17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ ЧАЛГА БОКСЬОР ДА СЕ ОТТЕГЛИ И СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО !!!

Кубрате, да беше излезнал срещу Джошуа сега тебе щяха да те преследват за мач, а не ти да гониш...Ква ти беше играта да се скриеш ти си знаеш, но това те провали.

То е ясно, че е ниска топка за всеки. Какви пари ще вземат от ТВ права, че да идва в София?

Кобра, сега да не ти олепят едно наказание за тия думи? Това първо. Второ, последната ти сериозна среща беше с Кличко, или ааааааайде да кажем с Чисора, макар да е спорно, защото мениджъри на Чисора са (или поне бяха по време на мача ви) също Зауерланд. Как точно ще ни убедиш, че поддържаш форма? И че си готов за сблъсък с Уайт или някой подобедн (Димитренко, когото ти победи, но беше в най-добрите си години тогава)? А Поветкин?

Не те искат вече Кобра такава е истината.На никой не му се играе срещу теб , но не е от страх , не си им интересен просто.

Кличко не го ли пенсионира този?! Какво още се натиска...

Кличко беше прав за кубрат.Простак!

Jiv prostakdano Tervel ne stane Kato mego

След като Кличко го преби, нашия се изниза като пръдня. За нищо не става

И ти избяга по подобен "мъжки" начин, преди няколко месеца!!!

Ами прав е Пулев. Уайт е подведен от агента си за пари и това е. Защото в ЮК Хърн ще направи много пари от мач.

Как я вижда тази среща Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър, Хърн не знам.Ако Джошуа се съгласи това ще е последният му мач.

как да ти вярват,че точно преди мача няма пак да си измислиш па някакава контузия.Хората искат сериозни противници и да изкарат повече пари.А ти продължавай напред към чалготеките.

Пак ли този клоун...

което някои от коментиращите удобно не схващат, е, че просто западняците не ги интересуват мачове с източноевропейци. Просто хората не ни познават и не ни харесват т.е. безразлични сме им. Ние обаче се напикаваме като стане дума за някой западняк и това е голямата ни глупост, но да се надявам, че малко по малко ще се излекуваме. Та това е, просто няма пари в тоя мач, но не е заради личните качества или недостатъци на Пулев, а заради простия факт, че е българин, а не примерно - англичанин.

Уайт е започнал тренировки за мач с план да е в оптимална форма края на Юли, когато и (28.07) насрочиха мача с Паркър. Нашият искал Септември за да се подготви. Ами гледат си хората интереса, Кубрат ли да го чакат до Септември, нищо престъпно не са направили.

Дилиан Уайт много добре знае, че при следваща загуба е кариър кис кис гудбай. И Хърн и Дилиан знаят, че боя с Кубрат е рисков, но с Паркър, Дилиан ще получи повече. Така или иначе Уайт ще загуби от Паркър и ще приключи с "големия бокс", нищо особено не е. Това си е прецакване на Кубрат от страна на педала Хърн и защо ИБФ мълчи!!! Нали има правила...уж или кинтите трябва да се въртят между еврейчетата на запад....

Кубрат има същата реторика като Бойко Тиквата , абсолютно същия келешко- чалгарски изказ, те нали са си и дружки и Кубрат му се възхищава . Явно такова е нивото и на двамата. Много грозно така да обиждаш гилдията си и не му е за първи път , дори и да не са прави това принизява спортните успехи, които безспорно той има. Но мисля, че му е време да се откаже, за да слезе поне достойно.

Кубрат не се натиска да е министър-председател.

Не му е простено, точно на него, защото е публична личност и дава пример . Освен това това е ущърб най- вече за него. Така обезсмисля своите спортни успехи, обиждайки с някакви чалгарски изрази, които са вървежни в средите , в които явно се движи. Щом самият Кличко му каза,че е простак. Не случайно има термин спортсментство, трябва малко достойнство дори и да виждаш несправедливости , които ги има във всеки спорт и сфера.

Кобра направи мач с Ортиз или Дионтей..сега е момента, няма какво да чакаш...или окачвай ръкавиците на пирона и да се свършва

Продължаваме напред!!!

Четеш изказванията на Кличко, после минаваш на тези на Пулев и получаваш поредното потвърждение, че не са от едно ниво. Нито като боксьори, нито като хора. Бокса е мъжки спорт, но не за простаци и тъпанари.

Kубрат и за Кличко беше казал, че бил страхливец..

абе пич седи си на гъзо ,че тоя че ти набие канчето и доста време че се криеш!!!!!!! това че си бил висаджия не значи нищо

Богатира ти прости за дето "шизофреничната" ти чалга агитка освирка химна на Украйна. Но тоя маже да ти свали гащетата на ринга и де такова..

И що да е подведен ? Какво е предимството да играе с Пульо ? Престиж, пари ?

биячо,НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ СИ НА 37 Г. И НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН ВЕЧЕ. А как се боксираш като мухоловец само.Това беше, сега гледай ТВ и дръж певачката ,там ти минават тарикатщините.

Ти чуваш ли се бе пич? То анонимника Уайт не го иска а какво да говорим за Уайлдър или Ортиз... Ти нищо не казА

Подиграеш ли се с картите веднаж - до тук и да ти идва добра карта ! Така, че нашия избяга първия път (мача с Джошуа) и сега ще се лута в лабиринта на догадките...

За това за следващ претендент на Джошуа е определен Поветкин. Избягаха от този мач, защото не искат да е у нас, ако се беше провел на тяхна територия щеше да е факт! Джошуа също се бие само на удобни за него места.