17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки може да сгреши. Вратаря се е взел много насериозно, щом си позволява да дрънка такива глупости. Ако си мисли, че с тактика 11 в защита ще излязат от групата, много се лъже. Аржентина много силно подцени исландците, които освен корави кратуни, други футболни качества нямат. Другата огромна грешка бе, че целия отбор игра за Меси. Същата глупост направиха и бразилците снощи - играха за Неймар и пропуснаха куп добри възможности заради това.

Дузпата не я спаси вратарят, а Меси.

ако бяха пуснали друг да бие дузпата, на вратаря му е спукана работата!А той, видиш ли, бил сигурен , че ще има наказателен и още по-сигурен , че топката ще бие Меси!?

"сигурността" в кой ъгъл ще отиде топката при дузпа е 50 %

Друго си е Роналдо. Сам направи равен на Испания.

Който си е подготвил добре видео монтажа, хваща дуспа на Меси - исландска национална поговорка ; )

Е при нас основното е да си чалгар а в свободното време футболист. За това и в близките 20 години няма да имаме загуба на световно първенство - защото ще го гледат чалгарите (национална българска професия) по телевизора.

В Исландия вулканите са повече от професионалните футболисти - над 140 вулкана срещу има-няма 120 професионалисти, включая и полупрофесионалистите като този вратар. Поредно доказателство, че духът на групата прави повече от която и да е лична мотивация! Много им се радвам на исландците. За Меси ми е жал - все пак с неговите качества правилно третира това реми като загуба. Негова!

На този вратар след световното надали ще му остане време за видео монтажи. Страхотно представяне! Кариера в голям Европейски отбор го очаква след месец, монтажите ще останат хоби :)

Лошо няма. Човека се е подготвил. Всеки вратар с номера си. Но истината е, че Меси не направи максималното за да вкара гол. Няма вратар, който да може да спаси един силен удар в горния десен ъгъл, да обере паяжините.

си е умно,където и да го пратиш.

Видеомонтажист, а в свободното време прави равен с Аржентина. Друго си е да си професионален пияница и курвар в квалитетни чалга заведения и да гледаш истински футбол само по телевизията.

Е, те затова нашите гащници са световни щампиони по гледане на мачове по телевизията.Божинката с тъпите припеви,мамин Ники със Николетка и Джизъса със сватбите и татусите.Аааа, има и един отбор"Лудокорец", ама той е от рептили, купени от продажбата на стари кораби.

Видео монтажист...баце...и после някви супер разбирачи да ми коментират че Исландия играли с 10 човека защита. Срамен ден за Аржентина....ВИДЕО МОНТАЖИСТ!!!