Коментари - Японците си направиха сепуко срещу хитрия тим на Коста Рика, групата се завърза | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И СА и Япония се оказаха "господин за един ден" Няма по-добро развитие за Германия от това. Обаче не е ясно дали Испания ще ги пожали днес,

Сега германците като думнат Испания и Коста Рика и стават първи в групата.И после поне полуфинал.А хейтърите ще ронят горчиви сълзи и ще проклинат деня в който се кълняха как японските футболни магьосници щели да изместят немците от първите две места.Защото Германия е в ядрото си Байерн М който разнебити всички колоси в Европа последните две години.Мусиала-новият Меси.Гнабри-най-добрият, Зане-гений.Ти да имаш такива играчи си готов и за купата само да се сработят а Ханзито знае как да ги нахъси.И почват да мачкат бате.

Нема да бият

Напомням на незапознатите Ханзи Флик е онова човече което водеше Байерн при разгрома над испанския Барселона с 8:2 и после взе и шампионската лига.Тука гледам шараните цитират някакво 0:6 ама то е в приятелски мач.Те швабите и в лигата на нациите падаха от Унгария и кой ли не ама...на световни Германия е Германия отборът който в единични случаи не достига поне четвъртфинал.Кои са тези Испания едни келешчета срещу слаб отбор били и вече едва ли не ще вземат купата.Няма такова нещо Ханзито сега ще направи нужните промени-Нойер и левият бек на пейката и Байерн, пардон Германия тръгва на пета.

Германският негърски отбор да си ебе майката Къде е фюрера

Я си бръкни с пръст в задника, изпей интернационала и след това си го оближи, дрисльо!

Аз затова пия кафе Коста Рика!

Швулманшафта (в превод : педераското отборче) могат да започнат вече квалификациите за новото световно. На това приключиха.

са платили на японците да паднат :)

Коста Рика обикновено е в Южна Америка

Пиян ли си?

А нобикновено в Централна ли е?!

За второто място в групата ще спорят Япония и Коста Рика. Германистан още отпадне още днес!

Би ли обяснил как точно ще отпадне точно днес?

Конквистадорите ще изхвърлят гейският немски ненужен баласт от кораба.

Еми Испанците като им напишат една тройка с гарнитура и дюнерджиите от Северна Европа са дотук! Няма да имат вече дупки, които да могат да запушат за последния мач !

Е как 2:1 за Испания. Ква Германия те гони. Само черни и ислямисти. Торес е голмайстор

Перфектен резултат за Германия! Дори да паднат от Испания, то следващоя кръг, при разгромна победа над Коста Рика и загуба на Япония от Испания, то ще се класират напред!

Самураите срещу лос тикос ,очакванията са за ритуално харакири ,нулево реми,джапанките бяха сила навремето като разбиха монголските орди на Чингиз хан 0-0 Ъндър 1-0