17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче явно страда от гигантизъм,а с такава болест не се живее дълго.

Изглежда свежарка и разсъждава трезво. Дано успее да се наложи в NBA и да няма сериозни контузии. Ще се отличава от останалите, а това е готино.

Това е много слабо. Аз дето съм жена и съм приятно закръглена, т.е. не съм пълна, но не съм и слаба, съм 97 килограма, а съм 150 сантиметра. Имам само малко коремче.

Приятно закръглена? Жена 97 кила? Ти сериозно ли го казваш? Ти си хипопотам!

97кила 150см... "леко закръглена" пхахахахахахахах

той и Дирк Новицки навремето е бил подобен "шиглец" ама вижте каква кариера направи......първите сезони е на поз.4 , а като го слагат център качва 9 килограма заради новата си позиция ( същият ръст,завршва карирерата си на 111 кг т.е 23 кг над момчето , което тепърва ще качва маса ). Тоя Холмгрен според специалистите е голям талант , ще качи в следващите години 15-20 кг и ще бъде машина. Стига да се опази от контузии , другото си го има . Освен предимствата на високият си ръст има и добра техника,дрибъл и СТРЕЛБА . В днешната НБА и център да си трябва да хвърляш тройки . Високо , бяло момче , няма как да не го спрягат за следващият Лари Бърд или Дирк :)))

Е.ати заглавието...

Тоя като вдигне топката над главата си, повечето хора няма да могат да я стигнат, дори подскачайки около него.

Он маже без стълба.

Не може само с мускуле, треба си и акъл, стратегия в играта. Затова са го избрали номер две моливчето, щото не е глупи като повечето мускуляци в тоа спорт.

213см не е ли вече близко до световния рекорд? Абе това момче как ще си намери жена бе? То дори много високите жени ще са му до под брадата....

Баща му как си е намерил, майка му стига до кръста, а пък родила 3 деца.

дойде в България и мастиите ще го накацат като мухи лайно!

По снимките се вижда, че е възприел и манталитета на маймуните играещи тая простотия.

Да го не счупите момчето!

ТОП ЗАГЛАВИЕ! Изключително професионално! Добре, че поне "ШОК!!!" сте изпуснали да сложите :)

Янис Адетокунбо, "журналя", а не Адетонкумпо!! Поне си проверявайте писанията преди да публикувате нещо, вместо да преписвате от непроверен източник!

не може всичко да проверяваме. много е трудоемко