17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завой на италиански, това е тая жена! Яла, пила с парите на Грийнууд, а и снимки, и видео си приготвила!

Много добре, че Манчестър Юнайшед е изтрил от редиците си играча-побойник. Сега да вкарат неговата кифла в отбора - тя да им вкарва голове.

Чак и видео.....тази много подготвена за сцената....

Мухахаха, еврейско-нацистките копилита, които си купиха Юнайтед със заеми от еврейските кърваво-лихварски банки прощават всичко на всеки обрязан, който е готов да реже глави на необрязани, но не могат да прощават нищо на необрязани, защото в талмуда пише, че могат да си правят каквото си поискат с необрязани. Даже е чест за обрязаните да колят, мамят, лъжат и мамят необрязани. Искате ли да се обзаложим, че поне 2/3 от семейство Глейзър е удряло някого от друг пол през живота си нееднократно, но това все още не се е разчуло, или да ви подготвя и записи? Искате ли да се обзаложим, че евреите си купуват жени и мъже на 13, защото тогава навършват пълнолетие, а съдят останалите за педофилия на същата възраст? Искате ли още доказателства, че живеете в лъжа, манипулация и отвратителна еврейска кочина?

Какво общо има с талмуда тука, аз пък съм сто процента сигурен че ти си или бита шматка или си биеш жената на село за една салата, български баламурник/чка