4599 спортисти затвориха заедно Олимпийските игри (видео)

Във време на пандемия, станахме свидетели на страхотни спортни събития

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Олимпиада бе пълна пародия.

Много добра Олимпиада за държавата ни

И аз съм комунист, но чак такъв комунист не съм!±

Най-големият форум на планетата! На който не му харесва да заминава за сесесере.

Добре, че се махнаха омразните крадливи мутри, та и в тунела на България да се покаже лъч надежда.

Да театъра свърши който участвал участвал спортистите си направиха няколко тренировки без публика някои взеха даже и медали

изграждащи Паралелна Реалност за Стадото, срамни и отвратителни сте! защо не напишете и за НеВижданите Протести в Япония срещу Олимпиадата?! как и защо Дисциплиниран Народ като Японците излезе на тези протести! Лицемерието е НеВероятно, Аз съм с Народа на Япония и безбройните Жертви на Олимпиадата!!

Нидерландия 36 медала, Куба 15 медала,Унгария 20 медала, държави с население като България , всичко под 30 медала не е ок

Затвориха или закриха? Защо хора без грсю усет за езика се правят на журналисти?

Олимпиада в Историята - когато местното население е подложено на Икономически и БиоЛогически Геноцид, за да може едни нещастници без никаква функция в обществото, защото не правят нищо полезно, да се пъчат с медали! плюя на всички участници довели до смъртта на безброй японци от мизерия и отчаяние!

Какво мислиш за Тодор Живков?

По времето на НРБ беше по-добре.

Само връщане в съветсата орбита ще ни оправи.

Най-накрая!

Руснаците спираме да участваме на олимпийски игри.

И аз харесвам Лили Иванова

знаете ли какво е?! е ако не знаете - огледайте се около себе си, когато най-бедната държава в Европа, с най-висока смъртност, с ниска раждаемост, с най-ниска продължителност на живота и т.н. пръска парите и ресурсите си, за да може едни безполезни егоисти, нарцисисти и буквално социопати да се разхождат с държавни пари до Токио в Условиета на Пандемия! Идната зима, като дойде ХиперИнфлацията и Икономическата криза, помнете този момент и се радвайте, офцъи!

Ганьо, расте ли бубата или руснаците са виновни че е малка?

Руснаците открито говорят за ядрена война заради "несправедливите съдии" ограбили златото им на художествена гимнастика. Това сериозно. Главната любовница на Путин е също бивша гимнастичка която настоява да се отмъсти на западните врагове.

Пенчо бе чети.Сами трябва да се оправим.Докато разчитаме някой да ни оправи било хамериканец руснак германец или марсианец.Докато се делим и се псуваме ще е така .Все ще ни оправят все ще ни боли и все ще се молим да дойде другия да ни оправи защото при него може да боли по малко и да не влиза толкова дълбоко

Супер! Беше ми писнало още преди откриването да слушам за тия назобани дето на 35 ще са по големи развалини и от 90 годишен.

Кретен, с птичи мозък!

КОВИДиата може и да Свърши, но КОВИД Кризата тепърва Започва!

обратно ти в училище и с помоща на Чичо гугъл провери какакво е населнието на държавите които си изброил. Няма да ти казвам защото на готово не се помни, като потърсш може и да го запомниш.

От руски форум: "Причем болгарки и изралетянка оказались разменными монетами в руках американских марионеток... У нас есть Тополь и Булава Надо провести учения в Тихом и Атлантическом океанах... Ждём дальнейших развитий события."

2021-08-08 15:10:05 Армагедон (нерегистриран) Главната любовница на Путин е също бивша гимнастичка която настоява да се отмъсти на западните врагове. ---- С НЕГОВОТО НЮ-НЮ ПИШЛЕНЦЕ, ТАЯ КАБАЕВА БЪРЗО ШЕ БИЕ ДУЗПАТА!

Скоро олимпиада няма да има, забравете за всеки 4 години! Ще е на десет години най-вероятно - 2030 е следващата. До тогава кравария я оцелее я не и народите ще могат свободно да се състезават без злото и специалист в допинга!

2021-08-08 14:54:09 Най-големият форум на планетата! На който не му харесва да заминава за сесесере. ---- СИ УМИРАТ ОТ ЯД В БУНКЕРА, ЧЕ СИ НЯМАТ ВЕЧЕ ТЯХНО СЕ СЕ СЕ РЕ, И ЗАВИЖДАТ НА ЕССР!

2021-08-08 15:31:29 Българин (нерегистриран) От руски форум: "Причем болгарки и изралетянка оказались разменными монетами в руках американских марионеток... У нас есть Тополь и Булава Надо провести учения в Тихом и Атлантическом океанах... Ждём дальнейших развитий события." ---- ДА ИМ ВИДИШ ЗОМБИРАНИЯТ АКЪЛ НА ТИЯ КАПУТИ! ЛЮДА РАБОТА ТИ КАЗВАМ ... ТОТАЛНО СА СЕ ПОРЪКАЛИ И НЕ РАЗБИРАТ ОТ КЪДЕ ИМ ИДВА ПРОБЛЕМА ! АБЕ ПОВЕЧЕТО ГО РАЗБИРАТ, ТО ЯКО ГИ МАЧКАТ В ЗАРОДИШ...

грам усет

БКП, НРБ, СССР, Сталин, Георги Димитров!

Въпреки пословичната ксенофобия на Япония и официално изразяваното на няколко пъти нежелание изобщо да провеждат тази олимпиада - в крайна сметка си мисля, че олимпийският дух победи.

Чак пък ксенофобия. Японците много обичат западняците, евройпейците. Те са им ролеви модели, участват в реклами, идеал са им.

Добре е че свърши, кравария пак я облагодетелстваха многократно от журито, а Русия точно обратно - това ли е честен спорт?

Някак си е тъжно закриването, няма настроение! Спортистите сами си вземаха медалите, сами си ги слагаха, на 20 метра около някой си от официалните лица няма никой, но той говори, без да си свали маската ..... Добре, че включиха пряко Париж - като следващ домакин - да се изкефя поне малко!

И накрая прекрасен пример за обратен расисъм. Нито един представител на континент не е бял. Дори Нидерландката е натурализирана африканка.

Сама аверина роняет ленту в 2016 году получает золото Команда в 2016 роняет ленту получает золото Аверина Роняет булаву 2018 год получает золото Кабаева теряет обруч 2004 год получает золото Аверина вчера " те кто берут золото и роняет предмет это не правельно так нельзя " да ты что девочка говоришь Верни сейчас вместе за ручку с кабаевай отдавайте медали а то это позор спорту будет ! Самое позорное поведение в истории !!!!

Силно се надявам да си пропуснал да се размножиш!

Боже, боже, какво доживяхме... огромна и могъща Русия, да се пука от злоба и завист... заради малка България... Егати деградацията...

Не бе, честен спорт е да натъпчеш спортистите си до гърлото с допинг, а после като ги изловят, да врещиш, колко е нечестно...

това точно правят янките само дето не дават честно да ги тестват ;-)

Оди шивай рускините, за друго не стават. Горките патки дори нямат държава,която да представят, толкова много се осра Путьо.

Много си наивен да смяташ, че са само янките - всички го правят... ама номера е да не ги хванат... руснаците сами се простреляха в крака, а сега плачат, колко нечестно било... дебилска работа...

Жалкар

Видяхте ли как всички раси по света играха заедно в мир и разбирателство?

Делта, Делта+, Ламбда и накрая - Омега!

Факт!

няма друга истина!

България е по - велика!

Ще има ли Карантина от 14 дена за Олимпийците ни?! или тези работи са само за Плебса?!