Коментари - Маските паднаха: Франция видя логичен край на един безличен турнир | Корнер.dir.bg
назад

Маските паднаха: Франция видя логичен край на един безличен турнир

Дешан отказ да прави трагедии, но Мбапе отсече: Турнирът е провал

Обратно в новината

Коментари - Маските паднаха: Франция видя логичен край на един безличен турнир | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 4

Бе това са суперзвезди и трябва да си много тъп да тръгнеш да си трошиш краката за сто бона от наградния фонд и потупване по рамото от президента Макрон при евентуална титла, когато в Реал или другаде тези пари ти ги дават за седмица. Ако се контузиш, може да ги изгубиш за цял сезон, а и не дай Боже може и кариерата ти да приключи за едното нищо, или почти нищо.

Обективна оценка на Мбапе. Това , че французите са били световни шампиони не означава, че останалите футболни нации ще стоят вечно след тях . В Германия Имаше по- добри и толкоз. Това прави спорта толкова интересен. Няма никаква драма.

Испанците са добри няма спор, ама в "номерата" са светлинни години над другите ... и на финала кво ще гледаме ....ужас

Турнира е провал за тях, за французите и мога да ви кажа, поне според мен, че те наистина играеха слабо, аз н мачовете им заспивах. А испанците, когато играят, не усещам кога минава полувремето. Заслужено отпаднаха, даже закъсняха с отпадането си, не заслужаваха и осминафинал. Англичаните също не заслужават да стигнат по-далеч, и на тях им е време да си ходят довечера. А Испания трябва да е шампион и то ще е заслужено!