MOK си направи жестока шега с руските параолимпийци

Общо 83 атлети научиха, че няма да участват на Игрите ден преди началото им

Обратно в новината

Коментари - MOK си направи жестока шега с руските параолимпийци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем нормално, спортистите на Украйна се включват в боевете..Да не се кахърат... войната ще направи доста параолимпиици..другия път че оберат медалите

Аз предлагам, МОК , да се преименува в АОК. Така и така защитават само американските интереси, да си се прекръзтят на Американски Олимпийски Комитет. И да си правят олимпияди там , в кравария.Така уса-то , винаги ще са победители. Е пуделите им също да могат да участват. Така ще знаем , че всички други спортисти ,излизат на равни качала. Закривйте го този МОК, ясно е за какво служи! Няма нищо общо с Олимпийското движение.

Дано ги заместите в количките скапани фашисти

Мръсници и то с тези хора да се подиграват.

Мръсни евангелисти !

Руснаците носят отговорност за тази агресия. “Няма безплатен обяд” “Ако би мирно стояло, не би чудо видяло”

Жалко и комично в безсилието си до къде стигна демократичния запад..

Просто казано, фашисти.

Най-доброят бляд-унтерменш е мъртвият бляд-унтерменш Параолимпиецът бляд-унтерменш е вторият най-добър бляд-унтерменш

Нали знаеш какво се случи на фашистите, а ако си забравил скоро ще видиш отново.

Вземи думите от устата. За тия Фюрерът беше категоричен какво трябва да се прави. Евге...

А ти си изрод !!!

всички знаят вица как се създават параолимпийци - с калашник. но без майтап, сега русия всеки ден създава параолимпийци за украйна, и психически травми на всички деца които и от подземията чуват ракетите

Дори вездесъщата им тренерка Ирина Винер каза, че това е за тяхно добро, за да ги запази от провокации

Браво! Рублите трябва да се мачкат винаги и навсякъде!

Обикновен фашизъм

Фашизъм е руската инвазия.

Ей така от неутрален те правят русофил

Извади си копейките от сълза и тогава ще станеш неутрален

Ко каза, ко?

А защо не санкционираха атлетите на USA, когато нападнаха Сирия,Иран,Libia,Vietnam? Отвратително лицемерие!

Те били помолени да отидат да помагат и затова било ок да избиват цивилните. Викало се колатерал дамидж.

Друзя, Има ли развитие по темата за руските куцукманици? Ще бъдат ли удостоени с честта да защитават руския парцал на игрите?

Искрени пожелания- да участваш в следващите параолимпийски игри. И сега можеш, но няма такава дисциплина - умствен инвалид!

Не са жертва на техните правителства, а на правителствата на САЩ и Великобритания. Много ясно е написано в статията.

Аз не съм отявлен русофоб,въпреки че напоследък тия хорица ужасно ме дразнят с неоправданото си самочувствие,но май само с бой и санкции може да се набие в тиквите им,че трябва да свалят бащицата Путлер от трона за да ги приеме останалия свят като"хора" а не като безмозъчно оръжие в ръцете на тиранин

Не ти не си русофоб но пишеш Путлер

ДОКАЗАНО НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ В СВЕТОВНИЯ СПОРТ ! И ВИЖДА СЕ, НАЙ-ДОЛНАТА !!!

Запада воюва с източните славяни още от XII век !!! Отначало с Католическа Полша сега Католическа Украйна !!!! / Началото на > на Украйна започва от Западните области целта е противовес на руското население ! ТОВА Е СПОРТЕН ГЕНОЦИТ !!!! НО ПРАСЛАНИТЕ ЗНАЯТ ИМА !!!!

Могат да се запишат доброволци в Украинската армия . Така ще измият срама на нацията си .

Не вярвах че ще доживея да видя как се забранява на хора с увреждания които са се подготвили за представяне на олимпиадата да им забранят да участват.Срам и позор дори и за тези спортисти които не ги подкрепят.Те не заслужават това.

педвид допингскандалите не съмизненадан от случаващото се от МОК, ами спомнете си как и кои са винаги рекардьори, как техните проби винаги са отрицателни, спомнете си Бен Джонсън, който бе набеден заради спортист на фащ и повече не ву се получи,така че в момента все едно чуваме добър ден от МОК

А Путин си направи жестока шега с Украйна! Уж само за учения разположи войски на границата, после уж почнаха да ги изтегля и внезапно, без да обяви война, нападна и почна да избива беззащитни украинци и да им руши държавата! Та на темата, да ви приседнат копейките за дупедавското заглавие дано!

ЗНАЧИ КВОТО КАЖЕ САЩ ТОВА СТАВА ТЕ РЪКОВОДЯТ ВСЯКА ПОЛИТИКА НА ВСЕКИ да не се допускат американци в Европа

Извинете другарю но случайно да сте луд?

Ако и възмущението ви, че Путин произжда 4 комплекта пара олипийски отбори за Укранйа и Русия беше също толкова голямо, щях да ви повярвам. Буквално в момента се попълва с нови членове на параолимпийците и от двете страни, но това е друго. Сгиурен съм.

Споко. Путин произвежда нови параолимпийци сега. Грижи се спорта да е масов...

Грубо, но вярно

То Украйна в продължение на 8г се грижеше да произвежда параолимпийци от собстяените си граждани живеещи в Донбас. Е, всичко си има край.

това показва в какъв прогнил, управляван от лицемери свят живеем

Много добре. Само така за руските психопати и убийци.

параОлимпийски игри са само за човеци или с двигат., или с умств. особености,& просто са един вид олекотен, опростен вариант на олимп. игри; политиката (от гр. език πολιτική) изобщо няма влияние в който и да е спорт!! да си стоят сев.амер. + зап.& центр. военни в техните родни държави, един вид дискриминация/ограничаване е извършено на база несъществен довод, явно & шефовете на междунар. олимп. комитет са в плен на завистта, яростта, ама хич не са в правото си да спират която и да е персона да се състезава някъде!! Честит Ви национал. пр-к :):) живи + здрави

в предн. ми коментар да се чете: зап. & центр. европ. военни

Това е недостойна гавра от страна на МОК, който стана обикновена политическа бухалка!

Клетви те на параулемийците са най страшни. Скоро и МОК няма да го има.

е вече гнусотия! Точно па на тия хора ли се нагледахте бе да е.а ваща м.ма уядена. Отвратен съм!

Тези хора са инвалиди и не заслужават такова отношение. Едва ли имат и капка вина за действията на Путин. Да се гавриш с инвалиди е грях. Това е граница, чието минаване се наказва отгоре.

Кой олиго*френ цъка минути?

Да не допуснеш хора с увреждания на паралимпийските игри, защото са от Русия е толкова грозно и потъпкващо човешките права, просто нямам думи! Тези хора не са предизвикали войната, те не са облагодетелствани от нея, защо получават такова отношение? Да не би украинските паралимпийци да са на фронта? За здравите разбирам да ни баламосват били на фронта, убили някой от тях, но за тези с увреждания е абсурдно. Като света се е загрижил за тях да ги приемат някъде и да се подготвят там за да са равнопоставени, че и с предимство пред руските паралимпийци - да им помага Байдън или фашистите, дето сега се правят на добри. Явно пред политиката всички човешки ценности са забравени - да забранят на хора с увреждания да участват на паралимпийските игри - това е върхът на простотията, политическата пародия и всичко! Това е срам за международния паралимпийски комитет и за света! Как може да направят тази глупост?! Безкрайно отвратен съм!

В статията ме смущава - пише, че заради техните правителства тези спортисти не са допуснати да играят, в смисъл, че техните правителства са им забранили...аз така го разбрах, защото така го прочетох... Вие как мислите?

Аз имам само един въпрос към т.н. “олимпйпийски” комитет- някой попита ли тези атлети “за” или “против” тази война са?

Ама това е ясно от седмица. В момента, в който Русия нападна Киев беше ясно, че за руснаците настъпват трудни времена. Ако Путин се беше ограничил до Донбаск и Луганск, може би щеше да е друго. Сега е ясно, че е започнала трета световна война.

Аз те мачкам, ама друг е виновен!? Ние сме само пионки. Щом ни наредят удреме наред. Инвалиди, всякакви....

"Ние вярваме, че спортът и политиката не трябва да се смесват." A пък ние вярваме, че щом едните имат право да се подготвят за състезание и народа да ги гледа, то и другите имат тези права както и народа им... Не и според касапа каПутин бомбещ жени и деца и разрушаващ телевизионни кули.

Що не наказваха краварите, които унищожиха няколко страни. На хиляди километри от тях? Завладели са всичко. МОК са марионетки.

Щото краварите са викани от тези страни, както впрочем Путин бе извикан в Сирия и никой не го е наказвал за тези му действия. Аре да мислите преди да пишете, а не всичко под общ знаменател. Нищо общо с нападане на съседна държава щото президента решил така.

питал само... и си набил напитането 20 плюса са ИП сменячката... ма не отговорил на написаното... само питал... нали сеща ще ти набия аз 30 минуса бе смешко... голям манипулатор се помисли, че си... келеш... питал само...

Що е руско вънка

Тъжно е това ... много тъжно! Жалко за хората, които нямат никаква вина! В случая не е вината на Путин, а на тези, които решиха да ги отстранят! Нали спорта няма нищо общо с политиката? Явно не е така, но отдавна е така ...

Браво на мок

Добре де джендъри и олигофрени, айде тия от МОК са ясни, някой от вас задавал ли си е въпроса, колко от тези пара олимпийци подкрепят Путин и войната и колко са били на антиправителствен митинг или щото модерно да джафкаме?

Като гледам тъпотиите дето ди изпляскал... 100% си метросексуален джендър.

Наглосаксонско-американската агресия продължава и в спорта. За това всеки нормален човек по света трябва да бойкотира американските и наглосаксонски допингирани спортисти

МОК са слуги и двуличници!

Уродливото лице на западната "демокрация" лъсва. Хитлер намесваше спорта с политиката, а сега западните демократи го повтарят с нелогичните си решения!!! Руският и украинския народ дори сега си помагат. Руснаци и българи от България се обединяват и помагат на украинските бежанци. На олимпиадата руснаци и украинци се прегръщаха и поздарвяваха за победата. А сега западни недоклатени "демократи" обясняват, че "другите атлети не искали да участват с русаците". Може би се страхуват, че ще бъдат победени. Цялото това лицемерие вече започва да личи за всеки, който може да види малко повече от това, което му втълпяват. А нашите продажни политици изпълняват указанията най-бързо. Подписали декларация, че настояват Украйна да бъде приета в ЕС по някаква измислена само за тях процедура, при положение, че 75% от българите са против това, както и Германия, Франция и Италия. Ама Киро тъпото си мисли, че той е над закони, конституции и правила и може да прави каквото и както му кажат. Време е Киро и неговата продажна клика да си заминават от политическия живот.

Как не ги е срам тия от МОК тръгнали инвалиди да ограничават. До там ли опряхте бе драги джендърски началници на МОК.

Кремъл налива свежа кръв в параолимпийското си движение благодарение на войната в Украйна. И ние трябва да последваме руснаците. Виждам достатъчно уродливи прокремълски подлоги, които вече са готови за параолимпиадата.

зорлем ще ни направят русофили

Конника без глава! Уха ха :)

МОК се е прекръстил на МОЧ!

Много русофил в България помири лижете задника на путкин

Източноправославни хубави хора сме! Не сме нито католици, нито чифути, нито фашисти!

баш нацисти сте, но неосъзнали се роби на императора путин