17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачът ще бъде в 12 рунда и ако Пулев не покаже смазващо превъзходство, ще дадат победата по точки на Джошуа. Пуснете си мача с Джоузеф Паркър и ще видите какво ще се случи.

Няма да е зле нашия да стои равностоен до четвъртия-петия рунд на Джошуа,абе иска ми се страшно много нашия да бие ама докато не видя-не вярвам

що за статия е това.... в смисъл никой ли не е играл игра на EA там колкото по известен толкова по силен си и според мен има логика двуметров англичанин да е по известен от нашия бългапин дори и единствената му загуба да е от легендата Владо Кличко

Нищо общо кобрата е много бърз и с много тежък удар а това манекенче прехвалено няма шанс

Кобрата с тежък удар ? Голям смях. Тия торби дето игра с тех го оставяха да ги млати и нито един не успя да нокаутира.

Тия торби носят на бой повече от джошуа и фюри взети заедно!

Защо искате пулев да загуби не мода да разбера!!!Джошуа е преодолим показава ви го човек със запушени артерии пристрастен към шоколада и тестените изделия.Още повече,че не беше и тренирал много преди първия мач.Вярно,че се оака при втория,но се беше повлиял от славата и парите.Пулев може да победи джошуа въпросът тук е повече психически как ще е настроен.

Каква симулация, това е Fight Night тъпеци

Че Кубрат кога е играл толкова разнообразно,колкото на симулацията.Той има само два удара в арсенала-ляв прав и десен прав.

Спокойно, те скоро и анимация ще направят!!! Винаги е бил важен последният резултат!!! Те до последния момент ще измислят какво ли не. Само Кобрата да не им играе по хорото, както направи със наставника му кличко!!!

Това са абсолютни глупости. Вечерта преди боят между двамата Кобрата ще прекара до четири и половина сутринта в столична чалготека. Като излезе на ринга ще бъде леко махмурлия. След като негърът го удари веднъж нашият ще се освести. При по-следващият удар Пулев ще набие една селска баница на негърът културист и последният няма да успее да стане. По този начин срещата ще завърши.

Джошуа ще нокаутира тромави Пулев най-късно до 5-тия рунд.И подобно на Кличко ще го търкаля като мечка на панаир,ще го млати като шкембе в дувар и ще го просне на земята като чувал с картофи.

Много за смешни тези компютърни симулации, но в случая поне правят реклама на мача!

Анимационният Пулев прилича във физиономията на Котоошу!

Нямаше ли закон с/у фалшиви новини?

всъщност, точно тази комбинация ще свали Джошуа, пред вид на това, че Кубрат играе предимно с леви прави. А нокаута в тялото е нещо което новият му треньор въвежда в играта му, като неприятна изненада, за шампиона.

много от бокс, но това не е стила на боксиране и на двамата.Така могат да се бият боксьори в полутежка категория. Телевизионна игра създадена за пореден път да преброи дебилите.

Най-добре би било Джошуа да излезе на ринга срещу двамата братя едновременно - Тервел и Лейтенант Кобра.Да ги поизтупа от праха и да мирясат и двамата, а с тях и платените Джурналя.А после Тервел да стане Лейтенант, а Кубрат направо Генерал-Лейтенант.Пък защо не и Бригаден Генерал или Адмирал.Ми така де.

Абе и сайтаджия да си, не е лесно.

Тая "новина?" изкърти мивката и ваната!!!

К'ва симулация е това, много добре се вижда че е играта " Fight Night Champions". Авторче или хитрееш за повече преглеждания на статията или верно си глупав !

На бас, че е второто?