17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямаме равностойни смени. Няма кой да смени тактиката. Соколов няма шанс с тези забивания от 2-ра линия. Отборът бе явно изморен и немотивиран.

всичко в д–та на мафията е гнило и безидейно

изобретатели и новатори на машини,автоматика,абе всичко прогресивно в света,докато индженерите като индженер Данчо "конструират" българския волейбол.

Колко инженерни решения е предложил през дългия си стаж инж. Лазаров?

Соколов не може да носи целият ни отбор. Словенците го хванаха на троен блок и това е нормално. Ненормалното беше, че нямаше кой да смени тактиката срещу това. За съжаление не видяхме отбор, а разбита команда, която нямаше идея какво да направи срещу не толкова силния отбор на Словения. Биха ни с тактика за което вината е изцяло в треньорския щаб. И защо Братоеви не са в отбора?....Или някой нарочно иска да разбие единствения спорт все още носеше радост на своите фенове? Спортната слава на България май ще си остане по плакатите само както правят политическите толупи в Пловдив. Ама тази слава е от времето на соца когато имаше стратегия за младежта и спорта, а не стратегия как да се продават спортисти за печалба. Резил!!!!

По разпасана команда отдавна не бях виждал. Не изглеждаха като отбор, който е в световния елит от години, а като група играчи, събрани от плажовете преди няколко дни. Няма сервис, няма посрещане, няма блок, няма атака, няма борба. Само грешки. Цецо Соколов толкова блокади, колкото му направиха снощи, му правят за цял сезон в Италия... Жалко и за изпуснатаат олимпийска квалификация, и за европейското. Причините да ги кажат Вечния Данчо, бай Л. Ганев и сеньоре Пранди.... (ама надали)

Инженера, Ганев и Пранди веднага да се изгонят!

Единствената утеха на волейбола е,че футболът в България е по-зле.

А! Забравихте и баскетбола ... Там преди нас в класирането са Вирджинските острови ...

И във волейбола ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! И тук сме разделени - един не иска да играе заради треньора си, половината отстранени заради мързел, остатъка играе колкото може, само е един играч не става! Така са всичките неща в България! И тук властва девиза аз съм прост и вие сте прости! Същото е положението в т.н. "художествена гимнастика"! Там пък са ни виновни съдиите, според устатата биволица раева! Е, нали все пак трябва да има и някой виновен!

Доооооброооооо ууууутрооооооо, България!

българи юнацииии

Наздраве, инжИнере, наздраве Ганев!

Иначе коментара на мача по телевизията започна с някои високо патриотични сравнения между двете страни - колко сме по-големи по територия и население. Само да отбележа, че Словения е страна със среден доход на човек за 2019 г. от 1111 евро. Хората са си наредили икономиката и вече имат спортни успехи. Какво толкова изненадващо има, че са победили една жалка курумпирана бедна държавица?

Само със Соколов не става.Знаят го словенците и го ловят на троен блок.Трагедия!

Това е реалността. Нямаме играчи. Един блъскач Соколов, дето нашият разпределител, с тези балонни подавания зад глава го изкара от мача още първия гейм. Половин Скримов, който словенците извадиха, като сервираха само в него от началото на мача. Две - три млади момчета, които не са готови. И толкова. А неспособността на Пранди да прекъсне серия от 8 брейк точки на съперник от ранга на Словения е направо "престъпна".

тъпан го скъсаха от млатене на словенска сватба ...ха ха ха

Одавна вече тия трюфели случайно ако ги видя по тв-то превключвам веднага канала....

То, оставки са най-малкото.

То оставки най лесната работа, НО кой да търсим там е въпроса?

Както всичко останало. Корупция, мързел, а и тия отвратителни фланелки с още по-отвратителен надпис!!!

Някой каза ли оставка?

Племенникът ми, тренираше волейбол заедно със Сеганов и като го видя на Европейското,ми каза...този беше най-бездарният волейболист,но понеже имал връзки в ръководството,го бутали яко напред,вие се сетете,кой реди състава и дали това е Пранди!На родителите на всички момчета,занимаващи се с някакъв спорт в БГ,са им искани пари извън таксите и колкото и да е талантливо детето,ако баща му няма пари...търка скамейката,така погубиха спорта и държавата ни,така,погубиха всичко.Пранди,бягай с 200 човече от тази кочина,защото знам,че ти не ги избираш,а Казийски е прав и принципен,защото отдавна знае истината...

На Сеганов му и личи.

С този Празник толкова, свършиха се българите

За какви квалификации говорим когато нямаме отбор за Олимпиада, има 10 отбора в света които никога не можем да победим - Русия, Полша, Италия, Франция, Сърбия,САЩ, Бразилия,Аржентина, сега и Словения,Германия,Холандия.....

Много слаб треньор. Никаква селекция. Играеше против България

Не е виновен треньора. Материала, който му дават за играчи е смотан

От близо 20 години следя националния ни отбор по волейбол и мога да кажа, че по-слаба, безволева и откровено бездарна игра не съм виждал. Това е абсолютното дъно... Направих си труда да погледна статистиката и се оказа, че заедно с 1987 г., когато сме 11-ти, това е най-слабото ни представяне на европейско първенство! А че ще се стигне дотук беше ясно още преди лятото по време на мачовете от Лигата на нациите, но тогава извинението беше, че отборът се обиграва за олимпийската квалификация, където освен спечелените 2 гейма срещу Бразилия не показахме нищо... Всички трябва да си подадат оставките, начело с федерацията и неадекватния Пранди и да се започва с изграждането на нов отбор от нулата. В младежките и юношеските гарнитури има доста талантливи момчета....

Един " Сокол" пролет не преви.

Едни Българи биха други Българи, с разликата че падналите живеят в България на Чалгарите,Тиквите,Цецо Крадецо,КУРнелия,И всички други отрепки които унищожиха всичко домогнали се до власт .дай на простака власт и го гледай как препуска към Ада,жалкото е че повлякоха всички Българи на там .

Но пък такава "стабилност" има в държавата, че всички ни завиждат!

Излиза, че Казийски е прав. Волейболът е под кривата круша. Не оставки трябва, уволнения на некадърници. Данчо не знам кой, умрел от смех, Пранди, дето вече не може.

Таз игра не е за нашите момчета ! По-добре да ходят да копат картофи !

Логично. С този потенциал не може да се стигне до олимпиада.

скудоумните трябва да е станало ясно, че от този отбор нищо значимо не може да се очаква. Това, че няма място между елитните отбори на света отдавна е факт, но вече ни бият като тъпани и отбори от средна класа като словенския...Каквито и напъни да прави С.Й. да оправдае некадърната им игра (пътуване, контузии, умора и пр.) едно е ясно - няма майсторство, няма хъс, няма амбиция, няма желание, безобразен сервис, никаква защита, мизерен блок...Какъвто футболът, такъв и волейболът, пък и много други неща извън спорта.

Според мен Кошлука издигна Сашо Йовков именно поради липсата на всякакви положителни качества. А това отговаря на плановете за БНТ довели Кошлука за шеф на БНТ. Това, което става сега с Гешев, беше първо оттренирано с Кошлука, щото с ДП не мина.

Толкова ли съм лесен за разчитане? :(