Коментари - Михайлов: Бяхме подложени на нечуван натиск, нито един клуб не ми иска оставката | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя измекяр най-после се махна, още не мога да повярвам!!!

Той и друг път се е махал. Дано не се върне!

Алкохолът не прощава!

Спрете му ментето, че му е изпържен мозъка ;)

Нито един. Даже и Наско изобщо не ти каза "Брат, давай тази оставка вече!"

Гьонсурат...

Той нали и пресюди даде оставка ама си я прибра. Сега в момента в който наистина бъде освободен всички ще го подпукат

Като са те избирали клубовете я хайде да възстановиш членството на онези, които не те искат пък да видим кой ще ти седне на безработното столче.

Лео

"Когато става въпрос за топка, няма как да се дадат гаранции за успех." Сега си представете как това звучи от устата на Английската, Френската, Бразилската и т.н. федерации

ГЕРБ ДПС и БФС мафиотските кланове на България

Никой клуб не му искал оставката - а ако някой клуб ти я поиска ти го изключваш от БФС. Вън, наглец!

Абе, подаде оставка, ама не е казал, че няма да се кандидатира отново! Да видим....

20 000 лв заплата трудно се пускат, особено когато не са свързани с никакъв реален труд, а със някакви си сбирки с БФС ( разбирай със старите авери), завършващи с яки купони с чалга певици.

Върлите противници- феновете на Левски и ЦСКА се обединиха за да ти я поискат.

Цяла България ти иска оставката и не само на теб,а на цялото корумпирано БФС. Трябва да се започне на чисто,с нови и необременени професионалисти.

Голяма радост, че председател на един вид спорт си подал оставката, след години на упадък! Все едно дедо Джо се гътнал! Я по-сериозно! Не бива институция в държава, да не е под опеката на държавата! Иначе наглостта на човечета като този пияница Борислав Михайлов, ще стане модел за подражание!

А какво точно се има впредвид под "всичко, което изградихме" - от 2004 не сме играли на сериозен турнир - това ли е "Фсичко", което съградихте и как може да е по-зле ? Или перуката има впредвид милионите, които източиха от държавата и с които "изградиха" палати и хотели за наша сметка ?

И каква стана тя "Гузен, негонен бяга."?

Голям наглец и абсолютно перде! Тапегьозлък на ента степен!

Натиск има, ама е от "никой" ... Още не е изтрезнял Боби ... дано като изтрезнее (или се донапие) да не я оттегли пак, няма да му е за пръв път ...

Хич ама хич не ми дреме от къде се иска оставката ти!! Най-важното е че си я подал и още по важното е да те няма повече в БФС както и цялата сган около теб.

Сега и обиден... Класика. Нарцис и токсичен човек. Щом не те искат и нямаш 1 спечелен мач с националния отбор, си отиваш. Колко е просто? Търпяхме те достатъчно... Ще ми карат скъпи коли, пък на стадионите няма една нормална тоалетна... Айде да си ходи...

У бряяяяяяяяяяяяяяяяяяя...