Коментари - Лудостта ПСЖ: Клубът харчи над 700 милиона евро за заплати, а загубите са огромни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да се пропуснат печалбите от букитата,там са им основните печалби,та затова е направен този отбор от звезди.Дори и с мин.победа,равенства,загуби,минимални победи с 1гол разлика те печелят огромни суми за които нямаме информация.

Финансовият феърплей ама друг път! Ако я няма безаналогичната футболна подкрепата на английския футбол нещата може и да са горе/долу феърплей. 3 млрд паунда на година за тимовете от английската виша лига (от 2022 до 2025г. договорите са 5.3 от чужди телевизи и 5.1 от английски)

перат както трябва тия пари.

Пара бол. Тия за чалмите са се притеснили... Хахаха...

Този клуб вероятно си има борд на директорите,спонсори,мениджъри,надзорници и още куп хора грижещи се за финансите му! Журналята с празните тикви дето на две магарета купа сено не могат да разделят седнали да им берат ядове!!! Може и пари да перат за което си има съответните органи! Може пък и някой да има пари в излишък и да иска да ги пилее... В ЮК почти всички клубове в премиер лигата са така...

При пране е нормално изпраното да е наполовина.

като свърши петрола, камиларите пак ще се върнат към животновъдството.

Споменете ми една фирма - ЕТ, ООД или ЕООД, която да дължи 100-200 хиляди данъци на държавата и НАП да не я е опраскал? А сега ми кажете една фирма, която от ГОДИНИ дължи ЕЗИНАЙСЕТ МИЛИОНА към НАП и никой не я пипа при което и да е правителство. Ей за това иде реч. Това е днешният футбол - куче-касичка за избрани.

абсолютни идиоти са писали тази статия, само от екипи и фланелки т.нар мърчъндайс, се избиват тези пари. Сами можете да сметнете - на меси една фланелка сложете я 150 евро - като продадат тази година 5 млн бройки и са им готови 750 милки, от тях да речем половината са им чиста печалба. И това е само за меси, а сметнете сега и по същия начин за мбапе и неймар... Щом дават пари значи и имат доходи !

Ти луд ли си? На Запад 150 евро са много пари, там също не ги берат по дърветата.

Значи според идиоти са счетоводителите на ПСЖ, после одиторите им, щото финансовите доклади са официални. Мърчандайза е голямо перо, но не толкова голямо, колкото си мислиш, официалният е изключително скъп и не са чак пък толкова много хората, които биха се бръкнали 50-70 евро за тениска. В момента има едни паричковци, които се опитват да си лъскат имиджа чрез футбол и не им дреме колко ще изхарчат.

Приятел, това изобщо не е така с екипите. Фирмата производител има спонсорски договор с клуба, който е да кажем 50 млн на сезон. Клубът не взима почти нищо за продадените екипи. Или нещо от сорта на 5 долара на тениска на Меси. Имаше статия затова преди няколко години в "Гардиън" за това, може да я потърсиш. На местно ниво в България схемата може и да е по-различна, но пък и големите спортни марки не са си счупили краката да тичат при нашите клубове. Приходите са основно от телевизионни права, спонсори, наградни фондове, публика, кетъринг (60000 души на мач могат да потрошат доволно пара на стадиона). По-малките клубове правят и добри изходящи трансфери.

728 мил са разходите за заплати на играчите, това не вклучва : тренорски състав, подръжка на базите/огромен разход/, помощен екип, офис екип/секретарки,счетоводители/, адвокати , скаути , агенти/на клуба не на играчите/..................... Разходите на клуба са много по големи от 728 мил

Странна статия от финансово естество написана от човек, който явно е далече от материята. Може и да не съм прав ама мирише яко на пране на пари. Дали фитбулистите не връщат заплати в куфарчета, че съм виждал нещо подобно в родната действителност.

Какво тук значи някаква си глоба, когато се перат пари, пари, париии...

Като им спрат рекламите за хазарт, ще ги питам.

Те посетят и хазарта остава

После хората дебилно повтарят, че Меси и Роналдо заслужават да получават по един милион на ден.

хората имат пари и си прават кефът. Кво им придиряте.

скоро тоя балон "футбол" ще се спука и тогава ще гледам сеир, ВСИЧКИ отбори във висшата лига са на загуба с изкл. на 1 май