Коментари - Мбапе с горещи разкрития за телефонни разговори с Макрон и расизма във Франция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макрон не иска да напускаш, защото в следващите години по новия си договора си, ще внесеш в хазната над 400млн. Евро арабски пари под формата на данъци! Дреме му на него за един ритнитопковец! А ти дали се възприемаш за маймуна си е лично твой проблем!Нито си толкова важен фактор, за какъвто се вземаш.Все пак, на практика си един 20-годишен посерко, на когото са му дадени власт и пари, с които той очевидно не може да се оправя.Защото нито имаш житейския опит, нито интелектуалния багаж!Айде - живи и здрави!

Извинявам се за правописа, с тия телефони е така. А и както казва Пената, понякога мисълта изпреварва думите в шестото измерение...

Ако бяхме еднакви,Господ щеше да ни създаде всички на едно място-бели,жълти,черни,червени...А той ни е създал на различни места,с което е искал да ни подскаже,че "всяка жаба да си знае гьола".Ама ние-не,та не... мешаме се и после защо не можем да се понасяме.

А Макарона направи ли ти свирка?

........Ей това маймуните много обидчиви.......но белият човек е виновен за това, че допусна маймуните да се вземат за фактор в живота на белият човек!!!

Хм, този се обижда на маймуна, ама в статията пишат за австралииците - "кенгурута"! Е, маймуните по-нисши ли са от кенгурутата? Едното било обидно, а другото похвала ли е? :-)