"Левски" се разграничи от Гонзо и неговото скандално изказване

Преди дни отговорника за националните ни отбори изненада всички с думите си

Обратно в новината

Коментари - "Левски" се разграничи от Гонзо и неговото скандално изказване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гонзо си остана едно просто момченце! А иначе и тиой не е много от белите!То във Филиповци нима само мургави, като него!

Браво Гонзо, право в 10та.

Този охлюв, преди години си събу гащите на терена…все същият слабоумник си е останал

от ритнитопковците и техните масали по загубени няма! ние можем и без вас, татуирани прости келеши! чалгари!

Срам за Левски .Левскар съм от 100 г. Такова навеждане заради шляхтите /мръсни фашисти/ не съм очаквал. Браво на Гонзо.

Браво за Гонзо!

Абе цялото БФС е за скрап заедно с отборите.

Какво му е скандалното?

Прав е Гонзо, да станем като Mannschaft та ли ?

А ръководството на Левски да вземе да се стяга, че се огъва под всякакъв натиск. Първо не могло да играе ПРИЯТЕЛСКИ срещи с руски отбори. Сега пък било лошо БЪЛГАРИ да защитават цветовете на националния отбор на БЪЛГАРИЯ! Това ми мирише на национално предателство, уважаемо ръководство!

Трябвало е да допълни, че нямат място и педалите.

прави са левскарите. По логиката на гонзо Филип Кръстев няма място в националния.

Напротив, Нищо лошо няма Филип Кръстев да е там. Лошото е с натурализираните. Интегрираните роми са си част от нацията.

"В българския национален отбор трябва да играят само българи. Докато аз съм директор на националните отбори, чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата, няма да играе в българския национален отбор". гонзо е истЕнски уефскар! свидно отроче на баба Цола Драгойчева и МВР! Ало, евротолерастите и под(х)уенските говеда, цялата ви дрогирана агитка споделя това! Не се правете на евротолерасти след като сте обикновени дрогирани фашисти като "седен сектор" в укрохохландия.

тъп чорбар шизофреник - присади си мозък свинкьо... последно не разбрах ние ЛЕВСКАРИТЕ комунисти ли сме (като теб) щото казваш цола драгойчева? Или фашисти:? Или украинци? Или евро-атлантици? изобщо все изключващи се неща, но кво ти разбира един тъп червен путинофил и женски полов орган :)

Комунизма не беше ли приравнен към фашизма от вас, европедалчетата? Щом ви наричат с едното, значи сте и другото, това по евролиберастката логика. Укрите са фашисти, а евроантлантиците създадоха, отгледаха и подкрепят фашизма в Укррия. Сега разбра ли какви сте?

Първо сте лъжци, че излъгахте и продължавате да правите опити да излъжете, че сте най-стария футболен клуб в България! После сте фашисти, че поздравявахте на терена с високо изпъната напред ръка, преди всеки мач. На трето място сте колаборанти, че под крилото на Цола Драгойчева ви направиха ведомствен клуб на българските пощи в гладните 50-60-те години, когато хората изнемогваха и пазаруваха с купони. На четвърто място сте гнусни милюционерски гавази, когато ви направиха клуб на МВР-то и на всички ви (спортистите, не дрогите като теб!) раздадоха пагони на кучетата охранители на Партията! Не пето място сте НЕМОЖАЧИ, поради което ви мандръсаше кой де ви хване. И по тази причина ви излезе прякора "ЕВРОИДИТИ" На шесто място, освен че сте "евроидити" поради същата причина сте и... "КАЛЪФКАДЖИИ" - купите все са за някой друг, но не и за вас! На седмо място сте КРАДЦИ И ФАЛИРАЛА ИЗМЕТ, подържана изкуствено от властта! Само на НАП имате ПРОСРОЧЕНИ 12МЛН ЛВ! Бай Петко от пазара за 200лв го дават на съдия изпълнител, а вас ви дундуркат вече 5 години и задълженията ви се увеличават. И не на последно място сте ЖАЛКАРИ и ДРОГИРАНИ фашисти, а през цялото време претендирате да сте "отбора на народа" и само петните името на великия син на българския народ Васил Иванов Кунчев! Дано дежурния не го изтрие и повече хора да прочетат в кратце истината...

1 - никога официално футболния клуб ЛЕВСКИ не е претендирал за това че е най-стар. Имало си е клубове от 1909 , но вече ги няма. Група хора-фенове са искали нещо си, претендирали са. За нас не е важно да сме най-стария клуб в България, стига ни да сме НАЙ-ОБИЧАНИЯ клуб в България 2-Ето виждаш ли, шизофренико сам си противоречиш :) Фашисти ли сме, Цолодрагойчевци ли сме - СМЕШНИИИИК! ЛЕВСКИ Е КЛУБ НА МЛАДИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА ОТ 1914! ОТБОР НА НАРОДА! 3-Комунистите (които създадоха тъпаци като теб) НАЦИОНАЛИЗИРАХА И ОТКРАДНАХА СОБСТВЕНОСТТА НА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ от домове, сгради, фабрики, имущество, та до футболни клубове и стадиони - всичко стана ДЪРЖАВНО на БКП и му се назначи другар отгоре Това никой от нормалните хора не го е искал - наложеното от скапания ти комунистически режим, който освен това ни смени и името, открадна ни стадиона, но не успя да ни затрие 4- точка 3 СЕ ПОВТАРЯ 5 - Футбола е победи и загуби, но тези които нямат собствен живот и гордост, припомнят загубите на други, които имат живот и гордост :) 6 - Да, купите все бяха за някой друг и това е ведомствения отбор на ЦК на БКП създаден за да е "Витрина на комунизма - цска" 26 от 31 титли подарени по комунизма от БКП с "А" Група с още 5 ведомствени военни отбора, падащи по заповед от чурка и на кръв срещу другите 7 - Фалирала измет е отборчето цска. Само че едно дждудже държи в "А" група литекс, а едни неземни малоумници му ходят на мачове и мислят че е цска предадоха си отбора и историята, но те чест нямат искат само да ядат помия (като тебе) ние не само претендираме че сме ОТБОРА НА НАРОДА, НИЕ СМЕ! А ИМЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ САМО НИЕ ГО ПАЗИМ И ПРОСЛАВАМЕ! червените боклуци ги знаем - в сектора на турците , пеещи кзл, това сте вие - завинаги!

Па то и конзо е с друг цвят на кожата, па игра национал... Странно изказване за жител на Столипиново какъвто е той...

Браво, Гонзо! Само български бели сертифицирани пияници ни трябват в националния!

Е...официалните изявления са ясни... важнто е че НИЕ не се разграничаваме от Гонзо ! :) ГОНЗО ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА! А това, което е казал пак е извадено от контекста и изопачено - шибани кафяви журналистчета!