Коментари - "Левски" официално представи новата бразилска звезда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Звезда?!

Може да го наречете Ромарио или Гаринчо.

Дошло на Леефски Гейарена да ч0ка Йоляна! Мой приател Серж Йофу казал че обича да зема озаде черни паламарки! Ще я пори яко Перлата!

На кой му дреме за тая мафиотска организация Уефски, бе? Все псевдо-шефове, гладни за дарения, но пък, все се возят последни модели джипове... Трябва да си толкова заблуден да вярваш, че тея идиоти имат нещо общо с ФК Левски. Същото е и за червения кенеф.

Тоя Наско Сираков е като един Мазен Мангал, лежал в Затвора за продажба на нНаркотици... След като излязъл от затвора, оня ОТКРАДНАЛ фитнес- залите на двама българи.. И няма къде да спортуват хората в квартала.. Мангала- Крадец започна да събира САМО крадци и Наркомани...Сложил и КАМЕРИ в тоалетната, да снима в гащите на тия, които ходят на залата му... А тоя Наско Сираков и Боримиров ОТКРАДНАХА държавното дружество- Левски и вместо да продължат да подпомагат спортуващите българи, тия Наско СИраков и Боримиров, ПЪРВО решиха с ПОДКУПИ да печлят купи и титли в БЪлгария и да взимат пари.. Обаче ФАЛИРАХА.. И сега тия мошенци, също като оня Мазен Мангал - крадец почнали да събират САМО мангали- шимпанзяци.. САМО бой по цигани, турци, Шимпанзяци- маймуни и предатели като Наско Сиракво и Боби Михайлов !!

Не са ли проблем руските пари за Роналдо?

Видите ли Наско Сираков , Боби Михайлов, Домусчиев ( от Лудогорец), някъде из БЪлгария, САМО бой по тия !!! Да бягат към Турция или Африка...Там да правят фирма за ритане на топка... Също трябва да бъдат убивани всяккаив мангали- Мутри... Един олигофрен- МАЗЕН циганин Митьо може да ИЗНЕРВИ с ларми кучета и бомбички , да изнерви 10 000 души.

Не са ли проблем руските пари за Роналдо?

имат милиони задължения тръгнали по чужди курорти пари да харчат некадърниците....боклук до боклука майно ле...

Толкова ли няма български момчета футболисти,че трябва да взимате незнайни бразилци от дълбоката джунгла.

Има доста момчета, но цената на българските футболисти се вдига много по-бавно. След толкова години несериозно управление на Футболния съюз, българският футболист не се котира така добре, както бразилските. За клуб с финансови проблеми най-лесният начин да направи пари е този, който Сираков е избрал. Може да не го харесваме, но ми се струва, че чисто фискално се справя в пъти по-добре от всяко предишно ръководство.

Чисто фискално или чисто фекално бе, пе*алче?

Тези платиха ли си дълговете към държавата, че харчат пари по бразилски м...ангусти и задгрнични курорти?

Не мога да коментирам конкретния футболист, но в трансермаркт ясно се вижда, че Роналдо е продаден за 2 милиона евро, а новият идва без пари. Т.е. точно такава политика - взима се евтин бразилец, вдигаме стойността му, продаваме по-скъпо, е съвсем удачна за задлъжнял клуб. В крайна сметка НАП си взима 30% от изходящия трансфер и всички са доволни.

"Левски" официално представи новата бразилска звезда" Въх, Европа трепери, или кон за кокошка?

87 мача и 11 гола, не е много впечатляващо.

Човекът е крило. Малкото голове не са задължително лош атестат. По-важно е колко асистенции е дал и евентуално скорост, центриране, остри пробиви, дрибъл...

Навремето бях фен на ФК Левски. Но имаше школа и звездите си ги намираха в кварталните училища след което си ги възпитаваха и подготвяха. Сега ги домъкват някакви звезди от 28 регионална дивизия и затова нищо не става от футболния им отбор. Нямаш ли собствена школа за звезди си едно нищо! Сега на футболния отбор му подхвърлят някакви пари, колкото да съществува, за да се лигитимират тези от фен-клуба му, които са истински бандити и ходят по протести срещу заплащане, да правят золуми!

Трябва да го забранят този отбор.

Ще пръсне аналите на студентките в дискотеките в Студ. гр'АД. Чернилките-футболисти са страшен хит сред малките к-рвета, мама работи до 8, тате буха нощни смени, оная загърнала охлюва с мини-прашки само ластик, за лесен достъп.

Трябва да пукнат гъзза на негъра,, Да бяга обратно към Африка.. А ако някой циганин- Мазен Митьо, ИЗБЯГАЛ от Затвора, започне да вдига ШУМ да изнервя всички в квртала, трябва да убият и циганина !!!

И бях от Левски, НО тогава в България имаше футбол и звездите бяха българи. Сега това е жалко отборче, което не е създало нито един футболист в школата си орез този век. Същите жалкари са и останалите "български" отбори.

Идва от отбор , последен във второто ниво. Раев е делнал нещо.

Тоя анонимник до бразилеца немаше ли забрана да ходи на мач 10 години хахаххаха

Кой е този анонимник?