Коментари - “Левски“ пусна виртуални билети за Купата на България и обяви шествие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А виртуалния лиценз кога ще се превърне в реално участие във В група?

Парад на смешниците.

Победа за Вихрен над сините боклуци!

Това е подготовката на Наско за преминаването в друга орбита - А окръжна група!

А за мачовете срещу Лудогорец ще пуснете ли виртуални билети, че съм приготвил една хилядарка ? Искам да помоля и за една сметка за почивката на Наско и Илиянчето по време на Коледа и Нова година.

най-долните и пропаднали хора от тази територия са фенове на Левски!

Виртуален отбор с виртуални фенове във виртуално първенство пуска виртуални билети. Бах мааму. Смеееешнииициии!

Да им нарисуваме една виртуална купа, и да им я връчиме, белким ни мирне главата от новини всеки ден за "надарените" от Подуяне.

А боят, с който говедата нападат феновете на противниковия отбор, виртуален ли ще бъде този път?

Билетите - виртуални, болките след мача - анални. Що е то? "Динамо" Подуене, разбира се!

...и данъците си плаща виртуално.

АБЕ ТОЯ ГЕРБАДЖИИСКИ ОБОР ОТ СЕЛО ПОДУЯНИЕ ПОКРЕПЯН ОТ ДРОГАТА НА СОФИЯ, КОГА ЩЕ СИ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТИТЕ И ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТ???????? АМАН ОТ АВАНТАДЖИИ!!!!!

Абе,мушмороци...,я си гледайте огруханите отборчета!Какви виртуални купи?!?Левски е актуален носител на купата!Битите и ония другите насита нямали,че и вашата работа същата.

Сините идиоти отново го удариха на просия !!! Абе що не излезе НАП да си събере версиите и това жалко отборче да се закрива, вече? Отборите печелят пари ( и съществуват) с играта си. Сините идиоти, вместо да играят и да печелят - ПРОСЯТ. Ами, като не можеш да си осигуриш съществуването с футбол, хвани се да правиш нещо друго. Остави футбола за тези, които го могат!

Каква защита на купа нещастници! По-добре направете шествие до домуза за подарената ви купа! Вероятно нов бандит ще налива пари след грашнов, чолни, батков, русем, божков! Сега пък сръбски бандит с подарен вивиком! Не бива да се забравят и софиянски и главната ви опора бай хой! Новата ви орбита е ..... А окръжна!

Това ли е новата"орбита"?

При такова лузърство, халал да ви е купата. Така само ставате още по-смешни.

Свираков щеше да извежда мурвичките на Пеевски на нова орбита, а то се оказа пак старата просия.

Какво шествие след 7 поредни загуби бе, загубеняци фалирали. Парад на срама ли ще правите.

Ех да могат да ви отстранят...тогава вече всичко ще приключи..а пък това да си фен на тая сбирщина граничи със олигофрения...

Вихрен Сандански може и да ги биете. Ама щото едва ли са по-зле от Спартак Варна, само при положение, че не ви "скочат" или ако го направят, съдията не ги "заколи".

достатъчно ясно какво същество си за да наричаш БЪЛГАРИЯ - територия Бял боклук!

когато ЛЕВСКИ бие - мача е купен или минимум съдията е помогнал когато ЛЕВСКИ падне - бездарници, резил и т.н. МАЛОУМНИЦИ не сменихте плочата, откакто има интернет, майкавишеееебапрооооооооооооста! САМО ЛЕВСКИ!