17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който отива в Америка трябва да си върже уя на фльонга и да пие бром, защото жените са безмилостни, а законите са на тяхна страна.

Хлапашка постъпка, която ще му струва кариерата и милиони, да целунеш публично чужда жена в Америка е самоубийство.

То и мен на 19,24 са ми.., но отказ. Не на нас тия номера и оправдания. Тва да не ти е булгария. Там закони железни, от 100 години не променени...

Много си прост,едно Кам едно с Борисов целувате прегращате тупате по гарба,ориентал бате

Играчка-плачка стана тя, Кубрате, хубава работа, ама циганска. На видеото от мача с мамалигата ясно се вижда къде го удряш, като освен в тила, го удряш и във врата, а и му треска низходящ удар-чук отгоре по главата, докато той пада, все едно си ММА боец. Ако ти се кефиш на твоя еднообразен, мръснишки бокс и "нокаута", твоя си работа.

Кубрате, ти затуй ли я целуна по устата ?

Давай Кубрате ! Истинските българи сме с тебе ! Гледай напред към победите ! Другото е бошлав работа !

Пише се бошлаф,а не бошлав.

Пулев ще плаща все повече след всяко подобно интервю. Няма ли кой да го посъветва да спре да си утежнява положението с тези простотии.

абе кандидатът за президент Джо Байдън опипва жени и деца наред пред камерите , и не му пука, въпреки, че вече има обвинеия от две жени

да, ама си е техен човек, не е някой тъмен балкански субект....

Направо ги разби! Разбиваш и нашите пъзльовци тука! Ах Кора, мълчи си, скатавай се! Направо като Стоичков! Отначало са шокирани, ама после свикват!

само две неща миришат на риба.. риба и.. с толкова адреналин в тялото тая трябва да ти е благодарна че не си и резнал една..

и неадекватно звучи това интервю - аз на български нещо не го разбирам, не знам как ще го превеждат по света ...

Това е нищо в сравнение с баце, който рядко си завършва изреченията и неслучайно се публикува дословно.

Слуша ли обяснението на Цветанов за "слогана", звучеше ли ти адекватно?

Няма да плати нищо! Просто я направи щастлива!

Суши обичаше да го души.

Нищо няма да плати! Вярно, че я целуна пред камера, но жената беше щастлива, благодари му и каза че всико е ОК! Пред съда ще го д...ха! Кобра браво, ще се измъкнеш, хем им наруши законите, хем нищо няма да платиш!

A защо му спряха правата в Калифорния до 14 май бе,малоумник?

Толкова ли е наред всичко и няма за какво да се пише, че излезнаха 1000 статии за кобрата и суши? Пълно пропадане на журналята и ровят дъното.

Адвокатката й ще помоли да влезеш в подробности на делото и понеже си много Убав ще платиш и за простотиите дето ги говориш. Може ли такъв глупак, ами тя е точно твой тип, ако беше библиотекарка нямаше да я целунеш. Селски бияч с характер на п.....ка е тоя

Ето ви едно просто примерче за сравнение: Андреа има участие и е разгорещила тълпата (зрителите). Леко пийнал фен изненадващо се хвърля и я целува страстно по устата като с две ръце държи главата й за да не се отдръпне. Кубрат е на 5 метра от случката и я вижда, Въпросът е: Как ще реагира Кобрата? Няма да ви давам готови отговори. Раздвижете фантазията си...

Ако Андрея каже , че всичко е ОК, даже Кобрата няма да може , да направи нищо!

Кобрата не е лош човек, но е прост човек Защо му са тия коментари...

Тоя още с Кличко разбраха колко муй умствения багаж Сега ши го доят кът дойна крава

прилича ми на "лов на вещици "от страна на антитръмпистите, Цвъки повлече и спорта

Била взимала интервю по друг начин. Значи те му сложили постановка на нашия а то се е подал, е тва ли е спорт и дисциплина?

Този Ром само излага България....

Да се яви в Калифорния на делото с пръстен и да й предложи. Да докаже, че е влюбен. Ще му е по-евтино да се ожени за Суши и разведе след това :)

Американските разводи никак не са евтини ша знайш.

И защо е изтрит коментарът, че сънародници първи разпънаха на кръста Кобрата, а стоят коментари, пълни с гнусотии към Андрея и плюене по Кобрата, че бил хетеросексуален....Явно тук се толерират личната злоба, обидите и предателското семе у племето...

както и всяка друга сексуална ориентация, само не и хетеросексуалната

хетеро ориентация или сушиориентация

Кобра,не увъртай ! Не трябваше да се излагаш и да падаш толкова ниско да целуваш жена.Жената трябва тебе да целува,и то от кръста надолу.Ти се унижии това е факт.Както е и факт че ти много добре виждаше къде вкарваш ударите на Дину,че е неправилно и най вече неморално но продължи.Това беше излагация ! Всичко друго но не и мъжка постъпка,беше проява на слабост и злоба.Няма оправдание за теб.

Кажете на Андреа малко да се разголи, много се е загърнала. Мъжа ѝ сигурно се чувства нежелан.

Като я гледам как се е разгърдила Андрея сигурно иска да я хвана и да я ...

Кобрата ще яде бой от коврата. Дано Ганьо да научи урока.

това не ги обичма тези шибани американци, защото от всичко искат да изкарат пари, в тях я няма истинската радост, всичко е лицемерие, всичко се върти около парите.....дори руснаците са много по щастливи въпреки бедноста си!

Суши ще те пресуши!

Зависи, ако има добри адвокати, може и той да се нагуши...Например се сещам, че ако докаже, че помежду им е имало предистория и тази целувка е изблик на приятелство или зараждаща се топла връзка....Те са се познавали от преди, а не от това злощастно интервю. Освен това, западняците се мляскат и прегръщат по повод и без повод. Докато свикна на това лигавене, бая зор съм видяла...

Пъстър свят, никнеш като гъба след дъжд

Май е тръгнала да го пресушава през правилното място. Ама после някой й е дал акъл да изкара едни пари

Суши ще се нагуши!

ако я беше цулннал по- време на купона без камери, нямаше да има абсолютно никакъв проблем. тя щеше да си се радва, да купонясвят, да се целуват приятелски..................

Тя и така се зарадва, не ѝ личеше да е неприятно изненадана от целувката...Видяхме ѝ снимките и от последващото парти как се търка в скута на мъжете, та стана ясно колко високо "морално" е това....моме.

Една жена може да е спала с всички мъже на света освен с тебе. Това не значи, че ти имаш право да спиш с нея без изрична нейна покана. Въпреки всички ти инстинкти, тя трябва да реши, че иска да спи с тебе. По просто от това не знам как да ви го обясня.

Уви, така е, но тук това трудно се възприема от дебелите глави.

Абсолютно сте прав/а ... но освен това е желателно мъжете да разпознават лесните жени, спали с почти целия свят и да се пазят от такива разпоретини, особено - ако са известни и имат много пари!!!

А доскоро се пазехме от лесните мъже, че носеха зарази и фалит.

И къде тук видя, че Кобрата иска да спи с тая "журналистка", чието облекло и поведение говори по-скоро, че тя му е навита ? Аман от криворазбран "морал" на всякакви "модерно" мислещи, феминизирани женоря ?!...

Откъде си направихте извода, че Кубрат е искал да спи с тая женица ? По-скоро беше обратното...

Коврите са си коври, закона си е закон.

Следващият път целуни мъж, ще те възхваляват зад океана.

Kaкво спане става дума за секс и само секс никво спане

Този не престана да се оправдава. Толкова е тъп. Ако имаше поне малко мозък в главата щеше да се извини и да си вземе бележка, но какво може да се очаква от такава мутра.

И откога хетеросексуален мъж трябва да се извинява, че целунал жена, а не джендър. А и жената я виждаме ква журналистка е и къде седи по партита, разголена и нахална....Момчето я целуна в състояние на еуфория, радост, емоция...Точно пред камера ще я тормози сексуално...Пфу, то да не смеят вече мъжете да ни целунат, аман от войнстващи и изперкали феминизки, мъжкарани и джендър-откачалки...Аз съм жена, и не видях нищо укоримо в поведението на Кобрата. Аман от неолиберални циркове. Нормалното заклеймено и преследвано, както в случая, а налагането на всякакви извращения и перверзии за норма и правилно...

Очакват се масови целувания от развеселени кобри на разголени и нахални хубави жени. Навита ли си?

Да, навита съм да ме целуват Мъже като Кобрата, а не еврогейски джендъри и мъжествени феминистки...Старомодна съм, знам, но харесвам мъжете !

Горката, сигурно отдавна не си виждала истински мъж, дано Кобрата или подобен те срещне и целуне.

Напротив, свикнала съм само с истински мъже и моля те, не се сърди като жена, че не те броя за такъв.

Нека да позная, ти си жената на Тервел.

Отново не позна...

Скрийте го този и повече не ни занимавайте с простотиите му!!!!

Жал ми е за Кобрата. Прав е, но според амеркинските закони Суши ще го изсуши откъм пари. Тук може да мляска фолкаджииките на воля, може и да ги оножда без проблем. Но в най-тъпата държава в света е трябвало да внимава. Явно никой не му е казал и е станал сакатлъка. И е хубаво някой да му каже да не дава повече интервюта до края на делото.

Мен не ми е жал за простаците.

Да разбираме ли, че е просташко вече мъжете да целуват жени ?

Така се прави. Първо се пише протестно писмо, после извинително и обещание, че това няма да се повтори, и накрая се пише банков превод. Браво на Кобрата, че се извини и обеща друг път да не прави така!

Ама тя Суши може да прави каквото си поиска, това да не ти е БГ?! Що не те целуна тя?

С тия аргументи можеш в българските институции... Там зад океана, ще ти трябва друг тип обяснения.

вярвам му, човек понякога се увлича от емоциите. Жалко, че американците са тотални лицемери - мнение на позната американка за страната ѝ. Всъщност става въпрос за пиар, пари и фалшиви ценности.

На братовчетка ми в САЩ, която се появила на басейн с бански-прашка, веднага възмутени извикали полиция, а иначе бълват порно продукция, пълна с всякакви извращения, перверзии и гнусотии...Сякаш около басейна трябва да си облечен с балтон. Ако не там, къде другаде да си носиш банските, лицемери откачени ?

Човек не отива на басейн със съгласието си да гледа порно. За съжаление басейна не е като телевизора и няма копчета за превключване.

И къв е дрес-кода за басейн ? :-))))

Те са ѝ го казали на братовчедка ти. Дрес-кода е по бански, но не по прашки.

Като не ти харесва, ходете в Дубай, там стандартите не са двойни.

Да разбирам, че имаш много против красиви жени по прашка, но нямаш нищо против вулгарно и безсрамно разголените откачалки по гей парадите ? Това е риторичен въпрос, не ми отговаряй, защото знам отговорът...

Ми говори си сам, какво ми пука. И без това трябва твърде много да ти се обясняват елементарни неща

на откачалките всичко що е нормално им пречи. Само гей парадите, третополовите и разврата им е ок. Всичко що е Мъж и Жена е забранено !

В тая бутафорна държава всичко е бутафорно. И "ценностите" им и "демокрацията" им, и "моралът" им. Дори не желая и на карта да я виждам.

Аз видях по телевизията на едно клипче как тя първа те прегръща през кръста и съм сигурен, че те е опипала и по задните части - това е твоят коз, Кубрате - говори с адвоката си, можеш да я осъдиш ти нея, а не тя теб. Ние, целия български народ сме с теб! Успех!

Няма как да е толкова глупав!