Коментари - Бразилия се разтанцува и посипа златиста магия върху безпомощните корейци - 4:1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жълто-СИНИ богове :) Добре, че спряха да им запазят малко дойстойнството на гнусните жълти джуджета...иначе можеше и 10:0 да е резултата спокойно. Тази вдъхновена Бразилия без контузии няма кой да я спре! ЖОГО БОНИТО!

Ясно е, че са по-добри, но и корейците играха доста грамотно, пресилена дузпа за Бразилия, по-явна дузпа подмината за Корея и ... мачът после се доигра.

Ти си смешен бе, каква пресилена дузпа бе, резултата можеше да е 8:0 още на полувремето ТИ футбол гледал ли си някога смешник Бразилия спря да играе за да не ги бие с двуцифрен , какво са атакували тия жълтури хуя ми...тва са футболисти от две различни планети

Айде сега пък "златиста магия" :) И коментаторът отново крещеше и беше в истерия, все едно играе България :) Само дето не успявате да зомбирате народа с тъпите ритнитопковци.

Бразилиерите през 1994 се бяха насрали като млада булка след свадба.Добре че нафията нагоди мача с италиянците тогава.Още като излезнаха наште със адзурите,и всички викаха че нещо има ама много гнило,защото нащи не играеха.И ако тогава не се бяха продали,днес бразилците само като чуят българска гайда,щчха да плачат на умрело.Тогава щяха да бъдат изпратени със Кондьовите песновки които щяха да бъдат хитове и до днес във Бразилия.Ама семка продажна сме да му се не види.

Направиха страхотен мач. Дир, как пък не се завадихте от реклами и видеата не ви се зареждат! Надявам се да ви дропва спортната аудитория бързо!!

Но направиха добра тренировка, поразцъкаха, изпробваха това-онова....Абе добре мина. Може би трябваше масово да се изпробват младите, да се каляват, да трупат опит и самочувствие, но нейсе, вече всичко е минало. Днес наистина ще гледаме първия свестен мач, и то равностоен, без аутсайдери от миманса. Баш на Никулден! А оная нашта николетка ще изпразнува ли? И догодина да си смени името, че е срам и резил разтурлук да го носи. Защо не подкрепя в Ефбет залозите, а даде топките в ръцете на младите си колежки? Пропуснах да ви кажа, че Англия ще бие с 3:2. Дребен факт пред именяците днес. "Ах, Никорлета, Николета, като те видят, и вдигат самолета...."Ха-ха-ха И стига повече пластики и намеси, че може да се скъса..

На умряло куче нож вадят. Корейците продължиха по волята на Португалия. Ако бяха Урусите , друга песен щяха да пеят

Световния шампионат на кракобола е парад на човешката глупост и жажда за насилие и надмищие над по слабите, съвременно гладиаторство с по малко кръв и смърт, с миризма на мъжка пот и немити крака

Природа. Лошо няма.

Правилно, по добре да гледаме балет и шахмат. От време на време и опера.

Милиони от най беднста страна да ни показват кракобола на ритащи се пуяци. Не е ли това върха на глупостта? Къде и какво е това идиотско уддоеолствие да гледаш потни мъже да тичат като обезумели и да се ритат като магарета за да вкарат едно кожено кълбо в някаки мрежи? Това е световно първенство на глупостта и кича, на тъпизма и дебилността

Прощавайте, а Вие не се ли изпотявате?

Изпотява се човека, ама в усмирителната риза, не виждаш ли че на 4-ти километър вече са пуснали интернет? ЛУДНИЦАТА ТЕ ЗОВЕ МАЛОУМНИКО (тоя по-горе имам предвид)

Бра-зилеците са обладани от мания за величие в тази ритнитопчеста игра , която смятат че е техна религия и начин на живот. Това е единствената професия където се става мега богат с тичане и ритане, без да се създават материални ценности…

Футбола е професия на шутове-камикадзета, които се ритат за много пари и шоу за глупендери, които плащат много пари за да гледат как шутовете правят свойте милиони

Познак си сам оединия полуфиналист. Да сме живи и здрави на полуфиналите ще се посмеем на жалките ти мечтания.

Теле пиздийте са се посрали от инфантилност да ни показват световната еуфория на глупостта, и още повече да събират разни галфони да коментират часове наред глупотевините на ритачите, даже са изпратени на място коментатори и една селска кифла, с проститутска визия, която да интервюира печелившите галфони, ревящи от кеф, че техните ритачи са наритали опонентите си

Не виждате ли, че печелят маймунските отбори с негърски и азиятски жълти маймуни, защото природно тичат по бързо от белите хора и са по повратливи, така е и в баскетбола, където почти всички са черни. Тези раси ще ни завладеят, защото са по работоспособни и по упорити от нас белите тарикатии…

Веднага си извади комплексарските изводи. Аз пък виждам, че има представители на всички раси по принцип, но като цяло домоинацията е европейска. Респект към всички велики играчи от всякакъв произход. Но изводите ти са дебилни. Колкото до баскета - ако беше прав, афроотборите щяха да са номер 1. Ама евроотборите ги бият като маче у дирек с по 30 точки. Явно мозъчето ти не е много пврътливо, за разлика от нкои афро и азиатски играчи. Към псоелдните респект, но не са нищо повече от европейските атлети по дефиниция.

Едно време тълпите са гледали и изпадали в екстаз как гладиаторите се убиват, сега е по хуманно, гледат как се ритат и отвреме на време изнасят някой нещастник на носилка с потрошени крайници или кратуна. Плебса е жаден отново за насилие и кръв, макар и по малко от преди.

Хлапаци, я по кротко, насрахте се с този панаир на глупостта, 22ма нещастника да гонят едно кожено кълбо и да се ритат като магарета, а милиони да плащат да ги зяпат да губят време и да изпадат в див екстаз.. Я по кротко, не сте всички инфантилни деца …

Бра зилеците са смес от индианци с портокалски моряци, а последните са мулати смес на бели с негри и бербери от Африка и затова са маймуноподобни и тичат бързо…

БРАЗИЛЦИТЕ ИГРАХА МНОГО ПО-ДОБРЕ . ОТ ФРАНЦУЗИТЕ ... БЯХ ПОЧНАЛ ДА СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ФРЕНСКА АФРИКА ЩЕ СПЕЧЕЛИ КУПАТА , КАТО ГЛЕДАХ ПРЕДИШНИТЕ МАЧОВЕ НА БРАЗИЛИЯ

Не бих заменил Мбапе, Жиру и Гризман за нито един бразилец. Какво им надувате балона след един лесен като за 1/8 финал мач и то след съдийска аванта? Били с 3 гола, ами хубаво. После и срещу малката Хърватска ще и мдадат дузпа, то това е ясно, И после - загуба за третото място както по принцип. Англичаните дори играха по-добре в своя 1/8 финал.

Хърватите не можаха да устоят на сатанистите и започнаха да се огъват, затова и те ще отпаднат. Супер джендърите от Нидерландия и те ще пият една студена вода. Пеераскити държави не могат да бъдат победители, те могат да бъдат само унизени и победени. Смерт на глобализма и сатанизма !

Ебаси маймуните бра зилски….тези шебеци не могат нищо друго, освен да се ритат

ей анадослки мелез... успокой малко топката де...

Що обиждаш човека бе ми прав е

Световни да стават! Номер едно са!

Кое им едното бе срещу пръшивите корейци

Бразилците са цигани

Ти българин ли си? Да не си доШал в Софията от Видин:)) Голуем българин си,ама баба ти е от влашко:))

Се на едни Корейци дето с малко повече късмет щяха да ги изравнят

Слагайте пари на England .те ще са шампиони.

Защо това трябва да е топ новина?

Умните отдавна са заложили на Франция а Бритиш Хомосекшуълс никой никога не фи е бръснал за слива

гнусен вирус-коментатпр как се изтрива от видеото

Е Д И Н Е Л И О Н Е Л М Е С И

Много скоро Меската ще им изтрие усмивките на бразилските мангалчета. А пък аз за един прЕател питам - а бе, къде е Ленчето?

Най-добрия мач дотук беше Холандия 3- 1 САЩ

Португалия-Гана беше

Но малко ще те разберат защо! И за мен е 10 точки!

Треньора на мафията Румен Радев ще победи и Бразилия с Меси от Банкя.

Голем праZz, щ си го преместя у другия крачол

Бразилските маймуни са най добри в този шибан занаят

Цялата Мара втасала, само футбола ни липсва

Кафа от този футбол, уляхте се..то бива инфантилизъм, но този у нас преминава всички граници. Толкова внимание, време и пари за една игра на ритнитопковци идва в повече. Има толкова много неща за решаване у нас, медийте се побъркаха с тази детинска игра. Възрастни хора с детска психика за игри и забави, неизживяно детство

Батериите на дистанционото ли се изтощиха, че не включиш на друго?

Бразилия са много добри, но коментаторът беше тотален неадекватник. Личи си, че подкрепя бразилците

Да ги подкрепя. Като отпаднат представяш ли си как ще страда в ефир...

коментатор ...ми е страшно противен ...изпада в оргазъм...от бразилци и французи...

На точно този коментатор това му е най-малкия гаф /че показва пристрастност/- Пак като не обърка кои отбори играят, както прави обикновено, или не изръси някоя глупост- добре . Когато чух,че той коментира ,изключих звука и гледах само мач ,без коментар.

Бразилия са много силни. Най-логично е те да са шампиони

Има още мачове. Рибата в морето, не бързай да слагаш тигана...

Полуфинали: Аржентина-Бразилия Англия-Мароко

Нидерландия - Хърватия Франция - Испания Финал Нидерландия - Испания Запиши си го, защото твоето не съм го срещал вчера!

на тоя коментатор трябва да му забранят да коментира мачове на Бразилия ахахахах

Не само на Бразилия, въобще трябва да не му позволяват да коментира мачове. Този път по изключение не не обърка кои отбори играят или името на някого, иначе редовно прави гафове. Предишен ден не знам защо по едно време реши, че играещият отбор е Германия, те вече бяха отпаднали.

Абе много разбирачи тук бре. Еле пък и на телевизора купища коментатори, анализатори... А футбола ни е на нивото на държавата ни. Аман от ПЛЯМПАЧИ и паразити.

От Марс ли падаш. Разбираме си от всичко! Политика, вируси, космос, пари, футбол. Не е задължително да разгръщаме потенциала си :)

Бразилия е много силен отбор. Струва ми се, че те или Франция ще са СШ. Корейците нямаха шансове. Нелош отбор са, но срещу Бразилия бяха дотук. Южно Корея се класираха за този мач конкурирайки се с Уругвай в групата си. Мисля си, че ако Уругвай играха с кариоките - щяха да дадат по-голям отпор.

Суарес щеше да им нахапе гълъбарника!

Срещу хилавите корейчета и баба може, ще ги видим срещу юначните балканци...

Бил ли си в Хърватска да водиш дали са балканци??? Нищо нямат общо с нашият ОРИЕНТ драги

Мисля че и на Словения им викат балканци. Ама и те като хърватите - нищо общо. Между другото са много готини словенците. Кефя им се на ентусиазма!

Хърватия са готин отбор, ама днеска едвам едвам се измъкнаха, срещу Бразилия не ги виждам честно казано. Тия днеска даже не се бяха изпотили

Бразилците са невероятни, но корейците също заслужават уважение за силната игра.

За мен ли говорите?

Мексикото те вика в БНТ да танцувате!

То беше ясно- нарочно прецакаха Уругвай да им е лесно поне на осминафинали...

Моля, накарайте Мексикото да изтанцува танца на гълъба в ефир! Ще оберете точките!

Гоше, корейците ги почнаха коварно :) :)

Ееееее, съжалиха ги да не се изложат :)

Явно планът е много по-коварен - сега нарочно падат за да ги подценят и да ги бият на следващото световно :-)

Ами да, не се сетих :) Много са коварни :)

Германия 7, Бразилия 1

И?

Испанците трябваше да играят д тези маймунчовци:)..амя се изплъзнаха

Ако Бразилия стане световен шампион ще изтанцувам танца на гълъба за всички вас.