Легенда нападна националите на Сърбия: Не са ходили в казарма, това им е проблемът

Асът Влахович се закани да съди медии след писания за секс скандал със съпруга на съотборник

Обратно в новината

Коментари - Легенда нападна националите на Сърбия: Не са ходили в казарма, това им е проблемът | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аспарух от,, Игри на волята,, е такива са идолите на сегашните хюмнета, назобен урунгел и като хване халки те и,, ох имам крампи,, пък и какъв плувец??? И стига гледате миналото, вие сте в настоящото и трябва да подреди те живота си. Евала на Богданович.

Едва ли го е казал!!! Асеновградчаните са чакали убийството на дядо ни Милован с години! Както и смъртта на Ясна. Милован и Ясна са руси и синеоки сърби, които са родители на баща ни Румен!

сърбите съберат ли се в един спортен форум с хърватите и им се пълнят краката с олово..... сакън да не идат по-надолу. Прегарят....и се започват балканските глупости , абе същата работа !

Хайдеее "плави"!!!!! Успех срещу шиптерите с швейцарски паспорти!

Каквото и да стане, липсата на казарма е виновна! До преди да я махнат и ние бяхме световни шампиони по всичко!

Богданович акцентира върху липсата на дисциплина у тези млади футболисти, а един от начините да се разбере и осмисли смисълът на тази дума от млади момчета е именно срочната служба в армията. Освен това, в армията се научава и що е туй "патриотизъм" от което младите момчета имат много полза, защото на практика футболът е един вид битка, но с топка, без оръжия.

Абе личи си, че със сърбите сме си "близка рода". Същите жълти драми, същите критикуващи "специалисти и легенди"... Мила, родна картинка...

Близки сте скапаните чалгари-комуняри, Българите нямаме нищо общо с шумадийските свине.

Ха, ха, ти си доста по близък с чалгарите поне с простотията си и парадния "псевдопатриотизъм"... Вземи излез малко от село, попътувай (поне до областния град), виж света и тогава пиши!

Тази казарма подбужда носталгия сред скритите гейове. Друго е да спиш в зала с други немити пръчове вместо с жена. Сърбите съвсем са ударили тъпомера.

Гейчетата сега са на почит, когато имаше казарма гейовете се срещнаха много рядко,криеха се в миша дупка, а сега пълно с педерунгели които тропат с крак и се мислят за нещо повече от другите

Човекът ти говори за дисциплина, ти за е*ане си мислиш.

Напред сърби! Аз като от комшийска държава съм ви фен на това световно.

Сърбите са ни първият враг. Марш в кухнята.

вземи прочети малко история, че сърбите винаги са ни били врагове , а и сега не ни обичат , дано се насеерат

Като почнт ей така да говорят за тези прехвалени казарми, всякаш от предишното поколение е станало хора...

Не ставаха хора, а ставаха 100% мъже........ И не бяхме накачулени като фитнес маниаци .

Настъпили милинката по кифлата

Аз ще викам за репрезентацията срещу швейцарските шиптъри.

"те са семейни приятели и живеят съвсем близо един до друг в Торино" Ако знаете колко семейни драми започват така... И то само защото някой от неучастващите е разбрал. А ако знаете колко от неучастващите не разбират...

Това на нас в България ни е през оная работа. Все пак в последния мач от групата Сърбия ще се бори за продължаване. А нашият отбор в последния мач на квалификациите за световно отдавна е свил знамената и гледа напред. Има разлика. И Сърбия е държава от нашия калибър.