17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този велик европробив го помня. Уефскарите извадиха еднократно голям късмет, срещу Киево, ако не бъркам. И още се радват на тази грешка с пожълтени гащи! Чудеса стават веднъж Никога повече няма да се повторят! Клетите пощенци стават смешни. Сега като ги поеме новият Диксън пак ще гледаме нов сеир!

Едни инвалиди победили други...

Лефски са смешни. Една купичка взеха и се помислиха за велики

Евроидиот 1 победил Евроидиот 2 - две части от неизменните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.

Направо ми увисва ченето от глупотевините, които се ръсят от заблудените подуенци. Що за идиотски названия за посредственост във футбола - сина приказка, велики играчи, звезди, легенди...... Ако попиташ привърженици на Левски от сегашната агитка, едва ли ще помнят и знаят имената на половината от онези, предишното поколение, "велики футболисти". Достигнали били до четвърфинал в евротурнирите! Е, и? Славия са достигали до полуфинал и са по-скромни и приземени от тия, заработили си в Европа срамното прозвище "евро. диоти". За ЦСКА, достигали и полуфинали в шампионския турнир, загубили единия в три мача с един гол, или отстранявали действащите европейски клубни шампиони, не ми се коментира. А колко от сините ритнитопковци се доказаха в чужбина на фона на Стоичков, Пенев мл., костадинов, Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и т. н. За спечелил "Златна топка", "Сребърна топка" (по същество пак златна, ако тя не беше подарена незаслужено на Ван Бастен от футболните чиновници), за голмайстор на световно, или на Англия не ми се и коментира. Въобще, сини комплексирани и заблудени ид. оти.! Смешни футболерчета за вътрешна консумация.

Като не ти се коментира, по добре не коментирай! И без това надрънка цял куп глупости!

Туй е една фирма за ритане на топка... И е нормално Собственика да дава Пари и Работа на други българи... За да имаш Бизнес, Пари и Работа , трябва да гониш и убиваш всякакви негри- маймуни... Мутри, Митьо-вци, Мечки са олигофрени, които се правят на негри- маймуни... с черните БМВ-та, Предатели и помагачи на цигански турци.. Тия са Наркомани и педдерази. Нормалните хора слушат МУЗИКА, а олигофрените - Наркомани слушат АЛАРМАТА на колата си и ИЗНЕРВЯТ и разболяват целия квартал или село.. Един олигофрен може да изнерви 5000 души... А 10 олигофрена може да ИЗНЕРВЯТ цял град.. в София, 100 олигофрена Мутри, може да изнервят целия град. Една лъжица Катран, РАЗВАЛЯ цяла каца с мед... Затова коя някой олигофрен, цигански турчин, ВДИГА ШУМ с аларми, трябва да отидат група българи и да му запалят колата в ТЪМНОТО и да го убият тоя мангал...