17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както писах и по-надолу,още преди да се изиграе Челси-Реал...финала е ясен.Сити имат паметни издънки този сезон.Ще заложа на Челси,пък,който каквото иска да прави.Предполагам,че дори коефициента ще е по-голям.

финал за Суперлигата ли ще е? :)

Надявам се на английски финали, Сити-Челси и Юнайтед-Арсенал с крайни победители двата Манчестърски клуба, въпреки че като цяло предпочитам победители да са съответно Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед! Но...каквото дойде!

Глупости. Сложи си очилата! Отбор мафиот, наказан за два сезона да не играе в Европа заради финансови далавери, га който му беше опростено всичко без обяснения. Мафия! Отбор, воден от голям Нарцис и неудачник, който за 10 години не е направил нито един отбор шампион на Европа, освен Барселона и то след гаврата на норвежкия съдия Евребе, който унищожи тогава Челси. Но всичко се връща . Има Бог. Челси, ако играе на финал, ще ги унищожи. Финал Реал-Сити просто не си струва да се гледа.

Едно не им е ясно на Поуст и подобните им. Бяла Америка - като еманация на Европа, е единственото човешко общество в историята, което е премахнало робството на чуждите етноси и своите лични привилегии. Всички други общвства или са били принудени от грубата сила да се откажат от робския си гнет или никога не са отпускали хватката си до пълното унищожение на поробените хора. И тук греха на неевропейците и нехристояните е много по-тежък. Разликата е в това, че жертвите им или не са живи или вече са напълно асимилирани ментално и защитават интересите на покорителя. Един ден ще го азберете. Ако не го разберете, ще се наложи да ви го обясня. И ако черна Америка не поеме отговорност за всяко садистично убийство на чернокожите ганстери, не виждам как Бяла Амеика ще поема отговорност за непремерените действия на един полицай спрямо един болнав ревцидивист и наркоман.

Челси ще ги ударят

Най-добрият отбор са в света, заслужават най-накрая да спечелят ШЛ.

Най-скъпият отбор на света за най-добрия е спорно!!!!