Коментари - Лидерът Иран не ни остави шанс в Пловдив | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

50% процента от играта волейбол и тенис е сервиз.Ние това не го можем.Гр. Димитров е ,беше голям талант но без сервиз е трагичен.Незнам какво учат в школите но без сервиз ще бъдем боксова круша.Жалко

За какъв сервиЗ става въпрос ?...порцеланов или стъклен ? !

Волейболистите не искат да играят, не че не могат. Просто не им се играе за България, за тази прекрасна пловдивска публика.На отделни моменти някакви проблясъци и това е. Не знам какво имаше толкова смешно за Т.Скримов след като ни биха . Такава усмивка и то радостна... И защо той не игра,Николов не игра. Измориха се от първия мач ли, какво ли? И защо Пранди пусна пак младите, които не са толкова опитни, за да се учат. Защо не ги учи на тренировките. Защо не си вземем българин за треньор, а Пранди. Той не мисли за България.

Разбирам те, но Скримов е контузен и няма смисъл да се рискува. Ние нямаме шанс и трябваше да се пуснат тези младежи да поиграят, да се пробват. Тук е ясно, много отбори играеха с резервите си , иначе Иран нямаше да е първи в групата. Дано Пранди намери отбора, посрещане и сервис и за квалификацийте за олимп. ще ги спукаме.Проблема обаче тук е, че не даваха мачовете па нац.ТВ, а това показва духа в държавата ни! Не сме сплотени, настроението е друго.

Мале, смятай щом едни нищо и никакви арабели ни бият колко сме зле...

Нищо и никаквите арабели, както ги наричаш, са първи в групата, капиш?

"Aрабелите" не знаят арабски.Между другото споделяме един и същ произход.

И да го обясняваш на това на селянин, фойеде никакво.

Това не са арабели, а персийци! С право се обиждат, ако ги наричаш араби!

Нищо и никаквите араби имат само 2 загуби до момента в лигата на нациите, а нашите имат 9 !

ЛЕВАЦИ!!!

щом и тия ни биа смятай брато ква девалвация на пари, самоуважение, самочуствие с една дума миндили и то кви!

Въпреки че отборът на Иран отдавна се е класирал,играеше все едно е финал...това на тези с Панамерите,няма как да им го обясниш.За един мач,60 непредизвикани грешки(близо 3 гейма),те не ни бият,ние сами се бием.Националният отбор е кауза,с която ще бъдат запомнени волейболистите,клубните им отбори,никой не ги знае.Пранди да даде шанс,на тези с Опелчетата,поне да не ние яд,те тепърва ще се доказват.

Играли сме добро, немало сме шансе ! ;)

Отново изключително слаба игра от нашите(вчера също играхме безобразно, въпреки победата, просто американците си бяха и те слаби). На нито един елемент не ни се получи-нито сервис, нито посрещане, атака на приливи и отливи, отделни проблясъци на блокада...Не разбирам защо Пранди продължава с тези ротации в стартовия състав, вече играем 14 мач в тазгодишното издание на лигата, не му ли се избистри титулярния състав?!? Стана очевидно и за слепите, че някои от играчите нямат място в отбора...защо продължава да ги пуска? Тепърва се надява, че те ще научат в движение основни елементи от волейбола, които е трябвало да усвоят в детските и юношеските формации? За мен това е един много посредствен отбор във всичките си варианти, който е на светлинни години от водещите сили. Въпреки уважението ми към Пранди, мисля че времето му като треньор е минало, не води добре отбора, дава неадеквтни тактически указания или просто не дава никакви, явно и комуникацията с отбора куца....Никакви шансове за олимпийските квалификации нямаме, след това на европейското-също. Максимумът ни е четвъртфинал.

Напълниха ни серкмето. Иран ! Игор Колакович заслужава да го позлатят !

Че те отдавна го позлатиха.

Срам и позор за България

По коя телевизия го даваха мача, къде ли не проверих и по БНТ,БНТ HD, никъде не го даваха. Това държава ли е изобщо??? Какъв волейбол, ние държава нямаме в момента!

Прав си донякъде, защото хрантутниците от БНТ почват явно да изнагляват, орязвайки интересни и масови спортни предавания, които даваха през годините, а субсидията им от нашите данъци НЕ намалява! Но от другаа страна с тази безобразна игра, гледа ли ти се този посредствен национален отбор? Хората си късат нервите и чупят телевизорите, гледайки нашите посредственици..

Е,майка му да е.а ! Когато България играеше волейбол,в Иран не бяха чували за тази игра !

Проблема не е в загубата от Иран, те отдавна са сила. Проблема е в играта на нашите с новия треньор.

вече официално може да отпишем и волейбола като спорт в България.... деградират всичко в тази анархия!

Сметай, Иран ни бие дома с резервите. Важното е, че инжа се чувства добре.