Коментари - Лечков: Не съм подавал оставка! Действам по устав, аз съм главата на БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ще е това какаду каокаиново, ами честно казано перуката с пиянските му изцепки е доста по-симпатичен, а евентуално и доста по-кадърен от тоя! Само в България нещатата уж за-добро ще станат много по-зле с такива хора в БФС. Кога ще им набият шута на всичките "звезди" от това световно 94-та. По-младите хора не си го спомнят това първенство, но за сметка на това не са виждали националния на световно в живота си - 20-25 годишни млади хора. Ако съм знаел, че 30 години разруха ще има във футбола не 4-ти ами 40-ти да не бяхме станали 94-та!!!

НИЩО*ЖЕСТВО !!!

Тоя се е сдухал. Щом колективно си подавате оставка, означава, че вече не си вицепрезидент.

Ама тя такована таа глава бе

Г - н Лечков трябва да бъде изолиран от всякакви ръководни постове ! Той не става за ръководител , провали се като кмет на град Сливен , а сега с цялата си наглост иска да бъде президент на БФС , след толкова години в БФС показа какво може . Няма ли кой да го спре този човек ?

Тези "златни" момчета или както там ги наричат загробиха българския футбол. Както се казва от всяко дърво свирка не става или с други думи от футболист ръководител не става. Разбираемо, когато е трябвало да трупа умствен багаж момчето е тичало след топката.

Лечков, който е родом от крайна махала на стралджанското село Воденичане, Ямболско, се слави като изклюючително лаком, злобен и отмъстителен тип, готов на крайности. Това се показа по времето на два кметски мандата. В Сливен например разкопа улиците, без да ги оправи, защото не можа да си оправи престъпните схеми, но от ГЕРБ го покривата, и така 5 г. прах, разбити коли, белодробни болести, фалити на магазини и заведения, отчаяни хора и безработица напук на огромните дългове, с които товареше общината. Зловредната дейност на Лечков от Стралджанско продължи и в БФС. От завист и необяснима омраза към успелите българи, Лечков започна война срещу Димитър Бербатов, който не издържа на простотията ии си замина, за да запази честтаа си. И така България се лиши от най-добрия си играч...

...Ние сме повече международна организация, отколкото национална... Този е ясен. А за българския футбол коя е организацията?

Защо се бави конгреса? Веднага да се направи извънредно и героите 904 да се изгонят от футбола.

Още 2009 г., на среща с перуката и членовете на УС на БФС, ББ им каза: С добри заплати сте се уредили, но резултатите ги няма. Перуката веднага му отговори, че това не са български пари и няма проблем. Тогава на Перуката, заплатата му беше над 45 000 лв месечно без бонуси, пътувания, и куп други екстри. Така че, може би Лечко иска да остане известно време като шеФ, за да може да замете мръсотията !!!

Голямо ЕГО!!!! Никой не е повече или по малко от някой друг!!!

Това е едно лакомо мръсно го.ве.до! Докара Сливен до просешка тояга!

скъпо ни струва вторият гол срещу германците от '94

Жалко Лечков.

И Хекимян си е посредствен....

Цялото това драпане ме кара да си мисля, че има нещо друго освен заплатата и далаверите. Ако дойде промяна ще лъснат много далавери и авери. Чии ли имена ще изплуват? Дали това не е причината да се размотават толкова нагло?

-Не сме доволни от резултатите, които показва Националния отбор... И, толкоз. Йордан Лечков Всички знаят и говорят, че в това състояние и при тези плачевни резултати и излагации, този отбор не може да носи името "Национален". И за всичко това няма виновни хора от улицата, нито са му виновни неговите големи фенове. Единствените виновни за това състояние са неговите досегашни ръководители от БФС - и никой друг, освен тях. Може би и тези над тях, които ги траяха толкова дълго време. За всички провали и неудачи, във всички фирми, заводи, институции се търси отговорност от техните директори и ръководители. За тези, които оспорват наложените от времето права и задължения, може отговорно да се каже, че или са много прости, или нас ни смятат за аборигени. И накрая, тази борба за власт в това БФС е не само срамна за нашето общество. За повечето от нас остава убеждението, че там, в това гнездо на оси, има струпани големи камари злато Така, че е дошло, най-после времето, старите шефове да се измитат и да дойдат нови, неподкупни, разтропани и наистина работещи за каузата, честни хора.

Данчо ще е глава на Сливенския затвор

Като му цъфнат прокоратура и ГДБОП ще се кротне. Ненаяде и ненакраде се това човече. И като футболист беше същият. От всякъде го изгониха със сканадал.

Не разбирам от футбол, но разбирам от мъже. Този е кофти човек!

Германицте го разбраха що за стока е още 1996г - Хамбургер едва се отърва от него и го пробута на Олимпик Марсилия които не можаха да го издържат и един сезон(думите им бяха "няма такъв наглец,с толкова претенции" Довиждане към Турция - и там същата работа. Силните му години бяга първите две в Хамбургер(1992-1994) в момента в който направи малко пари и бай Ганьо си показа рогата

На този ми се струва ,че някой път колата му няма да може да спре.

Вкараха навремето няколко важни гола, и после цял живот привилегии, далавери и хранилка.

Айде стига вече!!!

Vkop4il se e v sluzbi4kata I ne puska. Sigurno e dosta doxodno

Хекимянчето крие нежно сърце под тая мъжкарска брада. Затова и оная русата го остави... козата си иска пръч.

Ами 200 000$ на година заплата изпускат ли се?! Усвояването също ще върви с пълна пара и така. Затова е толкова трудно да се изостави този пост. И да паднем и да бием пак ще се напием!

Ебати наглостта, ебати безочието, ебати простотията. Това са хората които управляват нашия футбол, а ние нещастниците чакаме да ни зарадва националния отбор поне с един гол в някой мач, или поне една добра комбинация или удар към противниковата врата. Май трябва като на 10-ноември 1 милион да излезе на митинг на орлов мост, че да бъдат изритани завинаги тези гниди.

Голата глава на БФС..

Беше легендарен футболист, а сега е легендарен мръшляк!

Марш на село. Мръсник такъв. Докара футбола до дъното и сега има наглоста даже да се показва по телевизията. Добре че поне не си е облекъл ризката на палмички.

Достатъчно Лечков , Хайде в пенсия по заслуги

Тоя е толкова алчен и тъп колкото и добър футболист беше. Шеф на БФС трябва да е някой с образование и бизнес опит, а не прости футболисти

Този винаги съм го възприемал като подобен на Стоичков - нафукан, мегаамбициозен, драпащ. А нивото на тези екземпляри е ниско, и затова те драпат.

Аз Стоичков на дъжавната софра не съм го виждал.Човека си изкарва парите почтенно.Нито за кмет се е кандидатирал нито за министерски пост

Ти си паразит като Боби и много други облажили се от далаверите на високо ниво , затова не даваш кокала . Последиците от всичко това е нивото на българския футбол в момента . Отивай си !!!

Въздух под налягане си ти...!!!

Разпадна се схемата със ставането кмет на Сливен и сега се връщаме към старата копанка - БФС. Той с обществени пари трябва да се храни, затова поне на два стола трябва да седи..... БФС била по-скоро международна организация - майкооо и тоя ще ми бъде шеф на БФС - тя работата разпродадена от сега - щом е на мнение, че не е българска - ясно колко ще служи на интересите на Българският футбол

Коя глава си ?