MOK си направи жестока шега с руските параолимпийци

Общо 83 атлети научиха, че няма да участват на Игрите ден преди началото им

Обратно в новината

Коментари - MOK си направи жестока шега с руските параолимпийци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мок са кретени.... Друго кво да каже човек

Путкин да им направи Евразийска олимпиада. Може да включи и някои прясно ранени състезатели от "операцията".

Това е предозиране на джендърските олигофрени! Какво са ви направили клетите хора и не мислите ли, че те са достатъчно изтрадали и затруднени за да им отнемете труда и мечтите?!!! Ще дойде видов ден и за вас!

В този смисъл Путкин подкрепя активно параолимпийското движение.

Няма такова нещо МОК има краварски езичници.

Съжалявам много ама ше те порежа... Фалш, лицемерие до безкрайност... Тва са евроценностите Който се отклонява от правата линия на еврогейския съюз - ще бъде наказан... няма варианти за друго мнение!

евро-атлантическите ценности...

МОК да се закрие. Те са западно секта,а не световна спортна организация.

Това е "цивилизованият" запад...

Горките те, разкарвали се били напразно. А стотиците хиляди бежанци - сами майки с деца, които са принудени да напуснат страната и не спят с дни и търсят подслон? А хилядите убити украински цивилни и войници? А хилядите, които вече са инвалиди, заради "мирната операция", която Русия и Беларус провеждат в Украйна? Дори е малко, изключване от олимпийското движение за десетилетие може и да се справедливо!

Олимпиадите са създадени, за да се бият и барят държавете на спартни състезания, а не на война. Който иска война, няма право да участва тям.

Маските падат...

И друго... Каква сигурност осигурявате, когато изключите хора с увреждания било то от Русия или от друга държава?? Някои от тези хора едвам се движат вие ги изкарахте по страшни от френски легионери....Срам ме е че живея в този свят с такива лидери и ценности!

кво прави америка последните 30тина години тогава?

Путин е кагебейски касапин и направи война. Спортът е мир. Касапи на олимпиада не щем. Орките да си направят Сибирска мечкадарска оргия. Хахахахахаха.

Тях пък кой ги гони...освен нацистите от Азов. И удобен момент за легална имиграция.

Съгласен съм, но от друга страна, да не участваш, не е някакъв личен крах. Ако имаш човешко отношение, може сам да се откажеш да защитаваш знамето на държава агресор. Ако пък подкрепяш Путкин в агресията, няма какво да се сърдиш, че това има и последствия. Както има последствия за милиони украинци.

А 14000 избити цивилни в Донбас, през последните 8 години? А избитите деца в Донбас, заради които е построена така наречената "Алея на ангелите"? За тях ще кажеш ли нещо?

Пак опорка номер едно за тролчетата...

В пъти по-добри от путкинските и сиджипинските "ценности"

Ей руско тролче, да ти го туря отзад на тебе, и ще видиш тогава кой кого гони....

да живее международния макартизъм

А когати Зеленски продължи избиването на цивилни в Донбас? А избитите деца в Донбас, заради които е построена така наречената "Алея на ангелите"? Какъв се явява Зеленски тогава?

Разбира се, че сте прав/а. Но тук не става дума за войната в украйна, а за изключително безгръбначните чиновници от ЕС и САЩ, или за тези които им служат. Това е подла атака срещу хора с увреждания за да си прокарат дневният ред наложен от господарите. Човек с достойнство никога не би го направил!

На фона на "цивилизована" Русия, която нямаше да нахлува в Украйна, са напрово извънземни по развитие.

Има 14000 избити цивилни в Донбас, през последните 8 години. Има избити деца в Донбас, заради които е построена така наречената "Алея на ангелите". Нещо някой да спомена през тези 8 години? Лицемери!

А войната ли е евразийската ценност бе троле?

Демек - американците казаха и ние го направихме!? Това се казва да бъдеш наказан и посочен с пръст , без да имаш вина! За съжаление , последиците за всички НАС тепърва започват...

Алоу, евроантлантиците - това ли ви е разбирането за демокрация и равни права!?!?!???.... Срам, срам и пак срам....

Заглавието крещи за една позиция. Спортисти от други държави, които осъждат агресията на П., просто отказаха да се състезават редом с параолимпийци с руско гражданство. Точка. Жестокост тук няма, ЖЕСТОКОСТТА Е СПРЯМО УКРАЙНА.

Колко пъти забраниха на американски спортисти участие, докато президентите им демократично избиваха хора в южна америка, африка, азия, дори европа, сърбия? Колко? Или техните бомби убиват хуманно? Вървете на майната си долни фашисти лицемери!!!!

Спортът и политиката са смесени още от дедо Хитлер, учителя на касапина лилиПутин

а бежанците от афганистан, ирак, палестина, либия, за тях защо не плачете

И що така? Нане Педераси, брат!

Свободен си да заминеш за крепостническата държава Русия.

Отвратително! Точно с инвалидите избрали да се подиграят.

1. В статията е написано, че първоначално е имало опция за участване с неутрален флаг, но западните гниди не са искали 2. Иди кажи на човек, който въпреки състоянието си е тренирал години за Олимпийските игри, че да ги пропусне не е кой знае какво.

това вече не трябва да се нарича "международен" комитет

Няма как да са иначе нещата докато 50% от руснаците поддържат Путин и военните престъпления, които в момента извършва в Украйна. Ще страда Русия, ще страда и руския народ докато не се вдигне най-после масово по улиците на всички градове и не елиминира обезумелия путински режим. Време е руснаците да изберат от коя цивилизация искат да бъдат част - дали от богатата и просперираща европейска цивилзация или от бедната и потисната северноазиатска.

А 14000 избити цивилни в Донбас, през последните 8 години? А избитите деца в Донбас, заради които е построена така наречената "Алея на ангелите"? Ооо извинявай, това не са военни престъпления, това е демокрация!

Каквото повикало. От тук нататък светът ще си прави шестоки шеги с псевдо-държавата, докато тя не се демилитаризира, депутинизира и травестита от Кремлин не бъде обесен на Червивия площад!

А 14000 избити цивилни в Донбас, през последните 8 години? А избитите деца в Донбас, заради които е построена така наречената "Алея на ангелите"? А да, това не е жестокост, това е благотворителност!

ico_all

виж си минусите и си прави изводите.

Разбирането ми е, докато не се възстанови Украйна напълно - изключване от олимпийското движение на страните агресорки. В същото време да се дадат големи репарации на Украйна за терора, хилядите избити (вече сигурно десетки хиляди) и да се върнат заграбените територии. Справеделивто би било и Украйна да си върне ядрените оръжия.

няма и да се направи. Русия започна, за жертвите в Донбас — моля към путин.

Това е долнопробна лъжа. 100% фейк. В този ред на мисли кого избива в момента Путин в Харков, град с 80-90% рускоговорящо население? Кого обстрелва той и колко цивилини рускоговорящи вече загинаха?

Кьорво, сакато побеждават.

Олимпийските игри в древността са били събитието, спирало всички военни конфликти. Днес, когато политиците от всяко правителство ламтят за контрол над ресурсите с цел богатство, това не е възможно. България винаги си е плащала цената за всяка грешка на политиците. Надявам се, че и другите ще си платят, в незнайното бъдеще. Честит празник! А параолимпийците НЕ заслужават подобно отношение от никой, който дръзва да се нарече представител на демокрацията и цивилизацията!

А 14000 избити цивилни в Донбас, през последните 8 години? А избитите деца в Донбас, заради които е построена така наречената "Алея на ангелите"? Май първо това повика, а сега Русия се обади!

Никой не е казал, че са виновни, но трябва да бъдат принудени да направят революция, защото от 1917 г. насам режимът е болшевишки.