Коментари - Мениджърът на Димитров отговори на Джокович: На Григор не е предлагано да се тества | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърджан иска да е"Сър",но е само прост джан.

Е как бащата реши ,че от Григор е заразата след като никой от участниците не е бил тестван?Сега прехвърля топката ,което е доста нагло!Ами и бащата е бил от организаторите ,а много добре се видя как се държат,нощни заведения,никаква дистанция ,то се очакваше.Треньора на Григор, може да е отговорил във Фейсбук,но това не значи ,че е публикувано в Сърбия и Хърватия,които целят да се оправдаят с Григор.Иначе е видно,че Новак е имал добри намерения ,самия турнир е бил благотворителен.Но тези които го организираха,да бяха преценили и ситуацията!

Вероятно така е най-политкоректно да се каже,че Гришо е заразоносителят.А иначе никой не знае кой кого е заразил.

Много вероятно да приключат с тениса. Нужни са 100 процента усилие а коронавирусът има доживотен ефект

Ако това беше вярно,принц Чарлз ,Борис Джонсън ,К.Домусчиев щяха да бъдат ходещи развалини.Да , ама не.

Има ли значение кой първи се е разболял? На всеки може да се случи. Да не е прикачен?

На българския Казан в ада нямало пазачи. Като прочетох някои от коментариите по-долу... не ни трябват дяволи.

Нещастници! Идентифицирайте се кои сте Вие които отоново плюете по имиджа на България!? Сръбски цървули ли сте ,или руски ватенки!? Може би днес не трябваше да коментирате тук и да плюете Григор Димитров, а да марширувате на Червения площад, под зоркия надзор на Путкин! Предатели! Такива мишки като вас са предали Левски и Ботев!

Организаторите носят отговорност. Дори и да са прави и Григор да е донесъл заразата, с това изявление се излагат още повече. Балкански синдром! Турнир по време на пандемия!

Покрилият се бързо бързо в Монако Григор наистина ли е тестван положително или историята бе измислена, за да провали турнира, но най-вече да се нанесе удар по Номер 1 в света! Отдавна Джокович, който винаги гордо демонстрира, че е сърбин за разлика от "нашето момче", е трън в очите на Запада и на тия непреживели бомбардировки тенисисти, жадни за пари и слава. Според експертите мнозинството при тестване биха дали положителен резултат. Никой от сега констатираните с положителен тест не е болен. Ако Григор не беше раздул теста си, истински или не, никой нямаше да се занимава с тестове и турнира щеше да бъде успех. Но как може това да бъде допуснато, след като US Open напр. трябва да се проведе различно и въобще време е Джокович да бъде смачкан. Апропо критикари като Мъри, Киргиос и т.н. дали са се тествали без симптоми. А ако се тестват?!

Отговор на питането. Покрилия се набързо може би е имал нещо с жената на Номер едно и това е допринесло за разпространяване на хремата.

Уточнение, не се знае точно как и кой е кихнал.

Преди да отправиш питане, не забравяй да си пиеш и хапчетата.

Димитров е гъската която снася златни яйца за мишока Стоименов . Затова и той лъже и маже за да си защити гъската . Никой не е учуден . Според него е законно и морално да се заобиколят забрани, дори и да застрашават животи ,законно било ,може би .Като кацане от САЩ в Сърбия и влизане през границата в България . Няма карантина няма нищо. А и това с отказаните тестове. Григор дано се оправя и да заиграе отново на високо ниво. И може би му е време да сменя мениджъра.

Шефката на хърватския тенис Николина Бабич, която лично посрещна в Задар българската звезда Димитров за турнира, също е в 14-дневна карантина. Тестът и е отрицателен, но мярката е задължителна заради контакта с играчите. "Искахме да тестваме всички, но Григор например отказа да го направи при пристигането си", обяви тя. И още веднъж се извини за причинените проблеми на всички засегнати. Хайде се изяснете! Но идеята на Ноле беше прекалено хубава, за да допуснат да се осъществи. Не забравяйте бомбардировките!

Границите на ЕС са затворени за идващи от САЩ. Григор решава да се прибере най вече у дома в Монако както пише в Инстаграм. Колко лесно! Приема да дойде в Сърбия, което не е в ЕС и границата е вече отворена и си влиза и в България и в ЕС. Но самият той игра много слабо още в първия мач, но не предприе нищо. А като се имат предвид и близките връзки на Григор с ББ и колко е слабохрактерен, не е чудно и в мръсна игра да се е замесил. Турнирът имаше освен благотворителна цел и целта да обединява народите на бивша Югославия. А кой няма интерес това да е така?!аЗа съжаление ролята на Григор в цялата история не е читава.

Думите на Сърджан Джокович не отчитат и факта, че синът му е единственият от участниците в турнира, който доказано е влязъл в контакт със заразен с коронавирус преди началото на първия турнир от Адриа Тур в Белград (12-14 юни). Преди десетина дни стана ясно, че Джокович е присъствал на обществена проява в сръбската столица на 11 юни, по време на която е контактувал с баскетболиста на Партизан Белград Никола Янкович, който на 15 юни даде положителна проба за COVID-19.

Стига си плюл бе,може твоя хашлак да е е заразил нашето момче,аиде докажи го плескавицо!

Много неприятен човечец е баща му. Колкото готин е Джокович,толкова голям Бай Ганьо в богаъашкия му ватианъ е баща му. Няма какво да се коменъират глупосъите,коуто е наприказвал.

И сега ша дойдат слабоумните русофилистици да ни казват че тия са ни братя за православието за славянството и прочее пръдни. Аре у лево вашто маме спряло .

Гнусен сърбин , Ще знае Гришо че е болен и ще отиде да целува майка си и баща си ! Тоя сръбляк трябва да го съдят !

Точно така. Григор след пълна изолация дойде в Белград. Една седмица след това е проявил симптоми, точно какъвто е инкубационния период. Убедена съм, че Григор се е заразил в Белград. Джокович е контактувал, а впоследствие и Григор с баскетболиста, който преди всички е бил положителен за коронавирус.

Мда, типична балканска картинка по-долу. Един сърбин наприказвал щуротии, което автоматично отваря мегдан на българина да прави генерализации за цялата нация. Индукция, майна.

Съгласен съм с теб донякдаде. То не беше обаче бащата на Джокера само, то бе и организарите на турнира и тенис ръководители които упрекнаха Григор. Всички им е ясно че заразата дойде от Белград- повечето участвали там дадоха (+) проба, включително Троицки, който не участва в Хърватска а само в Белград! Това са гнусни лъжи- Джокович би трябвало публично да се извини от името на баща си и организаторите на този турнир и защити Григор! Или е само приятел когато му е изгодно, а?

Ако е имало изискване да се тестват, какви са резултатите от тестовете на останалите участници+екипите им. Биха ли били така добри сърбите и да ги публикуват?

Прочети по-горе!

Скъпи, мили, ненагледни съседи. Да им се не нарадваш. Да е жив и здрав Григор, задето коректно си обяви резултата от теста и никого не обвини. Бил се държал странно при пристигането и избягвал контакти - така прави всеки интелигентен човек, който дотогава е бил в пълна изолация. Така щеше да направи и на купона, но Новак Джокович буквално го понесе на гръб към дансинга - имаше видео. Не че има лошо, но нека Ноле забрани на баща си да дава изявления и да изкривява истината.

Не можеш да забраниш на баща си да ти ебе майката.

Долни, мръсни сърби. Братко, братко и после ти забиват нож в гърба! Изпозаразили сумати народ с тяхната балканска мършящина и тръгнали да обвиняват друг! Другият път, Григоре, гледай какво прави Надал и Федерер. Те на турнира на Джокович ли играха?? Като се сетя, че българите често викат за Джокович по турнири. Боклуци.

Много сте прав/а

Направо да го съдят тоя устат злобил! И честно казано, като пишете Джокович се разбира известния, а не баща му :)