Коментари - ЛеБрон изравни рекорд на Карийм, но не този, който всички очакват | Корнер.dir.bg
назад

ЛеБрон изравни рекорд на Карийм, но не този, който всички очакват

Краля ще играе в Мача на звездите за 19-и път в кариерата си

Обратно в новината

Коментари - ЛеБрон изравни рекорд на Карийм, но не този, който всички очакват | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 3

Опитват се да създадат някаква еуфория около тези рекорди на Леброн. Добър е безспорно, но изобщо не може и да става дума за най-добър за всички времена. Там на всички трябва да е ясно че Майкъл Джордан е номер 1 и не ми изглежда да има някой кандидат от тези които в момента са в НБА да го измести. Това че Леброн също е велик е факт, просто не е най-великият.

виж са...всички, които са гледали Баскетбол и преди и сега им е ясно че Джордан е номер1 по всички показатели. Това, че игра прекалено малко сезони и то в други времена му бяга "статистиката". Но средно на мач никой няма да го стигне. Иначе ясно е че Леброн ще стане номер 1 по точки в НБА този сезон и просто всички го очакват...като със Стеф Къри и рекорда по тройки. С този тип игра и този тип защита (демек слаба) ще се вкарват все повече точки и ще се броят все повече асистенции и борби. Джордан в днешно време щеше да има по 40+ средно точки на мач всеки мач.

Да, така е. Има го и другото - някои твърдят че Джордан заради отказването си е събрал енергия и мотивация да направи изключително силните втори 3 титли в Чикаго. Другото което се сещам е, че ако не бяха разпаднали отбора и го бяха поосвежили малко, можеха спокойно и да вземат 4та поредна - 99та сезона беше съкратен драстично с локаут, а те точно такива "кратки" сезони им дай на тея "старчета". Но както и да е - който е гледал 90те години баскет знае. Който не е - да изгледа мачовете на чикаго от периода 85-98 - има ги и в youtube с прилично качество. Сериалът - The Last Dance също. Джордан е абсолютният баскетболист, няма друг близо до него. В интерес на истината сигурно 50%+ от популярността на играта в глобален мащаб идва от това какво правеше Джордан с Чикаго. Леброн и Къри трябва да са му плащат 10% от парите които изкарват доживот, защото и на него го дължат.