Легенда на Аржентина: Падението ни досега бе прикривано от гения на Меси

Това е най-слабият аржентински отбор в историята на Световни първенства, твърди Ози Ардилес

Обратно в новината

Коментари - Легенда на Аржентина: Падението ни досега бе прикривано от гения на Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много точно казано, без излишни самозалъгвания и прочие. При португалия тактиката работи, за момента, защото играчите спазват доста стриктно указанията на треньора, които са тактически изпипани, нищо че играят сив и лишен от всякаква атрактивност футбол. Съставът на аржентина няма ясна стратегия за победа, играе хаотичен футбол и после общественото внимание пада върху Меси, просто защото хората се самозалъгват и не виждат простичката истина. Слаб треньор, без ясна идея какво да прави с играчите, с които разполага, нито как да реализира каквато и да е стратегия. Наистина много лош период за аржентинския футбол

Меси уби футбола. Меси е вреден за футбола. Това джудже умира всички топки да преминават през него, а останалите да пасат трева, като овце метиляви по игрището.

Не знам защо цигането Неймар го слагате при големите?Това ,че излъгаха чалмата да даде зно222милиона изобщо не го прави голям футболист.Това е един изпечен симулант,който при видеоповторенията няма никакъв шанс.А и това прехвърляне на топката през глава /в продължението/ го правех в шести клас като играехме на малки вратички.Доста несериозно за СП.

Гледах го в мача с Швейцария - беше гола вода. За една топка не се прбори, а всички топки дето му ги дадоха ги замота и ги загуби. Нито една не успя да върне и подаде на свой играч, а и не се опита. Футбола е колективна игра, а той е индивидуалист, чака на гюме и после се прави на техник и губи топката. Трябва 10 души да играят само за него и да го засипват с топки, та белким вкара некоя!

Днес ще гледам "четвърния си мач" от Световното: Германия - Швеция. Надявам се на голяма Атракция и дано стане ...аз съм за Германците, даже и като паднаха ... иначе предварително бях решил "на ден по мач", ама не си заслужава ... Кой знае, може после да стане интересно ... ама кой знае

Така беше и с Бразилия с Дипломирания Лекар д-р Сократес - лека му пръст ... А сега е едно ...НИЩО и Никакво ...

Арканчо, ако имаш предвид, че Бразилия на Сократес е била слаба тогава (1986) бих искал да ти припомня че за Бразилците този отбор е бил най-силния и най-обичания отбор в историята на Бразилия.

Абсолютно Точно, Вярно и то от устата на Ардилес. Много харесвах Аржентина и ще посоча - това е времето на Марио Кемпес и Сие. Това беше еталон на Колективен, Атрактивен и Резултатен отбор ...

Точно си го е казал човекът. Точната ситуация в момента с тези единични футболисти, на които се разчита на носят отборите. Кристияно за Португания, Меси за Аржентина,Неймар за Бразилия. В момента някой, като чуе, че ще играят тези отботи един срещу друг (Бразилия- Португалия например) и се появяват заглавия от рода на " Неймар срещу Роналдо" и вечното дерби не е срещу отборите, а срещу двама човека и оттам се прави изводът кой отбор е по- добър.