Надал: Не бих се опълчил на властите, но Новак трябваше да играе

Матадора коментира ситуацията с Ноле след победното начало в Мелбърн

Обратно в новината

Коментари - Надал: Не бих се опълчил на властите, но Новак трябваше да играе | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой пък изобщо очаква точно от теб да се опълчиш на когото и каквото и да е ?! Ти утре и лайна ще ядеш, ако от теб изискват австралийските власти... Дрогиран лицемер!

Всеки ден слушаме изказванията на този лицемер. И всеки ден ,те са тотално различни. Когато не знаеш какво да кажеш, по-добре си мълчи - вземай си допинга, бъркай си по дупките,и си мисли че си най-великият!

Как ще се опълчиш ковидна мършо, нещастен плазмодий. Без Джокович турнира е безмислен...

Трябваше да го защити, когато беше затворен! Всичко останало е лицемерие!

Надали , двулик си. След като го изгониха Ноле , друго говориш. Защо не го каза това , когато той беше затворен?

Абе, зоби си там, какво ще се хабиш да се опълчваш пък точно ти ?!!!!

Надал с допинга дали му е истински зеленият сертификат ? Спортист, който играе нечестно срещу колегите си, поставяйки ги автоматично в неравнопоставено положение, който "побеждава" на корта дрогиран дали може да му се има доверие и за представения зелен сертификат и ваксина. Аз, лично, не вярвам на този допингов хитрец и тарикат...

Защо не се покажеш бе тъпанар

Тоя мишок уж иска да каже как трябвало да играе Новак, но и не пропуска да го набеди, че бил се опълчил на властите... Кога, бе, мишок ? И проговори след като му олекна, че екстрадираха номер 1. Абсолютен плъх.

Кога и с какво Джокович се е "опълчвал" на властите ?

С неспазването на законите на страната в която се намира. Ето с това. Ако ти е трудно да го разббереш, да го раздробя на по-елементарен език

Трудно ми е, да. Хич не ги разбирам тия работи. И много искам някой тъпак като теб точно, да ми ги обясни. Смешко! Аз съм юрист, учил съм това, работя това и на мястото на адвокатите му, сега бих ги съдил до дупка. Нека ми докажат австралийските фашаги как точно тенисист номер 1, дошъл с легитимно издадена виза и документи, е заплаха за обществения им ред и е в обществен интерес да го екстрадират. Да видим как се доказва това. Отделно за претърпените финансови загуби и неимуществени вреди като преживеният стрес, унижение, гавра, уронване на човешкото достойнство и т.н. Но либерасткият съд там са като навързани либерастки черва с управляващите леви другари, видяхме вече. Но все пак мотиви на левият другар са на практика недоказуеми. Още повече, че Джокович идва от все още свободен свят, където ваксината е личен избор. Той не идва да става австралийски гражданин, нито да остава там. Той идва да участва в тенис турнир от световната ранглиста, където той е под номер....1 !!! И едно такова депортиране все едно е някакъв опасен престъпник е повече от опасен прецедент. Иначе приемат приматите от гумените лодки, които идват да ги бомбят, без паспорти, без визи, без сертификати, без нищо... Много принципни тез леви другари.

Да много подло изказване.

Ма как ще се опълчиш бе, мишок безподобен... Ти си типичната овца. А и Джокович на никой не се е опълчвал. Има си виза, документ за самоличност, надлежна документация и сертификат за антитела. Ваксината е личен избор. Фашистите му показаха, кой държи ножа. И що за държава е родината на овцете.

Така е Надалчо. Преклонена главица, сабя не я сече. Затова и никога няма да стигнеш великият Джокович.... Единият е лъв, другият плъх.

Утре и на тия мишки като Надал, ще им извиват ръцете същите тези неолиберал-фашисти, които стават все по брутални и яростни.

Вечно дрогираният на корта Надалчо събра кураж да пророни все пак нещо уж в защита на Джокович, едва като видя, че го екстрадираха и няма да му пречи да побеждава будалите, които разчитат на собствените си сили и възможности. А не зобят.

Голям мишок е този... Да печели служебно и да се пръждосва.

турнир а боцнати и минали под дъгата и да остаат нормалния тенис на нормалните!

в СССР ще правят турнир за нормални

Цветен, къде жиееш - в коя част на галактиката- може би под дъгата? Какъв ссср,какви пет лева ,ти май си бил в криогена,последните двайсетина години! Събуди се вече!

Ако да си нормален значи да си кретеноид антивакс едноклетъчно като теб, нека сме ненормални ние другите. Жалки същества безподобни

И Мъри и Надал сега говорят, а когато му беше времето - мълчаха и се молеха да премахнат Ноле за да имат по-добри шансове. Само че Ноле е великан, както като тенисист, така и като човек. А вие сте мижитурки. Дано Медведев ви вкара в миша дупка, боклуци !!!

Сега играят за второ място - Шампиона го няма-не е интересно-приходи от реклама и публика няма как да не пострадат

Същото щях да пиша. Браво ! + 1000000000000000000000000

Надал и Федерер заедно си отдъхнаха... В цялата история според мен са намесени гигантите сред производителите на спортни и други стоки, сред чиито рекламни лица не е Джокович! Милиардите играят! Големите пари намесиха и политиците, които изпълниха желанието им по този долен начин да отстранят Новак!

трудно се скрива щастието от предвкусването на служебна победа затуй сега се прави на добър

Цензурата на Дир в действие: - няма автор / редактор на статията - анонимен цензор; - преди минути искам да цъкна + на коментар на друг човек, който беше за Надал " Не би се опълчил на властите. Роб. Овца." - не става. Презареждам страницата - коментарът изтрит, има само 2, но излиза 7 коментара към статията.

всички тенисисти бяха задружни трябваше да напуснат Австралия всичките.

Мишок

мошенгия! ту едно говори ту друго! НАГАЖДАЧ, но ДОВОЛЕН от решението на властите!!