17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАРСТЕН ШАМПИОН!

ТОПАЛОВ

Поне под статии за шахмат спрете с политическите глупости! Не ви ли втръсна от тая помия...

СССР/Русия май нямат световен шампион,който да е е етнически руснак.

Анатолий Карпов

Типичен тюрк/турчин.

ЦукерТорт, не -форт.

А можеше авторът да спомене, че и българин е бил световен шампион.

Не е позволено и политкоректно, а може и да не знае ...

по-важно е да се каже колко са лоши руснаците.

Съгласен съм! Проблемът е, че гербаджийска медия, каквато е дир.бг, няма как да каже нещо за гения Топалов, тъй като той е явен критик на хунтата на Тиквата....

Подкрепям!! Скапаните дираджии са подлоги на естонския ушат комунист Мунчо и няма как да споменат за Топалов, който редовно критикува военната хунта на тъпия фатмак с потника и зелените чорапи.

Може, ама надали. Магнус вече започва да залязва, но все още е най-силния шахматист във всички времеви контроли. Непомнячи може да го победи само по методиката на Крамник срещу Топалов - да му влезе в главата някак със саботажи.

Крамник бу Топалов с помоща на компютър...

Топалов се би сам срещи Крамник, а лъжите на крадеца Силвио Данаилов за това как Крамник си е помагал с компютър даже и Топалов не им вярва. Топалов е свестно момче и велик играч, обаче се е събрал с неподходящият човек, а именно мошеника и крадец Данаилов, иначе можеше и да бие, ама на шах, не на психо войни. Всеки си плаща за простотиите и не е изключени Топалов даже да се извини на Крамник някой ден. А, Силвио скоро ще е в затвора където му е мястото!

русофобията на филийки. ще победи по-силният в момента на срещата.

Къде я извади тая русофобия? Любител съм на шахмата, следя проявите на двамата от много години.

Рано му е на Магнус Карлсен да залязва, неприятен ми е обаче е световна класа. Такива като него се броят на пръстите на едната ръка, обаче ми липсва харизмата. И все пак Анатолий Карпов, Гари Каспаров, на които съм съвременник както и още един двама в миналото по ми допадат като играчи, не включвам Боби Фишер, избухна но тежкия му характер и психическото му здраве му попречи да задържи нивото.

Да включат и един, два DОtА рунда и тогава Непомняшчий ще излезе едни гърди напред......