Леденото момиче Елена сложи край на мечтата на Азаренка и е на големия финал

Рибакина отново не показа никакви емоции, но е устремена към втората си титла от Шлема

Обратно в новината

Коментари - Леденото момиче Елена сложи край на мечтата на Азаренка и е на големия финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Много съм доволен от такъв развой . Само си представям ако финала ори мъжете беше гришо Джокович !

Момичето си е много добре и не я намирам ледена. Просто много ги е яд, че е рускиня, че е скромна, че не е от школата на Мурат или Били Джиин Кинг и че е 300 пъти по-готина от Серина. И още повече ще ги е яд - финал рускиня срещу белоруска.

В много добра форма е рускинята. Личи си огромният труд,който е хвърлила ,в подготовката за този турнир.

рибакина не е вече рушнячка, още ли не си разбрал ?

Има и руски паспорт. Родена е там израснала е там. Тренирала е там. Още да ти изброявам ли или ти стига. Ей много сте малоумни, но за сметка на това много злобни.

Да играе за Казахстан?!

също игра за Казахстан. Е какво от това? Българка си е !

Ей, това рушнячките са отворили голям цолбузи, за да спечелят някой долар от омразният им запад, не щат рубляшки ! :) Е, вярно победителката се е осъзнала и е избягала от смръдливият "рай" на джуджето в Казахстан, което и прави чест и е симпатична заради това ! Сънародничката и /вече бивша, спрямо нея/, грозната баба Яга - гъзаренка сигурно си скубе космите от всякъде, задето безпощадно я изритаха от АО ! :) Пък нашите смръдльовци коментатюрчетата се надпреварваха да и лижат подметките и да я фаворизират, та чак имала и син/дано не прилича на нея/, жив и здрав да е! Ама тая грозотия кой ли я е взел, сигурно е замъкнала някой пияндурник от под някоя пейка , та го е излъгала, че той е бащата ! :) :) :) :) :) :)

Хехе, тва е патент на краварските тролове, ако от Козяк им кажат ще продадът и майките си. Не че не са го направили с родината.

Кравар се римува с лайнар, ама второто е по - лошо и се отнася за теб!

Ех, друго си беше сЕри на.

Чудесно

Лена! Успех и на финала!