Легенда на Аржентина: Падението ни досега бе прикривано от гения на Меси

Това е най-слабият аржентински отбор в историята на Световни първенства, твърди Ози Ардилес

Обратно в новината

Коментари - Легенда на Аржентина: Падението ни досега бе прикривано от гения на Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно си го е казал човекът. Точната ситуация в момента с тези единични футболисти, на които се разчита на носят отборите. Кристияно за Португания, Меси за Аржентина,Неймар за Бразилия. В момента някой, като чуе, че ще играят тези отботи един срещу друг (Бразилия- Португалия например) и се появяват заглавия от рода на " Неймар срещу Роналдо" и вечното дерби не е срещу отборите, а срещу двама човека и оттам се прави изводът кой отбор е по- добър.

Абсолютно Точно, Вярно и то от устата на Ардилес. Много харесвах Аржентина и ще посоча - това е времето на Марио Кемпес и Сие. Това беше еталон на Колективен, Атрактивен и Резултатен отбор ...

Така беше и с Бразилия с Дипломирания Лекар д-р Сократес - лека му пръст ... А сега е едно ...НИЩО и Никакво ...

Днес ще гледам "четвърния си мач" от Световното: Германия - Швеция. Надявам се на голяма Атракция и дано стане ...аз съм за Германците, даже и като паднаха ... иначе предварително бях решил "на ден по мач", ама не си заслужава ... Кой знае, може после да стане интересно ... ама кой знае

Не знам защо цигането Неймар го слагате при големите?Това ,че излъгаха чалмата да даде зно222милиона изобщо не го прави голям футболист.Това е един изпечен симулант,който при видеоповторенията няма никакъв шанс.А и това прехвърляне на топката през глава /в продължението/ го правех в шести клас като играехме на малки вратички.Доста несериозно за СП.

Меси уби футбола. Меси е вреден за футбола. Това джудже умира всички топки да преминават през него, а останалите да пасат трева, като овце метиляви по игрището.

Гледах го в мача с Швейцария - беше гола вода. За една топка не се прбори, а всички топки дето му ги дадоха ги замота и ги загуби. Нито една не успя да върне и подаде на свой играч, а и не се опита. Футбола е колективна игра, а той е индивидуалист, чака на гюме и после се прави на техник и губи топката. Трябва 10 души да играят само за него и да го засипват с топки, та белким вкара некоя!

Много точно казано, без излишни самозалъгвания и прочие. При португалия тактиката работи, за момента, защото играчите спазват доста стриктно указанията на треньора, които са тактически изпипани, нищо че играят сив и лишен от всякаква атрактивност футбол. Съставът на аржентина няма ясна стратегия за победа, играе хаотичен футбол и после общественото внимание пада върху Меси, просто защото хората се самозалъгват и не виждат простичката истина. Слаб треньор, без ясна идея какво да прави с играчите, с които разполага, нито как да реализира каквато и да е стратегия. Наистина много лош период за аржентинския футбол

Арканчо, ако имаш предвид, че Бразилия на Сократес е била слаба тогава (1986) бих искал да ти припомня че за Бразилците този отбор е бил най-силния и най-обичания отбор в историята на Бразилия.