17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нужда от Лудогорец. Отбор без нито един привърженик. Сбирщина която пречи на българските играчи да се развиват. Невъзможност да се проведе реално първенство. Срастване на политическа и икономическа власт и ритуално убийство на футбола. Това е моделът в Беларус, Словакия, Полша, Австрия. Хубавото е, че в държави като Германия, Англия, Италия, Франция ФЕНСКИТЕ отбори са шампиони

Последната селекция в Лудогорец беше афиширана като селекция която ще вдигне отбора с поне една класа нагоре.Да ама топки.Лудогорец никога не е бил толкова безпомощен и безидеен акто сега.Лудогорец няма мощ,няма класни попълнения и естествено се представя зле.Хайде съпоставете,Текпетей и Ману с Мисиджан и Лукоки.Съпоставете Вердон и Са с Пластун и Хорхе Броун.Набутаха се с играчи под 180 см. и ги мачкат като мравки.Чувствали се като деца пред футболистите на Тотнъм по ръст, ама не е само по ръст а и по игра.Домусчиев си дава парите на вятъра от три години и не е купил свестен футболист.Спасява го само това,че в България другите отбори са с малки финансови възможности и не са амбицирани да се изявяват в Европа.Ако иска да прави отбор от средно ниво в Европа ,трябва да купува играчи на стойност над пет-шест милиона евра ,играещи а не забити резерви които струват по един -два милиона.

Абе, щом им вкарват гол от центъра би трябвало да говори нещо! Отдавна си мисля, че този вратар въобще не става, но има самочувствие на играч от световна класа. Защо не пускат Влади Стоянов, беше страхотен на вратата, докато играеше. Разбира се, че причината за лошата игра на отбора не е само на вратаря но..........

Жалко! 7-8 години имахме стойностен отбор, който не само че нямаше конкуренция у нас, ами и в европейските турнири играеше доста прилично. Не знам по какви причини, или просто щото нещата са си "български", но собствениците на отбора, го докараха до нормалното ниво на футбола у нас. Тоест, посредствен отбор извън България. И на средно ниво у нас.

Те нали носят едни такива електронни "потничета" та им отчитат активността. Та от тук ако се направи анализ ВЕРОЯТНО ще се окаже че вратарят има повече докосвания до топката от поне четирима, а м.б. и пет от останалите играчи. Кой откъде получи топката и -на вратаря. По едно време си помислих дали пък не са се объркали коя врата е тяхната и в коя да нападат. Отборът не игра слабо, играха БОЛНО. Човек след грип /ковид не съм карал за сега / няколко дни след "оздравяването" се чувства замаен, неориентиран, няма сила, така бше и с Лудогорец.. Дали това е "настинка" или футболна немощ-да се произнасят разбирачите. По повод разбирачите-преди години се появи един разбирач "социален антрополог" та, след неговите обяснения и констатации целият социум цъфна и върза. Сега се е появил един футболен .......такъв, някой си Ивайло Цветков, та сигурно и с футбола ще ни е всичко като със социума. Ама то отдавна си е, та ползата от разбирачите е никаква, а за разбирачите-хонорарчета от тук, от там.

Що стадиони построиха из села и паланки по оперативните програми, а не върви и не върви футбола напоследък. Странна работа :)

Да си представя какво щеше да е в сайта,ако на ЦСКА бяха вкарали гол от центъра.Но сините приятелки правят поредния шпалир на Лудогорец.Отдавна са им сателит.

Тихо , припок ! Много ни дреме за потурковците и за ловешките - етрополци .

според мен преди мача "лудогорци" са се събрали на по кафе и цигарка на крак и са се разбрали: "аре, момци, да напраиме квот можеме - да паднеме с по-малко от 5!..." и си постигнаха целта. браво! не знам треньорчето дали е участвал в това "заседание", но като го гледам как на моменти тъжно, на моменти втрещено, гледаше от страничната линия - май не беше участвал в заверата и се чудеше дали съдията ще приеме хвърлянето на една голема бела хавлия на игрището... баси срама! баси инвалидите! баси вратара!

Не ви ли е ясно че във връзка с предстоящите избори Свинаров закрива бизнеса във Тиквандия

Когато чужденците са току що пристигнали играят добре, след време се побългаряват и играят зле. Вратарят Пламен Илиев е путьо Маринкин, вкараха му гол от центъра, защото спеше прав. Лудогорец не е това, което беше. Домуса да го продава някъде в Азия или Африка, а в Разград да играят гюбеци.

Явно Луноходец са играли на задна тогава... А Гела да купи на Пацо едни очила, вероятно е чистоглед момче. Вкараха му гол от хоризонта...

И футболни обувки с поне 10 см. подметка, че като подскочи, барем да стига напречната греда.

Проблемът не е в резултата. Той даже може да се пиеме за благоприятен, предвид факта, че Тотнъм не се нуждаеше от победа с 10 гола разлика. Проблемът е, че двата отбора играят различен спорт. Футболистите на Тотнъм при разиграване не спират да движат топката. Или я подават на крак или в зона, къдете ще бъде стигната първо от техен играч. Но не я спират. Тези от Лудогорец, като дойде топка до кой да е от тях, първо я спират с единия крак. После я подпират с другия. После я прескачат веднъж-дваж и започват да се оглеждат къде има непокрит съотборник, че да му я подадат. Ако случайно намерят, оня изибщо не се мръдва от мястото си, че да я получи по-рано или по-удобно. В резултат: във фаза атака никакъв шанс да освободят пространства; във фаза защита губят топката при активна преса, а когато тя е висока, опасността от получаване на гол е реална. Най-лошото е, че всички български отбори са на този хал, а най-зле е националният. Основната причината е, че в ДЮШ се не се учи, тренира и играе съвременен футбол.

една случка от в окръжна треньорът от тъча крещи: стига само търчели, бе! играйте с топката, с топката играйте бе! играч: що сакаш бе, коце?! она топката само една и они играат с нея!

Изключително точен коментар и оценка как играят всички отбори в България. 292, не знам дали сте специалист, но ако бях собственик на футболен отбор щях да ви покана за треньор в него. Коментара ви трябва да се копира и да се разпрати на всички футболни треньори от А до В група и да се иска да го научат наизуст.

Е, няма как номерата на домуса да важат и навън! Съвсем скоро моци, пламен и останалите капански муджахиини да се озоват в А окръжна и да игтраят дербита с Голям поровец!

Пацо Тигъра отново защити прякора си с високо вдигната глава !

Момчета ще ви подхожда

В Европата що не му пускат на Домуса бре ?

Удоволствие беше да гледам тези високи,бързи снажни момчета от Тотмън,как с лекота играеха,а Лудогорец едва стигаше до центъра.Бяха надиграни по всички показатели.

Лудогорец, че са слаби в момента, слаби са, но с какво по дяволите ги зобат тия нагличани не мога да разбера.

Всичко организирано иуправлявано от гелосани типове завършва с фиаско...Кух отбор...Меки китки...

Голем ден!!!

И Лудогорец са гола вода,като Левски.

Като литекс, левски не играе никъде

А Литекс са в Б група.

А защо ли?

Това са реалностите на българският футбол. С пудрене и уредени мачове имитираме първенство, ама това на вън не върви

"Я чакай да проверя какво ново по света и у нас докато кафето ври" и що да видя - това! Ма то юнак до юнака, та не можеш се размина бе! Юнаци, юнаци! Освен гордостта ме гложди и един мъничък въпрос - защо беше нужно да се пътува само за протокола, пък и опасно, примите можеха да се заразят, а трябва да ги пазим, че са ни най-добрите, други няма? Дааа, лошо начало на деня....

ха, циганетата от Делиормана четворка ли поеха ?

Мдааа, сред тях един 40 метров, та да се по смеем!

Няма нищо, че са играли слабо и паднали. Важното е Домусчиев да вземе първи от мярката 80/20. Вижда се, че отборът вече изчерпан и играчите не са мотивирани, за да играят на ново.

Тия футбалири трябваше да се скрият от срам и веднага да сменят професията толкова пасивен отбор не съм виждал то и селски онбор да беше щеше поне един удар да се опита

Подкрепям написаното.Тотална липса на психика в мач срещу силен противник.Нещо не се получава ....

Българи юнаци!

Абе, няма ли кой да им обясни на тия наште футболисти, че ако искат да вкарат гол, трябва да подават и ритат топката напред, а не постоянно да връщат назад, уж сме много технични и накрая връщаме на вратара, който с каснки усилия едва успвява да изчисти топката напред или тя просто си влиза в неговата врата. Ебахти треньора, ебахти футболистите, ебахти тактиката.

Боже каква новина!!! Тотнъм разгромили Лудогорец на собствен терен! Всъшност, дали някой е очаквал нещо друго?

Да, аз очаквах 6:0

Ха ха, какво очаквате, само Хари Кейн струва повече от цялата първа лига, а не е само той. Освен това, харесваме Мърмориньо или не, и той е в друга галактика. Да си налягат парцалите, да помагат съдиите и така...

Отбора на Лудогорец не е кой знае колко по ефтин от Тотнъм....да не говориме ,,че Домусчиев пере в пъти повече пари от тези в Тотнъм( демек нашия е по голям мафиот) Истината е ,че не всичко е пари, Тотнъм са обиграни и играят с сърце ,а в Лудогорец играят колкото мач да става !

Ама ти верно ли сравняваш цената на Тотнъм с Лудогорец веее, Земи пийни една две каменарки и си легай

Естественото отражение на българската действителност

Много як мач! Горили в мъглата, неква червена хуйня се мятка из облаците (трябва да е топката), маймуните бегат по нея, ма накрая на ЦСКА или квото се казва там, ония другите маймуни им го навряха в дупето, на наш терен! Машшала, и на кривокурец им го навряха, цели 4 пъти, единия го поеха 40 метров!

Sixteen

Това не е толкова съществено, на всеки може да се случи. По важното е че в Европа съдиите не могат да се купят. Лудогорец и 90 пъти да станат шампиони на България все повече се обезсмисля.

Цепнаха им шортите направо

Уникални леваци! Умрях от смях.

а иначе делянко не ги кефи никой не протестира срещу домуз гелосан.

Къде са юношите на проекта?

Няма нищо чудно ! Каквото е качеството на шампионата, такова е и качеството на шампиона .

Гилвм кеф. Шибаняците на турски-герберасткия Димус си мислят че това им е корумпираното Тиквени първенство.

Гел, гел, гел!

Щи ги мъчите тези наемници да си ритам у ефбета.. Няма нужда да се излагат у европата :/

Как сте написали, че са вкарали гол на националния ни вратар от 40 метра... По-скоро щях да се учудя ако не му бяха вкарали.

Какви шампиони са тези кошничари? Да видим колко яйца ще върнат в България.

Еми там се играе. Не е като тука държавата да те подпира, да ти прави стадиони ...

На 44 съм.. 190 см , 115 кг - три пъти съм по-бърз от Моци

Моци отдавна трябваше да е назначен я за домакин, я за артелчик на стадиона. Просто не знам, от къде го Възроди Върба и от там на сетне е вече отново титуляр. Пълен смях

Кога?

Турузмо,брато :))) Тревата една и съща,11 играчи :)))) Сърце се иска! Страх,некомпетентност и балони ! Отврат

Отново ще се лее гел

Селяците от село разграт