17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да го научат да играе с глава. Иначе като му свикнат да му подават на изскачания и сега може да подобрява рекорди по голове. Само да не станат прекалено зависими от него.

И аз да съм на 20 с 1 млн на седмица заплата, и на мен ше ми е през кура какво говоря. Нали си върши работата. Тъпите англичета искат да го направят същия пластмасов сноб като тях.

От всякъде те заливат с голота, гениталии, хора с разюздани сексуални ориентации, насилие, катастрофи, вийни и всякъкви бъркочи, а на човека му цензурират псувнята. Пълно лицемерие.

"Можеше да вкарам хеттрик. Ако се сещате за центрирането на Гюндоган малко преди да напусна терена. Тогава можеше да станат три попаденията, но м*а му, такива неща се случват", заяви Холанд. Редакция: "Имаше възможнос да отбележа и трето попадение. Вероятно помните извеждащото подаване на господин Гюндоган малко преди да напусна терена. Тогава можеше да станат три попаденията, но това е естеството на футболната игра, такива неща се случват", заяви Холанд. Предполагам, така трябвяше... :)

Ха-ха! Така си говори момчето, кво искате! :) Паразитните думички даже не се и усещаш кога ги тръсваш, за щяло и нещяло. Нали вкарава голове, сега и етикет ли да учи тепърва?! :)

Френският премиер го пишеха Оланд, този го пишат Холанд... Кой както му падне...

Бившия френски президент го пишеха с "О", защато на френски "Н" не се произнася. На английски и други езици не е така.

Очевидно е така, макар нищо да не разбира от френски, но: Тиери Анри Thierry Henry

някои хора се изказват преди дори да се осведомили за даден език но пък нали за буквичка се плаща:))))

нема само разни имащи значение индивиди с по две думи в речника да псуват и либерастията да ги хвали,те така мойто момче псувай яко ин ги .......и м..........та