Коментари - Михайлов с видео обръщение: Няма да допусна използването на деца за чужди битки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Михайлов, всички искат да се махнеш, бе, некадърник смотан!

Еи Олигоуши Махай се вече бе!? Немаш ни срама ни мама

Татрата, татрата, таратататааа :))) Наздраве!

На тоя алкохолът му е изтрил и малкото мозък, дето е имал. Недостойно било да се използват деца. Ама е достойно 16 години неграмотници да живеят на гърба на футбола, нали? Емо Костадинов, Лечков, Михайлов как точно щяха да се издържат, ако не беше БФС? Колко от тях могат да пишат и четат въобще? Истината е, че тези полуграмотни хорица трудно биха си намерили работя някъде. Затова и толкова съпротива дават. Не им се става от масата. Жалко, че поне малко благоприличие нямат. 16 години ядене и пиене не им ли стигнаха, та да си докарат и някакви други доходи?

Кокалът трудно се пуска. На тия от 94. даже не им дреме, че хората ги мразят. Ще умрат от глад, ако я няма хранилката БФС.

Мри от цироза бе мършо

Жълти очички - проблеми с черния дроб..

А бе алкохолик,къде са отборите на Сливен,на твоя приятел Лечков.Как си поддържа стадиона на Сливен,който взе под аренда за 30 години докато беше кмет на Сливен.Той унищожи отборите на Сливен нарочно за да не ги издържа,а в същия момент лапа пари от БФС за стадиона под претекс,че там се провеждат турнири,част от европейското за юноши преди няколко години,а също и за подготовка на юношески и младежки национални гарнитури.И това ако не е конфликт на интереси здраве му кажи.И ти ми говориш за детски футбол пияницо мръсен,корумпиран.

Перука, а оди си вече бре! Белким тръгнат нещата нагоре...

Кой си ти беее Пиян перуканееее

В тези скандали с БФС не мога да разбера защо не се намеси правителството. Виждаме, че като искат да изчегъртват някой са номер едно, да се назначат някакви нови лица служебни а след няколко месеца избори и да се приключи с тези драми.

Алкохола не прощава.

Перука, ай мойто момче да си ходиш. Там където е Буци, където ще отиде Каскетчето и там където и на теб ти е мястото - в небитието и най-вече - в миналото.

Перука голем б*клук се оказа, айде фани се махай, че никой не иска да ти гледа пияндурската физиономия. То бива някой да е тъп, ама голямата перука е Мега тъп. А малката перука държи маслинката на Минколета и гледа дечурлигата на другия тъпигьоз и пълен гьон - Валерката "Кухия, трепни, трепни" от врачанския балкан. А и да не забравим - голямата перука да зи взема с него и онзи нагъл плешивец ДанчУ от сливенската махала и Емо "немоем да пишем".

Ти да видиш ...сън не ги лови за децата- дей б;а алкашите самозвани!

Абсолютно сте прав! Във футболен град с традиции,като Сливен,хората се принудиха да създадат нови отбори,за да има къде да тренират децата и за да на дистанция от тези впиянчени селяндури!

Боби и барби са за изхвърляне Изхвърлете ментаците, да си вземеш вратарчето с теб боби

Боклук!!!

Toia pak e pian …v zatvora vsichki ot bfs

Пияндуриииич! Кае си е, баткааа?

Тоаа екскурзиант на гърба на бг футбола и всички школи за 20 години назат безочливо си стреми да замаже отново положението.

Боби, по-време на твоето УПРАВЛЕНИЕ не сме ходили на нито едно международно първенство! = лошо управление. ( ТОЧКА голяма ТОЧКА ! ) - отиди си с ЧЕСТ!

Чете от аутокю-то, срича като второкласник и изразност като актьор- самодеец. Толкова еФтино и изкуствено. Михайлов! хОди си! Не ставаш за тая работа!

Перуканчо жалък, ти като какъв се изявяваш да допускаш или не допускаш? Заради твоята наглост и на оялите се отрeпки покрай тебе тези деца нямат бъдеще! За това да излезли да протестират! Защото осъзнават, че само ако се махнеш ще имат шанс! ВЪН от БФС, нагляри!!!