17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гавра. Илиян Илиев се ребчи там след като отказа на Пената демонстартивно да играе в националния докато Пената е треньор.. Пената го нема, а Плешивеца е там... ташаци

Защо го няма Димитър Пенев?И какво прави Дончо Донев там?

Топузаков не го помня от '94. Иначе добре стои на снимката.

Къде е "вратарчето" ...толкова гола спаси ,че и капитан май беше през '94-та ? Ами Данчо, с голата глава ,какъв победен гол над Германия им зачука? И него не го виждам ?

И чичовото не виждаш, ама то духа таратора някъде...

Турският отбор на световното в Корея беше много силен, но ги закопаха съдиите. Нашите в САЩ също бяха силни, но срещу Италия, съдията реши мача.

Български лъвове! Да са живи и здрави! Никой в българския футбол не е постигнал (а и няма да постигне!!!) това, което те направиха! Поклон!!!

Така е,прав си ,защото имаха шанса да се родят, израснат, възпитат и изградят ,като истински спортисти, в годините ,когато имахме ДЪРЖАВА със силно развита спортна ,тренировъчна и ...образователна база ! База, която нямаше как да я има, ако не бе общонародната, обществена собственост на всички средства за производство и национални ресурси... .................................................................. Днес всичко е ...ЧАСТНО и виждате какъв е хала,не само в областта на спорта... Само не ме наричайте "комуняга" защото НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА БКП,а и БСП в този си вид не подкрепям !

Поздравления за точния и верен коментар!

България може да постигне и повече от това което посигна през лятото на 94, когато пак има държава България, а не само територия! Вярвам че това ще се случи, па макар и да не съм жив да го видя!!!

Те БФСи националния ни прави достатъчно шоу

В Кърджали повече народ публика от стадион Васил Левски

Много пенсия, много нещо!

Пенсионерски радости !

не влизайте в статията за ставите,хакерска е

Боби Михайлов, Лечков Костадинов не са поканени.Защо

Г О Л Е М И !!!!!! Живи и здрави

От Ицето можеше да стане прекрасен премиер и да дръпнем напред! Навсякъде има приятели, а не като бай Симо, шаломона, Бонко с българистиката..... Трима-четирима икономисти около него,като крила и той таран напред- бихме били неусържими.Ама се полъгахме по разни кандидат аматьори и си е.а мамата.

аман от тия "легенди" от "великото златно" лято! Тъй ше си останете с тия "легенди" и със спомена за Голяма Случайност от Тото 2 !

Питай майка си в кой месец си се родил/а! Май си поизбързал/а малко...

глупак нещастен...!!!!

Велики бяха! Може ли някой да си направи труда, да им напише имената, че нещо не можем да ги разпознаем всичките. Малко са се посъстарили... Гледам Любо Пенев го няма, Илиян Киряков го няма (може и да е там). Лечков резерва ли е? Перуката и той го няма...

Кой е човекът в първия ред от ляво на дясно?

Златко Янков-Фара. Иначе да попитам...няма ли вариант,този отбор да доиграе квалификациите?

Недей, че ако излезнат те, като нищо са ни класирали на европейско и световно.

В КърджаАли кои са били домакините ?

Българите!

Тъ по коп еле си!?!?!?!?!???

бил е в кърджали, за да е на неутрален терен :D