Коментари - Лео Меси за първи път заговори за напускане на Барса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давате ли си сметка, кога е 2021 година и колко вода има да изтече дотогава. Утре може да получи контузия и да не е в състояние да играе повече. Журналистите се чудят, как да изкарат от под вола теле. Меси и да иска да напусне Барселона трябва да е ненормален да го заяви отсега. Меси заяви, че тогава ще реши, дали да остане или напусне. Колко футболисти се отказват на тази възраст от футбола. Митко Бербатов примерно, какво игра последните години и колко отбора съжаляват, че го взеха и му плащат без да има какво висока заплата. Роналдо е едно изключение, изследванията показват, че данните за състоянието му са му като на 20-годишен, но това са редки случаи.

Няма Лео да напуска Барселона иначе лошо за клуба. # Обичам те Lionel Messi

Е къде е заговорил за напускане - казал е, че не са обсъждали подобно нещо и че ще си изпълни договора и че Барселона работи добре и готви нови звезди, и всичко ще е наред дори когато му дойде времето да се спре с футбола. Журналистите са МЕГА тъпо племе.

Наистина ли вярваш, че Меси ще спре с футбола на 34?

Това пък къде го прочете, че съм го написал? - Меси ще направи каквото си реши. Може и догодина да реши да си сменя клуба или да стане космонавт. Но не е говорил да има конкретни планове да напуска Барса - това е.

с условна присъда , заедно с Роналдо и Жозе.. Няма място в Испания. Най-вероятно ще отиде в Италия, там няма никакъв начин да го съдят за укрити данъци

Барса и в по-малка степен Реал, се освобождават от звездите си когато поостареят. Примерите са много. Така че е логично накрая и Меси да напусне Барселона и да премине в друг клуб. Би било изненада да завърши кариерата си там. Трябва да е на много високо ниво още. Принипно за клубовете е правилно, че си гонят класата да не е спадаща, с падането на играта на звездите като остаруят. В Барса се сещам, че остана докрая май капитана Пуйол, но той не бе точно звезда. В Реал издържаха повече Раул и Касиас, но и те разкарваха дори защитници като Йеро. Сега и Роналдо.

Реал смени политиката си драстично към края на кариерите на емблематични за отбора звезди като Раул и Касиас и за това бяха освободени. Станаха алчна машина за пари, а футбола остана малко на втори план. Барса бяха напуснати от техни емблематични играчи като Шави и Иниеста, просто защото приключваха кариерата си. Отивайки в Япония, САЩ или Близкия Изток просто доизкарват за пенсия :) Докато в Роналдо примерно има още хляб, но Реал го продаде, за да изкара добри пари от него докато още може, естествено трябва да се вземе предвид и факта, че Роналдо смята, че е по-велик от всеки клуб, в който играе. Това е голямата разлика между двата клуба - единия все още е по-скоро футболен, другия по-скоро търговски.