17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като боксьор може да е бил добър. Някога. НО, човек практикувал този най-низш, просташки и първичен “спорт”, въздействащ на най-долните (не)човешки страсти и първични животински инстинкти, “въздигнати” от алчни печелбари в най-идиотския “спорт” някога, чийто мозък става на пихтия от зверските удари в главата -пример е живият труп Мохамед Али/Касиус Клей , та такъв Идиот да има претенциите да стане политик, лидер с власт над хора и пари си е напълно на местото, където немуподобните дебили-избиратели са си го избрали ! Сега той ще се крие зад полите на цивилните в Киев и ще врещи на другите : Напрееж, бийте агресора . Ей така, като събереш спортист и артист и получаваш национална политическа салата за дебили ! Не им трябваше враг. Те бяха почнали сами да си се избиват вътрешно. Дори още преди 2014 год . Достатъчно е само да слушкат “треньорите си” от запад и зад океана и всичко ще им е “наред” ! Моля някой от по-интелигентните и начетени хора тук да опита да ми даде пример, кога тези първочовеци, населявали тази покрайна територия не са се избивали един друг в кратките периоди, когато не са били владени и управлявани я от Полско-литовците, я от Руската империя, я от СССР ?!? Май няма такъв мирен, спокоен и братолюбив петиод !? Ами нашият народ го е казал : селянинът е алчена, завистлива и свадлива полска тиква ! А, на тази покраина живеят само нагли селяндури, които не могат че от запад ги помпат със самочувствие само за са се изгаврят с тях и да ги ползват за пушечно месо ! Бедни, глупаво-наивни Окраинци !!

Укра!

Тия двамата братя много отдавна са вербувани от американците и лапад пари от тях

И що? Войната кво общо има със спорта???

Този посран осраинец, няма ли кой да му спре дрогата? Пропагандата е голяма сила, но проблемът е, когато започнеш да вярваш в лъжите, които сам си изказал. Сядай си на задника, и си лекувай потрошената от спорта чутора. Спри с тези идиотски изцепки, да не се налага да те издирват и теб. Спортът не е политика - кога ти и краварските ти господари, ще го разберете?

Да живее Украйна ,страната която ще изтрие русия от света.

Да живее тоя дето ти доставя тия яки хапчета!

Бъди жив и здрав Кличко. Убивай руски фашисти.

два дебила са страшна сила . ббаахаха

Това и спорта да преевърнеш в инструмент за завладяване, колонизиране и оръжие си е геноцид

И двамата освен добри боксьори са и гадни курви. Където са парите там са им интересите. Плащат им явно и сега, само не знам защо Братушките досега не ги приключиха

Тоя от как наби наш Пульо,не го уважавам!!

Владимир си е руско име, какъвто е самия кличко руснаците владимир кличко и виталии кличко срещу азоатеца шоигу? Кой кой е?

И що пък Владимир да е руско име? Щото Путин се казва Владимир? Ти умнико имаш ли представа това славянско име от кой век се използва от славянските племена в това число и в България, демек от българите, много преди да съществуват думите Русия и руско.

Децата на болшевиките омаяха европа, пасито, кличко, хридто иванов деца на болшевики, а сега са икони на нато и европа

Тоя може да зове квото си иска, като са му боксирали тиквата мозъка му е станал на каша. Сигурно някой руснак го е боксирал в празната кратуна и сега мрази всичко руско

Той е руснак

Си личи че е руснак?!Я ни освети.

Със сигурност не е украинец, роден е в СССР.

А какво е СССР?

На снимката е Виталий. Владимир е със зеленото яке, в гръб.

Просто един тъп боксьор !

як като бик и почти толкова умен...

МОК трябва да слуша всеки загубил ума си ?

ПОРЕДНИЯТ УКРОлайнар!!!!

Руснаците си плащат бе, льольо, и то огромни пари, навсякъде, а както е казал народът - Царица е Парица, никой не иска да се лиши от пари заради когото и да било. Ще измислят нещо, но пак ще ги допуснат. Лицемерите от запад обичат парите и думата "корупция" не идва от изток, а от запад.

Изхвърлете Кличко от новините - той просто е идиот.

Ти жив ли си бе, младеж?!?

да го духаш под вода хохол...

споко пич, скоро ще боксираш срещу друга легенда - мохамед али, как е ?

Този кретен ми падна в очите. В началото на войната обръщението му към цивилните беше: - излизайте и помагайте на военните ....е нема такъв дебил. Кой разбрал, разбрал.......

Боклук

Населена с фашисти Подкрепящи фашист путкин Смърт на фашизма!

Айде сега ще слушаме т.ъ.п бивш боксьор...

Я си гледай работата, бе, боклук!

ама разбира се за какво им е на мужичетата да участват в Олипияда , да дойдат при нас да участват БРИКСпияда :)))))

много арогантно се държат украинците, иде ти да им спретнеш една военна операция, да им дойде смирението.

Най-тъпото е в 21 век да санкционираш културата и спорта на дадена държава заради политически различия.Културата и спорта обединяват а не разединяват народите на планетата ни.

Кличко да бъде изхвърлен от спортните състезания! Защо брат му влезе в политиката? Защото е много умен ли? Макч! Защото в кметството се ринат пари!

Този дебил има ли идея, че само идиотите смесват политика и спорт.