Коментари - Лудогорец устиска дванадесетата поредна титла с нервна победа във Варна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... 11... 12... ШАМПИОНИИИИИИИ

В нашето футболно вторенство (вече 12 години) дилемата е кой ще е втори. Лудогорец ставащ шампион вече за никой не е новина.

На червените цигане

Ами прави си изводите на другите какви са им амбициите.

Машината Лудогорец! 12 поредни титли! На самоиздръжка. А Левски клекна на ЦСКА

Да му пикам на турицов на гелосаната прическа!!! И на оня алкохоличар илич и на него!!!

Колкото толкова! Ами станете шампиони! Кой ви пречи?

За левашките изпълнения на вратарчето не ми се коментира, ама като гледах играта, то щеше да е по-добре Левски да беше играл със състава от миналия кръг!

Интригата беше дали Левски, ще полегне на ЦСКА. Е, полегна!

За българския футбол и българската държава ще предложа да изгледате тоя класик. То всичко е казано. https://youtu.be/KnUIatL5z3o

Ами като нямате пари, къде сте тръгнали? Дават ви второ място и се радвайте

Ха-ха-ха. Поредната напазарувана . Докато ДПС управлява футбола с Камен Костадиновците , Делиормана все ще печели с колкото и когато трябва…

Не стана добре! Не е хубаво за футбола някой 20 години да е шампион! Не знам откъде са парите на Ганчев, не е моя работа мутра ли е или не! Той можеше да си ги харчи а не да ги дава за футбол и спорт! Така се отблъскват и други спонсори, търсят се не българи а някакви измислени звезди……….

Нали. Те за това другите в ЕКТ едни резултати правят.... Еййй ще се пукнете от злоба....

Казах ли ви преди плейофите, че Гришата е пуснал тотото и Лите... ъъъ Чавд... ъъъ, абе ЦСКА няма да спечели титлата.

Поздрави за Лудогорец от Разград. За пореден път преби софийските грандове. Така трябваше да бъде отдавна! Не както при социализма Обират най добрите играчи от провинцията, и се редуват кой да е шампион

Злоба?!? Не,мойто момче. Нарича се обективност . Ако се свиреше обективно през целия шампионат ,ЦСКА щеше да е шампион с 10-12 точки.

Л. е манифестацията на гербавото управление - интриги и подкупи. Няма Герб, няма и Л., скоро.

Като гледам, май с по малко фенове е по добре. Иначе почват да се бъркат в работите на клуба. Левски във фалит, ЦСКА беше във фалит.

Тежко им следващата година на Лудогорец. Вече има два-три отбора които ще им дишат във врата. А ЦСКА си остава фаворит и трябваше да спечели титлата. Заслужаваха го. Но нищо догодина.

ксптагони изпиращи клинтангони

Че вие ако една интрига не можете да врътнете и един подкуп да дадете, за къде сте тръгнали? Нещо ЦСКА го спрягат за уреден мач от ФИФА

Честито на Разград, честита калъфка на Микре, но ако Левски продължава така да се лигави и да ми къса нервите, ще гледам само Художествена гимнастика!

Какво са устискали, беше мач на много ниски обороти. Половината от Лудогорец подтичкваха колкото да не заспят. Раздадоха се до край само двама играчи.

Все другите ви пречат! Все! Каква е тая злоба, какъв е този манталитет! Ако си бяхте вкарали дузпата срещу другото ЦСКА (шизофрения на макс) щяхте да сте шампиони! Нали така, моето момче! С тая злоба сте за никъде!

Велико е да гледаш как милиони привърженици плачат едновременно! Страхотна гледка. Безпомощни

Както винаги вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ се оказаха основните курви. По-добре вместо юноши да бяха пуснали в Разград дъщерите на Гъза.

На Лудогорец им трябва 2-3 много добри играчи или нямат шанс в Европа.

Софиянци Поздравете шампиона на България - Лудогорец от Разград с поредната им титла! Научете се най после да губите с чест и достойнство! Не си търсете косми, които да ви пречат

Само не разбрах, какво правеше варненската фенска маса на ЦСКА на стадиона? Мислеше си, че като врещи и освирква, нещо ще разклати Лудогорец? Това ли беше плана? Ами явно не става така.

Лудогорец се гаври и майтапи с ЦСКА вече 13 години. Червените фенове са пред побъркване

Луди.ги направи Домусчиев, че навремето не го искаха!

Говедата ще правят ли шпалир? Питам за един приятел.

футбол = държава!! Трябва да си страшен умствен недораслек за да си мислиш че това има нещо общо с футбола!! Но това не ти пречи да си развиваш кретенизма

Както винаги вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ се оказаха основните курви. По-добре вместо юноши да бяха пуснали в Разград дъщерите на Гъза. Само ЦСКА!

Спомням си, когато Левски навремето открадна играч от пловдивси отбор, без да плати,фоще тогава пророкувах, че ще им се върне, Върна им се

1-во място. 1 отбор: ФК “Тафеа” - 15 поредни победи 2-ро място. 2 отбора: “Линкълн Ред Импс”, “Шконто” - 14 поредни победи 3-то място. 3 отбора: “БАТЕ Борисов”, “Ал Файсали”, “Розенборг” - 13 поредни победи 4-то място. 1 отбор: “Лудогорец” - 12 поредни победи 5-то място. 4 отбора: “Ал Ансар” “Динамо” Загреб, ФК “Лото Ха'апай”, “Наути” - 11 поредни победи

Устиска?

Кажи го на Петев, ще го има предвид

Не разбираш думата ли?

Няма ли кой да "оправи" Домусчиеви за да приключи най-накрая тая разградска гавра с българския футбол?!

При условие, че лежаха поне 3 минути в продължението, а съдията не даде поне 2 минута добавено време, предлагам БФС да вземат решение, Лудогорец да станат постоянен шампион в България, а другите отбори да играят най много за второ място. Говорим, че мафията е в политиката, а аз бих казал, че Лудогорец с нейният собственик, са мафията във футбола...

Още навремето, софиянци растяха със самочувствието, че са велики, че са столица а другото глуха провинция Много тежко им идва сега, когато ги чаластрят и не могат да разберат от къде и как им се случва. Радвайте се. Нали художествената гимнастика е съсредоточена в София! Гледам баскетболът и волейболът , и те са далеч от София. Хората от шопско/софийско жени не са си вземали, ние столица я направихме

Че те са си постоянен шампион. Ти, кой предлагаш?

Оправи си транслейта! След като пред Лудогорец има 6 отбора, той на 4-то място ли е? И какви са тия "победи"? Шампионата ли?

В смисъл, няма ли още няколко Домусчиеви, че да направят от столичните грандове класни отбори, нали така? Защото другото е гавра с българския футбол.

Стига с това разделение! Собствениците на Лудогорец са софиянци!

Никой не ни пречи,но и никой не излиза срещу нас с деца и юноши. Толкова по темата.

И аз това казвам!. Вика ме треньорът и казва Отиваш в редовна армия, щото твоето място в спортна школа го заема софиянец .

Питай в сайта на ФИФА и обясни, че не им разбираш класациите. Ако не ти отговорят - вярват в теб и знаят, че след няколко дена мислене, ще се сетиш, кое какво е.