Надал: Не аз, а Новак е фаворит да стане №1 по титли. Лудост е да мисля за годишен Шлем

Рафа говори за контузията, плановете и как е спечелил "Ролан Гарос" със старата ракета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джокович е фаворит защото постоянно се жули с допинг

Този дето постоянно е на допинг е Рафа

Смяяях - ракетата била 1.35 килограма. Най вероятно е 350 грама.

Нямаш проблем! Направи се на контузен отново и пак да ти бият инжекции, които са забранени в други спортове. Вече 3-ма спортисти от Франция се възмутиха от твоите номера. Обвиниха ръководителите на тениса, че умишлено прикриват допингирани "контузени" тенисисти, разбира се само няколко. Дано и от други спортове се възмутят. Известен немски професор също обвини Рафа в използване на забранени инжекции, но заяви, че е убеден, че няма да се вземат мерки.

Ами взимай и ти и догодина те чакаме на финал с него

Спортът трябва да е чист иначе губи смисъл

И преди да ми изтриете отново коментара....1,35кг. ракета НЯМА! Кой ги пише тези статии? Излагате се!

Като го спрат на още няколко турнира заради некоя шарка, пандемия или защото Сърбия, примерно, не подкрепя санкциите срещу Русия - и готово. На 35г. е все пак. Никога не знаеш какво може да очакваш от едно англосаксонско копеле!

Голям мъж, голяма личност...БРАВО, РАФА.. Това просто показва, че когато един човек е голям, той е на първо място е скромен и няма нужда от себеизтъкване. Всичко, което е Надал се вижда на корта. Само една забележка към преводача или този, който е писал статията - една тенис ракета не може да тези 1.3 или 1.35 килограма...абсурдно е...съветвам го да вземе нещо, което тежи 1 кг и да опита да замахва с него... Надал играе с около 300 гр или 315 гр ракета, ако не се лъжа. И още вднъж БРАВО, РАФА...БРАВО

Вамос Рафа !