Надал: Не аз, а Новак е фаворит да стане №1 по титли. Лудост е да мисля за годишен Шлем

Рафа говори за контузията, плановете и как е спечелил "Ролан Гарос" със старата ракета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вамос Рафа !

Голям мъж, голяма личност...БРАВО, РАФА.. Това просто показва, че когато един човек е голям, той е на първо място е скромен и няма нужда от себеизтъкване. Всичко, което е Надал се вижда на корта. Само една забележка към преводача или този, който е писал статията - една тенис ракета не може да тези 1.3 или 1.35 килограма...абсурдно е...съветвам го да вземе нещо, което тежи 1 кг и да опита да замахва с него... Надал играе с около 300 гр или 315 гр ракета, ако не се лъжа. И още вднъж БРАВО, РАФА...БРАВО

Като го спрат на още няколко турнира заради некоя шарка, пандемия или защото Сърбия, примерно, не подкрепя санкциите срещу Русия - и готово. На 35г. е все пак. Никога не знаеш какво може да очакваш от едно англосаксонско копеле!

И преди да ми изтриете отново коментара....1,35кг. ракета НЯМА! Кой ги пише тези статии? Излагате се!

Нямаш проблем! Направи се на контузен отново и пак да ти бият инжекции, които са забранени в други спортове. Вече 3-ма спортисти от Франция се възмутиха от твоите номера. Обвиниха ръководителите на тениса, че умишлено прикриват допингирани "контузени" тенисисти, разбира се само няколко. Дано и от други спортове се възмутят. Известен немски професор също обвини Рафа в използване на забранени инжекции, но заяви, че е убеден, че няма да се вземат мерки.

Ами взимай и ти и догодина те чакаме на финал с него

Смяяях - ракетата била 1.35 килограма. Най вероятно е 350 грама.

Джокович е фаворит защото постоянно се жули с допинг

Този дето постоянно е на допинг е Рафа

Спортът трябва да е чист иначе губи смисъл