Коментари - Кристиано похвали младите след 6:1, а Португалия е в екстаз: Имаме отбор, не само една звезда! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Байганьовците си умират да плюят истински успелите хора! Роналдо и Меси са все още супер футболисти и без тях отборите им ще са сериозно отслабени! Португалия е супер отбор с изключително умен треньор! Без проблеми ще са на 1/2 финал, а след това нищо не се знае! Нека се радваме на хубавия футбол!

Меси цял мач само се разхожда по терена.

Сега ли разбрахте. Този Роналдо като играе само пречи.

Явно на друго мнение са новите му работодатели, след като ще му броят по 200 милиона на година!

Няма "нови" работодатели човека, сам каза снощи, че това не е вярно. Ама нищо де, дай да си пишем

Еййй аман от прост народ!!! Пречел бил!! А благодарение на кой се класираха за Световното, преди това на Европейското, преди това на другото световно... Аман от боклуци

Когато този е на скамейката отбора играе добре. Добре, че го изкараха на онзи финал на европейското, за да им тръгне и тогава играта.

На онзи финал, франсетата се скъсаха да изпускат и Португалия би с един удар към вратата. Няма лошо победителите не ги съдят. На миналото световно Роналдо набута 3 гола на Испания и без него Португалия никога не бе изравнила, а третият от фаул направо класика. По-добре е да имаш Роналдо отколкото да го нямаш. Мач с мач не си приличат, ще видим какво ще стане срещу Мароко. Португалия с малко късмет може да спечели.