17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то си пролича какво отношение имат съдиите към отбор като с.арабия видяхте какво продължение даде само и само Аржентина да може да изравни и като видя че и те са калитковци вече се принуди да свири края на мача.ето ,Атова трябва отборите били клубни или национални да се обявят срещу тия от ФИФА и УЕФА и инфантилен инфалтино заради грозните му изказвания и да има пълен бойкот на мачовете докато тоя не си замине и всички които отговарят за вар и съдиите да бъдат наказани включително и парични глоби

ПЙЕРЛУИДЖИ КОЛИНА СЕ ХВАНАЛ ЗА ГЛАВАТА? - ПОМНИМ И НЕГОВИТЕ ИЗЯВИ НЯКОГА И ТО ТУК ВЪВ БЪЛГАРИЯ НА НАШ МАЧ МАЙ БЕШЕ.

Какво са му виновни хърватите, на арогантния английски хомосексуал? Пожелавам му да падне с пет на нула.

А, я си представете ако ни добарат канадците. Ще бъде грозно! Ха-ха-ха!

Англичанина да си трае и да си тренира отбора за другото световно. Хърватите ще им скрият топката еле пък Лука Модрич луди ще ги направи ако му е ден!

Хайде стига глупости.Чак на повторението ясно се видя, кой игра с топката при връщането. Съдията не е вездесъщ. Слуша си страничнич, а той маркира засада. Какъв ВАР ви гони. Той се намесва само при положение в наказателното поле, а това връщане не беше такова. Без това канадците получиха смешна дузпа, запълно измислена, оставаше д аим дадат и втора.

за любовник белгиец ли имаш. Не че кандците не са от същата мая.

Обективен съм. Канадците играха добре, но точно това положение Не беше причината за загубата им, че да се тръшкат за него.!

Браво канадци, смеляйте шпаньолците и си гледайте кефа!

Това е футбол, игра, спорт. Има и политика, ама на терена сенаторите и министрите не могат да помогнат. Като ти не вкарваш, на теб ти вкарват - игра бе Трюдо. На крив к... съдията му виновен.

Да бяха вкарали дузпата, пък след това да се жалват. Не може постоянно да оправдаваш провалите си, независимо от усилията, които полагаш на терена, със съдийските решения. Явно Канада все още не са обигран тим, който може да бъде прецизен в завършващата фаза на атаката. Постоянните атаки създаваха през първото полувреме доста главоболия на белгийците, но в крайна сметка тази игра е базирана на попадения в противниковата врата, а не това как изглеждаш на терена.

Абсолютно си прав!

Слабо съдийството.

Всъщност белгийския защитник първо играе с топката, и тогава удря крака на канадеца, така че дузпа така или иначе нямаше как да има, но пък засада също категорично нямаше, защото пасът беше от белгийски футболист...

Само Хърватия да не ги ш.....ба.

Келявите хървати на плюнката мордорич, от тук натам, който ги хване квадратен ще им го завира!

Сръбска врачка

и Канада и Белгия слаби слаби, слаби Реално белгийците биха, защото имат куртоа и де бройне. всички останали на терена не знаеха защо са там.

Тоя да не знае много, че да не вземат хърватите да ги нашибат те яко с една петица у канадските мутри. Английски селяк. Така ги е тренирал, че една дузпа не могат да вкарат и не могат да си реалзират поне едно от положенията. Белгия снощи в защита бяха трагедия. Цяло чудо е че спечелиха мача. Канадците нямат опит, но нямат и нужната класа. Имат още дълъг път да вървят.

И на мен това ми направи впечатление. Научили са се само как да подават и финтират. А как да вкарват, няма никой. Явно не са стигнали до тези уроци. Белгия имаше едно чисто положение и им го натика. И после съдията крив. Той, че е некадърен е кристално ясно, но не той реши мача!

От тука натам, който хване келявите хървати на плюнката мордорич, квадратен ще им го вкарва! :)

Пак ли ти бе сърбе с цигански корени

глупости, изпуснаха дузпа, много положения, нямаха никакъв стил, тичаха като коне нагоре-долу, измориха се, ядосаха се и сега се правят на голямата работа. точно така губиш от много по опитен отбор.

Англичанин! От тях толкова.... пълни простаци са

Значи ти си по - зле от тях, пълен лайнар си!

Няма кво да се пени треньорът на женките. Просто "канадците" трябваше да си вкарат поне едно от положенията, които направиха от игра. Не можеш да пропускаш 25 положения и накрая съдията да ти е виновен. Че и дуспата пропуснаха... Да се сърдят на себе си.

Играха приятно и са симпатичен отбор, но истината е че са далеч от наистина силните отбори. Но за малка (като население и футболни традиции) се справят прекрасно и със сигурност ще повишат интереса към футбола в страна , където хокеят е бог.

Що за неадекватен коментар?

38 милиона - малка нация?! Какво според теб е голямя нация???

Че кво са 38 милиона души бе за втората по територия държава То като сметнеш човек на квадратен метър май ние сме по голяма държава от тях Честно казано да си гледат хокея То нали руснаците сега са под санкции та няма кой да ги бие Силно препоръчвам комедията Канадски бекон