17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любо ташото си изкара нарочно червен картон .

Смело мога да кажа, че съдията направо се подигра с рози мач последните 10 минути. За 10 минути да извадиш 10 картона. Тоя съдия да вземе някога да погледа поне 10 минути мач от английското първенство. После да си погледа неговите 10 минути. И ако не е взел поне 10 бона от домуса - да иде и да се гръмне.

Наказали с два мача,а Кабаков за това тенденциозно съдийство,трябва да го изхвърлят до живот.

Който щеше да счупи краката на Митков -един мач наказание,за Пенев ,който поиска обяснение за това безобразие-два мача.Така е в БФС на Домусчиев.Като не могат да бият на терена,помпат мускули със съдии и комисии.

Те затова люляците изгониха акрапович и го смениха със супев,защото се държеше възпитано ,а и новородените знаят ,че в кочината трябва да се квичи.всички треньори скачащи и грухтящи срещу всичко са на почит.горките те неоправданите .мислят си ,че футбола се върти около тях,но да знаят ,че ако изчезнат от футболната карта ще е най-добре.грухтящи и квичащи са на почит в кочинката

Гувядо смотано- фак ю

Forever

Смях в залата.... за изключително груб фаул на зеления - 2 червени картона за ЦСКА... какво повече да кажеш... бфс... Keep on, Любо! Само ЦСКА!

Червените картони са за излишните им подскачания при свирено вече нарушение.Футболът не е война в каквото вашия оранжве катун се опитва да го превърне.Турицов получи картона за агресивността си, както и Пенев.Такова поведение не бива да се толерира и толкова.Който иска да играе и да се държи по този начин да заминава в селските групи.Между другото ЦСКА-София не трябваше ли да започнат от там ?

супата......

Старая се да не гледам български футбол, мъка е. В случая Пенев няма право да се държи така и правилно е наказан. Друг въпрос е, че съдията свири напълно тенденциозно срещу ЦСКА.

Любо трябва да знае,че докато е това ръководство на БФС така ще бъде! Играч на Лудогорец провокира скандала...4 картона за ЦСКА и 2 за Лудогорец! Преди години за мавашито на Моци даже и картон нямаше!

Играчът на Лудогорец не е провокирал нищо.Той извърши нарушение каквито се извършват във всеки мач и съдията го свири.На господина клоун Пенев не му бе работа да подскача насреща и да се перчи в лицето на Сантана.Колко пъти си видял подобни изпълнения по европейските терени ? Какво общо има БФС с това ? Или по навик си приказваме ? Ами дай да върнем партията-майка, която ви осигуряваше титлите 40 години и да мирясате а ?

Личи си, че си говедо и затова и коментарът ти е такъв - неадекватен. Да, виждал съм много пъти и то все големи треньори да се "перчат" в лицето на футболист, грубо нарушил правата и застрашил здравето на техен футболист - и Моуриньо, и Гуардиола в това число. А за партията-майка просто нямам думи - не стига, че в царско време пощите (най-богатата тогава държавна организация) ви спасиха от фалит, а после, при социализма, МВР (да не искаш да кажеш, че тогава милиционерите не са били от БКП) ви дундуркаше и заливаше с уредени победи, а сега и Боко, и Шиши 10 години ви хранят с държавните пари. Преди това пък Софиянски ви даде Герена на концесия срещу 0 (нула) лева концесионна такса... Е, кажи сега кой е отборът на партията-държава?

Червен смешнико всички знаем как партията майка ви раздаваше титлите години наред и двата софийски " гранда" бяхте абонирани за тях.Докарахте дотам хората, че да не искат да гледат футбол заради предварително ясните победители.Окрадохте играчите от провинцията и благодарение на тях ставахте шампиони.Всички знаем, че вие заедно с оня другия смешен гранд собствени кадри почти нямате.Припознавате ги както и сегашния си отбор, но нямате.Относно Мауриньо и Гуардиола ? Та Пенев не може и задниците им да се дореди а излиже защото е госпидин Никой в треньорската професия.Не му беше работа да подскача и да се перчи в лицето на играч.Има съдия, който отсъжда нарушението и толкова.аз се чудя как Сантана не му заби един в кредитната муцуна та да си седне на задника, но това е друг въпрос.