17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня добре и Сенна и Шумахер и Еди. Последния е далеч от прилагателното "легендарен". И... Няма случаен шампион ! За да го направи Фетел 4ри пъти с отбор като Ред Бул означава, че е много добър !

Е нали не гледаш формула 1 бе палячо?! За човек който не гледа много знаеш! Респект към шампионите мишок такъв!

То кой ли гледа вече формула,която се кара смао от бокса а на седалката може да е чучело. То беше ясно , блеки ще го тикат яко напред в този джендър свят ,но който разбира вижда ,че е нищо.

Шумахер помогна много на Ферари да стане отбор и да стигне до титлата, същото направи и с Мерцедес.Шумахер помогна много и на Розберг, Хамилтън го изгони.Различни хора са,условията са различни, не са сравними.Все си мисля, че феновете на Ф1 трабва да са интелигентни хора.

Легендарен пилот?! Еди Ървайн?! Че той друга работа освен да пази гърба на Шумахер нямаше. Общо взето взето трябваше да внимава само за императива:"Михаел ис фастър ден ю". К'во да каже човечеца, колкото и малко да е все някакво достойнство трябва да има, което се крепи единствено на самовнушението е, че Шумахер просто е бил много по-добър от него и от всички останали. Иначе беше и посредствен пилот. С уникалното Ферари, което беше някъде 3-4 светлинни години пред всички конкуренти, когато Шумахер се претрепа, не можа да издрапа до титлата.

Пиши го бегал тоа. Сена беше най-добрия.

Я си припомни началото на миналия сезон !

Ървайн май наистина не гледа сегашната Ф1. Хамилтън дали не демонстрира скорост и постоянство цял сезон 2018? Направо съсипа психически Фетел. По друг начин: В Мерцедес Розберг победи Шумахер 3 сезона, Хамилтън победи Розберг 3 от 4 сезона.

Истината е, че формулата вече е скучна. И аз искам да карам мерцедеса на Хамилтън! За да се каже кой е най-добър, би трябало да карат еднакви болиди. И защо се коментира какъв пилот бил Еди Ървайн, кажете не е ли прав в коментара? Пак пристрастия...