Отборът на Левски подписа договор с нападателя Фабио Де Лима Коста. Контрактът с бразилския футболист е за срок от две години и половина, съобщиха официално от лагера на "сините".

Фабио Де Лима е роден на 22 декември 1996 година в Санта Рита (Бразилия).

През лятото на 2020 година той подписва договор с местния Перилима. Година по-късно преминава под наем в друг клуб от родината си - Кампинезе, записвайки 23 мача и 6 гола.

В началото на 2022-а атакуващият футболист облича екипа на бразилския АБС (ABC Futebol Clube), с чийто екип изиграва 87 мача и вкарва 11 гола.

"ПФК Левски приветства с добре дошъл на "Герена" Фабио Де Лима Коста и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка", написаха още от клуба.

Фланговият играч беше привлечен за заместник на Роналдо, който беше продаден на Ростов. Неговият трансфер беше финализиран в петък.

Левски заминава на 14 януари за турския курорт Белек, където ще изиграе общо девет контроли - първата е срещу унгарския Вашаш на 17 януари, а последната срещу Рига (Латвия) на 7 февруари. Отборът се прибира в София ден по-късно.