Коментари - Меси се извини за грозните сцени на Мондиала и призна: Исках Диего да ни връчи купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангусти

Сбирщината от надменните холандци и франсета бяха издухани. В "Дойчланд юбер алес" чистите арийци бях много кът. Аржентина бе съставена само от истински латиноси. Хърватия - само от истински хървати. Това е пример как се развива национален футбол. А не с натурализиране на всякакви мигаранти, на които не им пука за нищо. В Булгаристан 12 години шампиеон е отбор ,в който няма нито един добър българин, а 95% от головете са вкарани от пришълци, а в решителните мачове - 99%.

Духаш латино супа

Не съм взимал страна кой е по-велик за времето си футболист Меси или Роналдо, защото и двамата се доказаха като ТОП играчите за последните 15 години. Като ритнитопковци е ясно, но освен тази страна, за да призная някой трябва да видя, че е човечен и служи за пример за подрастващите. Роналдо ми беше по-антипатичен, заради арогантното си поведение, макар че и за него се знаеше, че има много благотворителни изяви. Меси от друга страна, беше по-уравновесен, не изпъкваше с нищо, но понене правеше глупости. Усмихваше се, даваше автографи, снимки.. нищо Уау, но ок. Абе Меси ми беше по-симпатичен и всичко това до това световно, където достигнал своят връх, дребното същество показа дълбоката си психологична драма, която е крил толкова време. Сега след като се омаза е наел 1000 ПР агенции да му чистят имиджа и да му казват, какво да говори. Не че не си остава най-добрият за времето си ритнитопко, но се видя, че не е нищо особено. Без мнение, без идентичност, просто момче целунато от Бог..

Един играч, за да е велик, трябва да е променил играта. Пеле, Гаринча, Бекенбауер, Кройф, Марадона са все футболисти, променили играта. През годините е имало блестящи играчи, като Платини, Боби Чарлтън, Зико, Сократес, Зидан... Великолепни играчи, но не променили играта. За мен Меси и Роналдо са от втората група. Интересното е, че в съвременния футбол има играч променил играта, но стоящ далеч от медийния шум - Мануел Нойер. След Яшин, това е вторият вратар с такова огромно влияние върху играта. Само че, вратарският пост не продава. Като успехи дори, Нойер не отстъпва кой знае колко от Меси - има си ШЛ, световна титла, два требъла и т.н. И преди да почнете с минусите, помислете си кога Дон Диего е падал с 8:2 и дали би допуснал някога такова нещо? Меси и Роналдо са блестящи футболисти. Велики - по-скоро не.

Не променили играта? Ти да не би да гледаш в бъдещето бе пенсионер? Нищо не си гледал и още ще се промени с времето просто гледай още но май нищо не виждаш и без това

Приятел, питам те с какво Меси и Роналдо промениха играта? Какъв им е приноса? По-скоро смениха правилата, заради тях, превърнаха футбола в безконтактен спорт, да вардят златните си кокошки. В момента нападателите гледат да влязат в наказателното и да търсят контакт, вместо да се опитат да стрелят към вратата. Пенсионер, пха-ха. Дон Диего беше куче на терена. Лидер и всичко каквото се сетиш. Тези нямаше да издържат и 1 месец на терена. Гледах футбол, игран от мъже, а не от епилирани, татуирани, метросексуални ...

Имената, които споменаваш са наистина велики за своето време и са останали в историята като такива. Нойер е ТОП вратар, който е много балансиран, както физически така и психически. Факт е че вратарите не продават. Не мога да се съглася обаче с частта, че Меси и Роналдо не заслужават място сред останалите изброени. Толкова време да си на такова ниво и то или единия е със Златната топка, а другият в топ 3... не е за подценяване. Аз лично бих сложил Роналдиньо като ТОП 1 за всички времена, защото освен, че е невероятен с топката, цялото му същество показва, че това е една игра, която е създадена за забавление, а не за избиване на комплекси. Това е мое мнение, но не познавам човек, който да не харесва зъбатото момче.

Велик! Не се извинявай за нищо, на никого не го дължиш!

Както и на него никой нищо не дължи... Посредствени герои за посредствени хора.

Просто е най-добрият играч, виж ако имаше и активната обществена позиция както Марадона цена нямаше да има!

Те и циганите така се оправдават - "Не исках, бате"...