Кристиано преди поредния велик рекорд: Понякога от върха не можеш да видиш какво се случва долу

Днес легендата ще изиграе мач №197 с националната фланелка и ще стане номер едно в историята

Обратно в новината

Коментари - Кристиано преди поредния велик рекорд: Понякога от върха не можеш да видиш какво се случва долу | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв връх има в Саудитска Арабия?

Джабал Сауда, с 90 метра по-висок от връх Мусала

Златни топки, милиарди в сметката, един от най - добрите за всички времена - и ако не си се събличал по физическо, попитай някой, който се е занимавал с футбол - колко хора на неговите години играят още и поддържат такава форма.

Попаднах на негов гол снощи или миналата вечер. Не знам от кога е, слабо се интересувам. Беше от пряк свободен удар, наниза гол в левия ъгъл. Ще кажете, какво толкова е направил, подобни голове стотици хиляди. Аз и не говоря за това. Изненада ме реакцията му след изпълнението. Този човек, ако не е пшодлудял, на път е да го стори. Не знам какво преживява, но гледаше като чисто побъркан. Лиспваха само резачка в ръцете му и кръв от глава до пети.

Абе кво му обясняваш, много добре знае за какво става въпрос, ама се прави на интересен. Да ви е*а в панелните плъхове. Какъв връх бил има, такъв връх има, че ти и за 10 живота не можеш да постигнеш и 5 % от това, което е направил.

Не, просто обича играта и още повече обича да печели и мрази повече от всичко да губи. Нямаше да е толкова добър 20 + години, ако не беше такъв какъвто е, нямаше да е толкова богат, ако не беше такъв какъвто е. Полудял или не е на светлинни години и от тебе и от мене. Не мислиш ли, че е меко казано жалко да се наемаме да коментираме. Да, всеки има право на мнение, но не и когато си на заплатка и чакаш да дойде петък и коментиращ най-богатият спортист изобщо.

един от най - добрите КЛОУНИ за всички времена!!!!!!!!!!!!!! Футболът няма търпение да си отдъхне от драмите му, капризите му, лигавенето му. Знаеш ли, като му махнеш попаденията от дузпи, колко остават?

Ма тая жив ли бил? Мислех, че от завист и злоба се е споминал....

Най-голямата курва във футбола! Рекордьорка по gмуркания в наказателното поле.

Какъв връх бе ти си в марианската падина

Хахаха

когато си толкова на високо, забравяш отдолу в какви гомна си нагазил

Какво е заник на кариера ????

За какъв връх говори тоя? Той рита в камиларското първенство!

CR37 е веуик

Както образованието не те преави интелигентен, така и парите не те правят велик... Типичен пример за това - Роналдо!

Къде му е световната титла на тоя, бе? Пак се изокахте неподготвени. Ако не е тоя, ще е оня симулант Джуканович. Аман от балкански шовинизъм.

Връх Мусала е висок 2925 метра и 40 сантиметра, извисява се над красиви езера и се намира близо до други красиви върхове. Той е най-високият връх на Рила, на България и на целия Балкански полуостров. Връх Джабал Ас-Сауда е 3132

Скромно момче:)) Както винаги : ))

Аман от селяндури, дето най-голямото постижение им е да си сипят вечер ракия и да гледат Ергенът

нещо като зад.ник, ама на показ.

"скоро сред шестте най-силни първенства в света" - е тука са изцепи вече....

Е, и. Какво общо има.

Най- богатия спортист изобщо е Майкъл Джордан, а за това че всеки има право на коментар си прав, ти да не мислиш че само в БГ го коментираме, световно известни звезди ги правят на мармалад, дай по спокойно и си чети коментарите :)