17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този дебил има ли идея, че само идиотите смесват политика и спорт.

Кличко да бъде изхвърлен от спортните състезания! Защо брат му влезе в политиката? Защото е много умен ли? Макч! Защото в кметството се ринат пари!

Най-тъпото е в 21 век да санкционираш културата и спорта на дадена държава заради политически различия.Културата и спорта обединяват а не разединяват народите на планетата ни.

много арогантно се държат украинците, иде ти да им спретнеш една военна операция, да им дойде смирението.

ама разбира се за какво им е на мужичетата да участват в Олипияда , да дойдат при нас да участват БРИКСпияда :)))))

Я си гледай работата, бе, боклук!

Айде сега ще слушаме т.ъ.п бивш боксьор...

Населена с фашисти Подкрепящи фашист путкин Смърт на фашизма!

Боклук

Този кретен ми падна в очите. В началото на войната обръщението му към цивилните беше: - излизайте и помагайте на военните ....е нема такъв дебил. Кой разбрал, разбрал.......

споко пич, скоро ще боксираш срещу друга легенда - мохамед али, как е ?

да го духаш под вода хохол...

Ти жив ли си бе, младеж?!?

Изхвърлете Кличко от новините - той просто е идиот.

Руснаците си плащат бе, льольо, и то огромни пари, навсякъде, а както е казал народът - Царица е Парица, никой не иска да се лиши от пари заради когото и да било. Ще измислят нещо, но пак ще ги допуснат. Лицемерите от запад обичат парите и думата "корупция" не идва от изток, а от запад.

ПОРЕДНИЯТ УКРОлайнар!!!!

МОК трябва да слуша всеки загубил ума си ?

як като бик и почти толкова умен...

Просто един тъп боксьор !

На снимката е Виталий. Владимир е със зеленото яке, в гръб.

Тоя може да зове квото си иска, като са му боксирали тиквата мозъка му е станал на каша. Сигурно някой руснак го е боксирал в празната кратуна и сега мрази всичко руско

Децата на болшевиките омаяха европа, пасито, кличко, хридто иванов деца на болшевики, а сега са икони на нато и европа

Той е руснак

Владимир си е руско име, какъвто е самия кличко руснаците владимир кличко и виталии кличко срещу азоатеца шоигу? Кой кой е?

И що пък Владимир да е руско име? Щото Путин се казва Владимир? Ти умнико имаш ли представа това славянско име от кой век се използва от славянските племена в това число и в България, демек от българите, много преди да съществуват думите Русия и руско.

Тоя от как наби наш Пульо,не го уважавам!!

Си личи че е руснак?!Я ни освети.

И двамата освен добри боксьори са и гадни курви. Където са парите там са им интересите. Плащат им явно и сега, само не знам защо Братушките досега не ги приключиха

Това и спорта да преевърнеш в инструмент за завладяване, колонизиране и оръжие си е геноцид

Със сигурност не е украинец, роден е в СССР.

два дебила са страшна сила . ббаахаха

А какво е СССР?

Бъди жив и здрав Кличко. Убивай руски фашисти.

Да живее Украйна ,страната която ще изтрие русия от света.

Да живее тоя дето ти доставя тия яки хапчета!

Този посран осраинец, няма ли кой да му спре дрогата? Пропагандата е голяма сила, но проблемът е, когато започнеш да вярваш в лъжите, които сам си изказал. Сядай си на задника, и си лекувай потрошената от спорта чутора. Спри с тези идиотски изцепки, да не се налага да те издирват и теб. Спортът не е политика - кога ти и краварските ти господари, ще го разберете?

И що? Войната кво общо има със спорта???

Тия двамата братя много отдавна са вербувани от американците и лапад пари от тях

Укра!

Като боксьор може да е бил добър. Някога. НО, човек практикувал този най-низш, просташки и първичен “спорт”, въздействащ на най-долните (не)човешки страсти и първични животински инстинкти, “въздигнати” от алчни печелбари в най-идиотския “спорт” някога, чийто мозък става на пихтия от зверските удари в главата -пример е живият труп Мохамед Али/Касиус Клей , та такъв Идиот да има претенциите да стане политик, лидер с власт над хора и пари си е напълно на местото, където немуподобните дебили-избиратели са си го избрали ! Сега той ще се крие зад полите на цивилните в Киев и ще врещи на другите : Напрееж, бийте агресора . Ей така, като събереш спортист и артист и получаваш национална политическа салата за дебили ! Не им трябваше враг. Те бяха почнали сами да си се избиват вътрешно. Дори още преди 2014 год . Достатъчно е само да слушкат “треньорите си” от запад и зад океана и всичко ще им е “наред” ! Моля някой от по-интелигентните и начетени хора тук да опита да ми даде пример, кога тези първочовеци, населявали тази покрайна територия не са се избивали един друг в кратките периоди, когато не са били владени и управлявани я от Полско-литовците, я от Руската империя, я от СССР ?!? Май няма такъв мирен, спокоен и братолюбив петиод !? Ами нашият народ го е казал : селянинът е алчена, завистлива и свадлива полска тиква ! А, на тази покраина живеят само нагли селяндури, които не могат че от запад ги помпат със самочувствие само за са се изгаврят с тях и да ги ползват за пушечно месо ! Бедни, глупаво-наивни Окраинци !!