17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пулев е убеден в победата си, а Джошуа в своята...

Да беше викнал Ицето да им обясни на чист английски на тия калпазани на летището

Ти и с Джени Суши се снима и беше голям смях и шоу. След което си го отнесе здраво.

Мисля, че съм по-добрият, по-подготвеният, по-техничният... Бе вземи млъкни бе, на всеки му е ясно че искаш да те бият за парите, никой не си прави илюзии че си некъв добър боксьор!

zizus

Те му задавали въпроси, снимали и снемали отпечатъци, а той си мисли, че са си разправяли вицове и са му взимали автографи

Праблема е , че на летището в Чикаго неграта не знаят английски колкото Кобрата. И са се объркали като им говори някой с кембричко произношение.

В САЩ ли е , или в Европа - нали вчера казаа, че няма никакъв прблем, не го били върнали, били му загубили багажа, бил на САЩ-ска територия и отивал да гледа мача Фюри -Уйлдър? Сега казва че го гледал по телевизията в САЩ, пък бил в момента в Мюнхен..Охх, заболя ме глава - отивам да мия чинии, анализаторското мислене не ми се отдава..

Ако не беше Тиквата ,щях да кажа ,че Пульо Целувката е най големия лъжец на света.

спукали са от майтапи,докато са го побутвали към изхода

С тия санкции и визи САЩ буквално се наср@ха.Не че някъде по света ги обичат, но все пак не е приятно.

Трябвало е да каже на негрото или латиното, че отива да гледа мача Уайлдър/фюри и край.Ако се разприказваш ония тъпаци блокират и те връщат, сам съм го изпитал и добре, че попаднах на американец от белгийски произход, който се зарадва че му говоря на френски и ми каза: няма проблем и ме пусна без проверка дори за салам.

Явно Пулев се е оказал по-големия тъпак, а и не му е за първи път

Сигурно и след случката със сушито се е смял по същия начин като с митничарите от Чикаго. Много глупаво това момче. Дано не е резултат от това че непрекъснато го налагат по кратуната. Въпреки това му пожелавам успех срещу Джошуа.

Поредня тиквеник с навирен нос.

"С всички служители на летището в Чикаго бе голям смях и шоу. Разправяхме си случки, снимахме се, говорихме си. Бях им интересен" ----------- Уникален булгаропитек, как няма да си им интересен. Като добавим и уникалният английски който владееш, шоуто е било пълно!

Кобра и този ще те бие с една ръка както го направи Кличко, много смешен боксьор си.....а се мислиш за велик, слез на земята.....

ТАЯ така да ЛЪЖЕ! Забраните за влизане се дават на момента ... не ти ги пращат с писмо по бг поща. ДАЛИ са му достатачно документи, защо не е допуснат в САЩ и колко време му е забраната ... Снимки си правили, смешки си разправяли ... абсолютни глупости Да разкаже как бил заключен в стаичката на задържаните и как са го разхождали с белезници по летището - това си е стандартна процедура. А ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВА СНИМКИТЕ ДА ВИДИМ НИЕ ТОВА ТОЛКОВА ЗАБАВНО ИЗЖИВЯВАНЕ. Можи би, защото прибират телефон багаж и всичко останало, докато не се качиш на самолета обратно. Нямам търпение да яде бой от джошкун и да го пратят тоя в гардероба с нафталина и никога да не пишат за него повече.

"Никът" ти напълно съответства на тъпотията ти и злобата ти.

абсолютно вярно! заслужаваш парична награда, можеш да си я изтъркаш от национална лотария, говориш като типичният техен потребител :)

B1/B2 е бизнес виза за САЩ, която НЕ дава право на работа на територията на страната! Не е туристическа виза...

B1/B2 е комбинирана виза (B1 плюс B2). Едната е туристическа, другата бизнес. Но под бизнес се разбира срещи, преговори, симпозиуми и т.н., а не работа. Ако ще даваш някакви консултации, ще извършваш услуги или други подобни, за които ти се плаща, не става. Трябва работна виза. Кой знае какво е обяснил за да не го пуснат в страната.

Най-вероятно поради перфектния си английски е объркал всичко. Също така е забравил, че се намира в САЩ, а не на VIP перона на летище София.

Голям смях е паднал!

То ние още се смеем на уникалният екземпляр Бай Ганьо Пулев!

Като малко дете е- не трябва да се оставя без надзор и сам! Толкова тъп, че не е разбрал, че 5 г. е нежелан в САЩ!

Както се и очакваше - комбинация от лош английски и някакви бюрократични неуредици от страна на американците. Дано не му зашият само забрана за влизане....не само в България митничарите може да са тъпи.

Тъпият си ти! Това да не ти е Булгаристан, че да си влизаш както си искаш, че и багажа да не ти проверяват. Палячооо!

Не само багажа.Миналата година цял пасажерите от цял самолет си влязоха през летището без никои да ги проверява

Ей, голям зор да изяде боя! Бе тоя да не е мазохист?

Пак си е отворил устата, но там слушат какво говориш и просто са го резнали :) Простака си е простак. Добре, че поне има повече от средните качества като боксьор, че иначе.... щеше да кара баничарката :) Жив и здрав да е. :)

Лош букет - арогантност, празно самочувствие, липса на усет за незнание.