Кристиано преди поредния велик рекорд: Понякога от върха не можеш да видиш какво се случва долу

Днес легендата ще изиграе мач №197 с националната фланелка и ще стане номер едно в историята

Обратно в новината

Коментари - Кристиано преди поредния велик рекорд: Понякога от върха не можеш да видиш какво се случва долу | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"скоро сред шестте най-силни първенства в света" - е тука са изцепи вече....

Скромно момче:)) Както винаги : ))

Къде му е световната титла на тоя, бе? Пак се изокахте неподготвени. Ако не е тоя, ще е оня симулант Джуканович. Аман от балкански шовинизъм.

Аман от селяндури, дето най-голямото постижение им е да си сипят вечер ракия и да гледат Ергенът

Както образованието не те преави интелигентен, така и парите не те правят велик... Типичен пример за това - Роналдо!

CR37 е веуик

За какъв връх говори тоя? Той рита в камиларското първенство!

Какво е заник на кариера ????

нещо като зад.ник, ама на показ.

когато си толкова на високо, забравяш отдолу в какви гомна си нагазил

Какъв връх бе ти си в марианската падина

Най-голямата курва във футбола! Рекордьорка по gмуркания в наказателното поле.

Ма тая жив ли бил? Мислех, че от завист и злоба се е споминал....

Хахаха

Попаднах на негов гол снощи или миналата вечер. Не знам от кога е, слабо се интересувам. Беше от пряк свободен удар, наниза гол в левия ъгъл. Ще кажете, какво толкова е направил, подобни голове стотици хиляди. Аз и не говоря за това. Изненада ме реакцията му след изпълнението. Този човек, ако не е пшодлудял, на път е да го стори. Не знам какво преживява, но гледаше като чисто побъркан. Лиспваха само резачка в ръцете му и кръв от глава до пети.

Не, просто обича играта и още повече обича да печели и мрази повече от всичко да губи. Нямаше да е толкова добър 20 + години, ако не беше такъв какъвто е, нямаше да е толкова богат, ако не беше такъв какъвто е. Полудял или не е на светлинни години и от тебе и от мене. Не мислиш ли, че е меко казано жалко да се наемаме да коментираме. Да, всеки има право на мнение, но не и когато си на заплатка и чакаш да дойде петък и коментиращ най-богатият спортист изобщо.

Най- богатия спортист изобщо е Майкъл Джордан, а за това че всеки има право на коментар си прав, ти да не мислиш че само в БГ го коментираме, световно известни звезди ги правят на мармалад, дай по спокойно и си чети коментарите :)

Какъв връх има в Саудитска Арабия?

Джабал Сауда, с 90 метра по-висок от връх Мусала

Връх Мусала е висок 2925 метра и 40 сантиметра, извисява се над красиви езера и се намира близо до други красиви върхове. Той е най-високият връх на Рила, на България и на целия Балкански полуостров. Връх Джабал Ас-Сауда е 3132

Е, и. Какво общо има.

Златни топки, милиарди в сметката, един от най - добрите за всички времена - и ако не си се събличал по физическо, попитай някой, който се е занимавал с футбол - колко хора на неговите години играят още и поддържат такава форма.

Абе кво му обясняваш, много добре знае за какво става въпрос, ама се прави на интересен. Да ви е*а в панелните плъхове. Какъв връх бил има, такъв връх има, че ти и за 10 живота не можеш да постигнеш и 5 % от това, което е направил.

един от най - добрите КЛОУНИ за всички времена!!!!!!!!!!!!!! Футболът няма търпение да си отдъхне от драмите му, капризите му, лигавенето му. Знаеш ли, като му махнеш попаденията от дузпи, колко остават?